Кошмарна вечер за семейство, изгубило се в гората край Монтана

Пожарникари и лесничеи успели да ги издирят
19 ное 2012 12:55,
56
Кошмарна вечер за семейство, изгубило се в гората край Монтана
Снимка: Архив Reuters

Истински кошмар са изживели съпруг и съпруга снощи, след като се изгубили в гората, съобщават от БТА.

Двамата се качили на семейния автомобил и потеглили към гора край Монтана, за да съберат дърва за печката. Навлезли в гората, но по някое време загубили пътя. Навън се смрачило, паднала и гъста мъгла.

Уплашени, съпрузите решили да потърсят помощ. Позвънили в полицията.

Веднага започнало претърсване на района от екипи на пожарната и лесничеи. След няколкочасово претърсване, към 23 часа, те успели да открият съпрузите. Двамата се били затворили в колата, недалеч от язовир “Чернила”. очаквайки пристигането на спасителите си.

Издирването било улеснено от това, че екипите постоянно поддържали контакт с двамата чрез мобилните им телефони.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дървата в гората са без пари. Балъците да ходят и да си ги купуват.
23
8
 
30
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Ето, интегрирани ***,отиват да си берат с хавтомобил:)))
22
2
 
25
 
! Отговори
НЯМАТ КРАЙ ГЛУПАЦИТЕ преди 11 години
ЕЙ, ТОЗИ НАРОД ХЕПТЕН ИЗТРЕЩЯ!!!! ТО БИВА ГЛУПОСТ, АМА ЧАК ТАКАВА....!!!
21
1
 
28
 
! Отговори
Bear Grylls преди 11 години
Теза май не са гледали моите предавания.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
смарт телефоните единствено за това ги уважавам че може да те спасят в такава ситуация
19
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е кво пък толкова, че се и заключили. Да не ги нападнат хипопотами.
18
2
 
14
 
! Отговори
NoName преди 11 години
Следващият път когато пожелаят да ходят на разходка да си монтират ДОМАШНИЯ GPS в ДОМАШНИЯ автомобил. Това е за ДОМАШНО.
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страшничко си е по тъмното, особено ако си бракониер.
16
1
 
37
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
Тия са били пълни *** - да се затриеш с кола в гората ? Представям си от Гражданска какви псувни са били по техен адрес, да вдигат хората от масата да търсят двама ***. Лошото е, че няма държава, някъде другаде щяха да им намаат такива глоби, че повече никога де не си помислят да ,,берат,, дърва в тъмното.
15
0
 
40
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Ти чети по-внимателно. Цитирам написаното: "Двамата се били затворили в колата, недалеч от язовир Чернила. очаквайки пристигането на спасителите си". Много тъпо. Не разбирам след като са чакали в колата защо просто не са тръгнали с нея по пътя. Едва ли са карали през гората, за да стигнат до мястото, на което са се изгубили?
14
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
12, ти май можеш само да пишеш без да четеш /и другите, които са ти сложили плюсове/ В статията пише, че са излезнали от колата и тогава се изгубили.
13
11
 
25
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
женска да се изгуби, айде, ама за мъж си е срамно. аз съм вървял през нощта през родопите, изцяло непозната месност, и пак стигнах.
12
0
 
30
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Само да отбележа че около яз Чернила гората е между 2 пътя. Ако движиш 30 мин в една посока излизаш на асфалтиран път.
11
3
 
27
 
! Отговори
umen преди 11 години
Дам, кошмарното е било поради простата причина че средностатистическия представител на "етноса" е нискообразован. Кой знае колко истории за мечки стравници, гризлита, НЛО-та, масови горски убиици, превъртяли кръвожадни тарзани и тн.. са слушали от обкръжаващите ги *** представители на същия етнос.И в един момент в тъмнината са се *** и са въкнали храбрата полиция, която о чудо ги е намерила заедно с горските и чрез напътствия по телефона "Аве по пъту си карахме Уа и си бирем дърва" !!
10
3
 
68
 
! Отговори
Мухи сте! преди 11 години
Кое беше кошмарното, че не разбрах? Били са в колата, двамата, така че са се топлили. Ако бяха навън, тогава може да ми го говорите. Патъци!
9
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това тяхното не е от беднотия. Първо, отпускат им се дърва и въглища, безплатно, но те ги продават. После им разрешават в определени дни от месеца да ходят и да си берат свободно без да ги проверяват, без да плащат, та даже и ги охраняват, защото са социално слаби трайно безработни и беззащитни. Но забележете никога сред тях няма бедни българи. Защо?
8
1
 
55
 
! Отговори
Немеца преди 11 години
До 6Има един немски войник Корнелиус Рост, който след ВСВ се намира в затворнически лагер в Сибир. Избягва и изминава 14 000 км през Сибир. Как ли се е справил без автомобил и мобилен телефон? :)
7
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо и основно правило- винаги носи зареден мобилен телефон.И стига вече сте напади етносите и хората! Беднотия,това е , а и никой не знае какво ще му се случи утре. Може да не излезеш за дърва,а на ски или на екскурзия.Пак ще те търсят специализирани отряди и пак ще е за сметка на данъкоплатците ,ама тогава няма да мислиш за това.
6
0
 
41
 
! Отговори
Немеца преди 11 години
До учуденЕ ти какво сега, ще кажеш, че са тръгнали да крадат. Само си вземат :)
5
1
 
98
 
! Отговори
drama!!!!!! преди 11 години
На тази сложна операция могат да завидят и от Делта Форс !!!!!Щом определението за "Истински Кошмар" е 3-4 часа в колата на пътя с работещи мобилни телефони то какво ли трябва определението на следната ситуация:Човек затрупан от сняг в планината 2 седмици оцелял благодарение на това че е "консумрал" сняг.?Защото скоро писаха за такъв случай... "Уплашени, съпрузите решили да потърсят помощ" ....Сигурно са се уплашили да не дойде голямата стъпка и да ги изяде заедно с колата...*** НОВИНАТА