Пътните настилки в страната са сухи

СБА обяснява ситуацията по пътищата
6 окт 2012 10:06, Петя Славова
2
Пътните настилки в страната са сухи
Снимка: Булфото

Пътните настилки в страната, включително и по магистралите "Люлин", "Тракия", "Хемус" и "Марица", са сухи. Това съобщава Съюзът на българските автомобилисти, позовавайки се на агенцията"Пътна инфраструктура" и Центъра за информация при направление "Пътна полиция".

Целогодишното движението на пътни превозни средства с животинска тяга по автомагистралите, пътищата I клас и тези с европейска номерация се забранява.

След 7 август е задължително шофирането с включени къси светлини и през светлата част на денонощието, целогодишно, припомнят от СБА.

Златишкият и Твърдишкият проход са затворени за всички видове коли, а проходът "Вратник" е отворен, но със забрана за движение на товарни автомобили над 10 тона. Дюлинският проход е затворен за товарни коли. Обходният маршрут е по пътя Варна-Обзор-"Слънчев бряг". Сред районите с опасност от падащи камъни са Искърското и Кресненско дефиле.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
ФИТИПАЛДИ В БЕДА преди 11 години
добре,че са сухи,че Б.Б. МАГИСТРАЛИТЕ СА ТАКА ДОБРЕ ОТВОДНЕНИ,ЧЕ ПРИ ДЪЖЖЖЖ ТРЯБВА ДА КАРАШ С 50 ЗА ДА НЕ СЕ ОБЪРНЕШ ТАКИВА РЕКИ СТАВАТ?!?! КАЧЕСТВО - ГРОБ ДА ДЕ ГЕРБ !!!
1
0
 
1
 
! Отговори
гербер преди 11 години
А ДЬЖДЪТ ВАЛИ,А ДЪЖДЪТ ВАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ