Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността

Милиарди сме спестили на държавата, твърди премиерът
29 сеп 2012 19:06,
592
Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността
Снимка: БТА

Как осигурявам моята сигурност си е моя работа. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в севлиевското село Ловнидол относно ползването на военни самолети, съобщи Дарик.

Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето.

„Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той.

Според него данъкоплатците не са ощетени по никакъв начин. „Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Данъкоплатците в България бяха ощетени, когато всички програми на Европейския съюз бяха спрени. Всички. А сега ние сме единствената може би държава в ЕС, която няма нито една спряна програма. И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", аргументира се премиерът.

Борисов отново попита защо е било нужно да се купуват транспортни военни хеликоптери и самолети, които са празни. „Ако не съм летял с тях, те щяха да ги излетят във въздуха, щото трябва да натрупат тези часове", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
415
4
 
1
 
! Отговори
Петров преди 11 години
2020 0 Отговори Петров преди 1 секунда Давай,Бойко,всички умни и кадърни хора в тази държава все още стоят плътно зад теб и зад това което правиш.И не обръшай много много внимание на комунистическите кратуни или по-точно простолюдието,подкрепящо комунистическите крадци.Те така или иначе повече от 16% немогат да станат.Горе главата и смело напред,защото интелигенцията много добре знае че вървим в правилна посока!!! Сигнализирахте за неуместен коментар
414
1
 
4
 
! Отговори
предложение преди 11 години
Мишо Шамара - мъж на годината! tinyurl/Bulgaria-New
413
5
 
2
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Мързеливата *** може само да МРАЗИ... хаиде се залавйте на работа и спрете Плювате Този и Онзи... все друг ви е виновен за Некадърността... Жалака човекоподобна ***, превръщате се в ***... Оная ви работа и Дебелия ви Мазен "Шкембак" ви водят.
412
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко Тиквата много си е повярвал. Не трябва да забравя, че е бивша мутра, а мутрите свършват зле. Кога най-сетне ще сгази лука на руската мафия ,та да го гръмнат най-сетне. Тежко ни ако тоя *** спечели пак изборите. Трябва да го отстрелят.
411
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
големи дървени философи смене ми е по вкуса бойчето,ама кой друг,да питам-станиша,доган..до сега само приказки и крадене сме виждалисега поне 5 пътя и др,работи се направиха
410
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо му е охрана , нали народът го харесва ? От кого се пази ?
409
1
 
10
 
! Отговори
С.М. преди 11 години
Брей, платените герберски агенти какво ли не измислят :-) IQ146 - голяма смешка... мислиш ли, че ще убедиш хората, като се правиш на доказано умен? Да решиш няколко графични теста, не те прави голям разбирач на международната политика (ОЧЕВИДНО). Щом харесваш ГЕРБ, значи няма как да си много интелигентен... И аз имам IQ160 / 99% на МЕНСА, ама не се хваля :-) Хаха :-)
408
0
 
13
 
! Отговори
news radikal преди 11 години
Това не може да е истина ! Това е кошмар !
407
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
селска държава
406
4
 
16
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Да се паси сега... така догодина, като го съдим за противодържавна дейност и геноцид срещу Българският народ, ще може здрав и прав да се изправи пред съдът.Само че после, в панделата, няма да има кой да му пази а*усът от *** нерези, които той сега така обгрижва.Български Патриотически Фронт
405
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TOSI GOVORI KATE CHELI DARSAVATA TOVA SAM AS. CHAKAM DENIA V KOITO TOI STE PADNE I STE SE RASBERE ZIALATA ISTINA SA NEGO.AKO NE ISCHESNE I TOI TOGAVA
404
3
 
2
 
! Отговори
до IQ 146 хахаха преди 11 години
И следващият път като даваш 4.50 за резултат IQ се замисли, че някой се е сетил преди теб да остави същите въпроси че и ти като по умен да си ги запишеш внимателно и да дадеш не 4.50, а 9 или в твоя случай 90лв, тъ да докараш 146 за IQ, а не вярвам да си възпитаник на Италянският хахаххаха, преди беше друго незнам дали не помниш. Тъ исках да ти кажа, че нервността на главните букви издава слабостта на интелекта ти. Клоун??? Може би ***?!? Я ми кажи какъв е цвета на ГЕРБ, герберисто какъв?
403
2
 
5
 
! Отговори
do IQ 90 (146) преди 11 години
Глупи, не ти ли е интересно кой вярно е Бойко, не ти ли е странно как е пазел бай Тошо при условие, че дядо му е толкова репресиран, не ти ли е странно кой е баща му, не ти ли е странно как се става генерал по времето на толкова странно управление. Незнам колко си умен вероятно съм много по *** от теб, ама се сети за изказването на Доган точно в кой час и минута беше направено, замисли се колко често Доган се е изпускал, замисли се не върши ли мръсната работа на БСП събирайки омразата народна ?
402
2
 
11
 
! Отговори
уса преди 11 години
Такава ни е цялата държава,докато ни управляват хора ,който нямат нужното образование и ценз ,все така ще сме си.Та на следващите избори внимавайте за кого гласувате.
401
4
 
22
 
! Отговори
перо преди 11 години
Е това ми харесва на този чоек.Грижи се за живота си.Що да се грижи за чуждите. Е цените на "някой" лекарства са се вдигнали с 400% , какво му пука,Точно по времето на неговото "управление".Пак не му пука. Да не би да съм му роднина , че да му пука.Пука му за магистралата, що да му пука за нас.Пука му май и за приятелите,Що да му пука за нас.Време му е за съвет с братя Галеви, май?
400
3
 
8
 
! Отговори
Параноик преди 11 години
Параноик с гузна съвест. Не си пие хапчетата
399
3
 
13
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
СРЕТАНЕ КЪДЕ СИИИИИИ ?ОСВОБОДИ НИ ОТ РОБСТВОТООООООООО!
398
2
 
11
 
! Отговори
ако усвоявахте преди 11 години
Ама "усвоявате" така фондовете на ЕС, че ядете само вие и герберската пасмина. Иначе хората нямаше да са на ръба на мизерията.
397
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой вярма, че една куха тиква прави това на свой акъл?Кой дърпа конците на наглата "пчеличка Мая"?Отговорът го има. Дори IQ146 се е сетил...
396
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха тук настана следобедна сиеста.