Скочилото от Аспаруховия мост момиче се скарало с родителите си

Девойката взела фаталното решение заради семейни и училищни проблеми
Обновена: 7 ное 2012 13:51 | 7 ное 2012 13:50,
73
Скочилото от Аспаруховия мост момиче се скарало с родителите си
Снимка: архив, Булфото

Момичето, което се хвърли вчера следобед от Аспаруховия мост във Варна, е на 16 години и е от село Езерово.

По неофициална информация девойката предприела фаталния скок заради семейни и училищни проблеми.

Чашата преляла часове преди да полети от 52-та метра височина на съоръжението, когато за пореден път се скарала със своите родители. Тогава избягала от дома си и повече не се върнала.

Още по темата

Притеснените родители сигнализирали полицията за изчезването на дъщеря си около денонощие по-късно. Минути по-късно те научили, че детето им се е самоубило.

От Варненската районна прокуратура съобщиха, че няма данни за насилствена смърт и престъпление и че е образувано досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
4
 
! Отговори
До Човекът Долар преди 11 години
От известно време следя форумът на сайта и забелязвам *** публикации които пускаш под различни имена. Изключително гнусно и жалко е да пишеш подобни неща под такава новина,да това не е начинът да се решават проблеми но има чуствителни хора с по лабилна псхика които не издържат на напрежението. Най забавното е , че ми пишеш за някви офиси и акции а всъщност си някое жалко чиновниче с 500 лева заплата на което шефа като му се скара и си излива злобата в интернет.СМЕШЕН СИ!!!
59
0
 
3
 
! Отговори
jan преди 11 години
ivan-verona-italiaДа живееш в Италията и да си избягал от стадото и още не си си сменил името.Не те ли е срам да казваш, че си българин, защото мен ме е срам, че ти си такъв.
58
0
 
3
 
! Отговори
none преди 11 години
60 процента от българите имат проблеми, неразбирателства, несбъднати мечти и какво ли още не. Добре че търпят, мъчат се, борят се и не са хукнали да се хвърлят от мостове и др.Абе всеки има глава на раменете си, да я използва! НО да мисли преди да върши! Да се консултира с някого, дори и да е непознат....
57
7
 
5
 
! Отговори
Човекът Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и заради безкомпромисните ми финансови наказания не един и двама са взели съдбоносното решение да не търпят финансов разгром.Sent from my iOffice
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Деца, не плащайте с живота си за някаква кавга, временен проблем или неразбирателство. Живота няма цена той е божи дар.
55
0
 
6
 
! Отговори
До 64 преди 11 години
Да бе да. Нека вземем типична извадка от народа - земи всичките си съседи примерно, плюс първите 300, които срещнеш на улицата и си ги представи в парламента и по министерствата. 100% ще са много по-продажни, долни и егоистични *** и престъпници от тези, които са в момента. Не са виновни управляващите, че манталитета на българина е такъв. Виновни сме всички ние, а те са само представителна извадка. И трябва по-бърз да го осъзнаем, за да започнем да се променяме.
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nee vinovno momicheto a razsipnicite i izmenicite vragovete na rodinatdini koito 23 godini ypravliavat darjavata i dokaraxa xoreata ymishlenno do mizeria .
53
1
 
23
 
! Отговори
родител преди 11 години
Каква трагедия . Нямам думи. Мир на душата му. То на тази възраст са много чувствителни. Горките родители. Живота им приключи.
52
1
 
47
 
! Отговори
Вики преди 11 години
Лека му пръст на момичето. Децата имат нужда от подкрепа и разбиране за са съумеят да изминат не лекия път на порастването, а не от скандали и обвинения. Но за съжаление много деца нямат тази подкрепа и не я получават нито вкъщи нито в училище. Като гледам каква простотия и безпаричие, все повече и повече се шири в България, в това селце кой знае какъв живот е водело това момиче.
51
23
 
6
 
! Отговори
психо преди 11 години
абе хайде сега! Всички сме били тийнс, всеки се е карал с родителите си за едно или за друго, просто има нормални хора, има и такива с психически отклонения ( явни или скрити). Повече от ясно е, че нормален човек не би се самоубил.....това е типично решение на проблемите за всички психари!!!!
50
13
 
28
 
! Отговори
ivan-verona-italia преди 11 години
PREMIER - POJARNIKARPREMIER - MAFIOT DARJAVA - KO4INA DARJAVA - LUDNITSA NAROD - PROST NAROD - STADO
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
предполагам че много малко от вас знаят какво е всяка вечер да се караш с родителите си и те да не те оценяват. ако това е така, ако може замълчете. Благодаря.
48
9
 
12
 
! Отговори
Самоубийството е.... преди 11 години
...еднопосочен билет за АДА...!!!Смъртен грях.
47
13
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 11 години
Време е да разберете че ние не сме грешни и няма нужда да казвате "Бог да прости" Това мислене е твърте остаряло !
46
1
 
24
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Майтапите ти са *** и неуместни, ходи се майтапи в други теми или ходи се гръмни, ако не можеш да схванеш кое е неуместното в случая.
45
7
 
19
 
! Отговори
Брюкселско зеле преди 11 години
До ivan-verona-italiaСтой си в Италия щом ти е хубаво,ама да плюеш милата ми Родина България недей моля ти се !"Горда Стара планина, до ней Дунава синеййй........."
44
37
 
4
 
! Отговори
47 до 52 преди 11 години
Абе пич, майтап да става, и без това момичето си е отишло от този свят вече. И да пишем тук няма да я върнем само си хабим клавиатурите.
43
1
 
11
 
! Отговори
раф до 47 преди 11 години
до 47ако нямаш смелост да скочиш и ти от Аспаруховия ела ми кажи - аз ще те бутна лично!!как може да си такъв *** и да се отнасяш така към толкова сериозно нещо!!!
42
17
 
3
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Омлет...
41
3
 
31
 
! Отговори
Dysphoria преди 11 години
Лека й пръст на момичето и Бог да й прости!Отделно, винаги съм знаел, че е пълно с абсолютно ***, но огромна част от коментиращите тук успяха да ме изумят за пореден път. Намесват политика, намесват психични проблеми, това било глупост и т.н.!?! Хора, вие опитвали ли сте някога да помислите? Имате ли представа колко сериозен е проблемът? Особено с деца на такава възраст... Трагична картинка...