Шофьор си потроши "Ауди"-то във Варна и избяга

Колата се забила в тротоара и се преобърнала няколко пъти
Обновена: 23 ное 2012 10:59 | 23 ное 2012 10:58,
134

Снимка: Булфото

В ранните часове на деня шофьор разби напълно "Ауди" в началото на Аспарухов мост.  След като се забила в тротоара, колата се преобърнала няколко пъти и прелетяла през ниска оградка.

Според очевидци на инцидента шофьорът сам излязъл от потрошения автомобил и си тръгнал, без да дочака пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
BGto преди 11 години
Мислил се е за шумахер, ама се е оказал една некадьрна овца.
115
1
 
4
 
! Отговори
Гено преди 11 години
Варненци, неварненци, кой плащал за града, кой не...Тема за маса и мноооого ракия. Ама едно нещо е очевадно: ако така наречените варненци не се мъкнат по кафенетата с колите си, а използват краката си за 15 мин. ще има по-малко трафик в центъра и по-малко захабени нерви в търсене на място за паркиране. В крайна сметка Варна е най-гъсто населения град в БГ и разстоянията не са големи (морска гара-Почивка = 5 км).
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варна се води 350 -360 хиляди с поне 300 хиляди тарикати които и 1 лев не плащат на града и за града.Наемателя ти когато ми покажеш ,че имаш регистрация в паспорта си ,че си варненец ,а не някое добричко село тогава ми дръж тон.Ако бяхте кротки гости да ,но вие сте едни нагли *** расли с кравите и държеики се така просто нямате място тук.
113
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добричлииски мишоци ,ами освен да ни серете калпавите си морги по гарда и да паркирате като ,че вярно сте от някаква кална нива друго полезно извършвате ли?Наемите били полезни ,вие с яденето на хляба дето си го изкарвате някак сметка ,че давате наеми ли държите.По закон за живот под наем се иска и регистриране ,а вие не се,така ,че не се правете на ербапи А като шофъори сте мишки с малки книжки!
112
3
 
9
 
! Отговори
Никола преди 11 години
Просто се замисли, че паркираните 6 от 10 коли са най-вероятно на наематели. От Добрич не идваме да си паркираме колите на центъра и да се прибираме пак в Добрич. А доколкото въпроса за адресната регистрация и тази на автомобила - по-добре ще ви е да започнете да си плащате данъците за отдаваните квартири, кяра ще е по-голям, гарантирам ви. Тогава освен в джобовете ви, пари ще влизат и в градът ви, съответно ще отидат за инфраструктура и т.н. От адресната ми регистрация или табелата файдата йок.
111
4
 
12
 
! Отговори
Никола преди 11 години
До 120Извинявай, ама аз и другите с регистрация ТХ си паркираме колите пред апартаментите/квартирите си. Какъв е извода знаеш ли? Че повече от половината варненци разчитате на наемателите на повече от мизерни си апартаменти за абсурдни суми. Като плащам 300 лв. за боксониера, ела и ми кажи да не си паркирам колата пред блока и ще ти се изсмея. Или ти си плащаш паркомястото, или просто щото си с кола "В" имаш право да паркираш там повече от мен.
110
8
 
13
 
! Отговори
haha преди 11 години
Варненци си клатят краката , а тези които работят са от Добрич , ще дойде деня обаче в който ще трябва да поработите и вие , не случайно по долу ги сравних с гърците , пълни лентяи свикнали на наемче и някой да им върши работата.
109
1
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
В случая "избяга" не е подходящо, особено пък в заглавието. При липса на други пострадали при птп-то, както и на причинени други имуществени вреди, с изключение на тези по собствения му автомобил, човека си е имал право да си тръгне.
108
4
 
20
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Като си карах шофьорския курс (във Варна) инструктора със съвсем сериозен тон ми каза - Сега, майтапа на страна.. като видиш регистрация ТХ, спазваш по-голяма дистанция и караш с повишено внимание.Тогава си мислех, че ме будалка, но.. с времето разбрах, че не са шега работа Техеранците. Ако живота ви е мил - бъдете бдителни и внимателни. :)
107
3
 
19
 
! Отговори
ник преди 11 години
До ТХТова че от 10 години караш във Варна е прекрасно. Сигурно си много горд с това, че спестяваш няколко лева всяка година, и ползваш инфраструктура и паркоместа, за които не плащаш нищо. На улицата, на която живея (централна), от 20 паркирани всяка вечер коли, половината не са варненски, и има поне 6-7 ТХ. Това нормално ли е? Или живееш във Варна, или не. Ползваш благата на един град, поне си регистрирай местоживеенето и таралясника в него! Най-малкото си длъжен по закон!
106
0
 
1
 
! Отговори
ПРОСТО ЛУД преди 11 години
едно е ясно ... от 'това' повече кола няма да стане...п.с. сьчувствам му на човекьт...'щото си представям какво му е в момента........
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До морския - ти понеже си много печен колко птп-та имаш в досието ? ама честно
104
1
 
2
 
! Отговори
Do 116 ot LosHo преди 11 години
pich, sega ... tova s TX e tolkova vseizvesten fakt, che e malko bezmisleno da se obqsnqvash. nikoi nqma da ti povqrva. A da ocelee chovek minavaiki prez Dobrich trqbva da e dosta dobar shofior. btw katastrofiralia varnenec v Dobrich beshr zasechen ot teheranec ne sprql na Stop. ;) haide pii edna rakiq i pls ne SHOFIRAI VAV VARNA.
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма какво да се сърдят добричлии, не знам как им дават книжките, но е факт, че в голям град със сфетофари и знаци не могат да карат. 1% да са добричлии, които са карали или живели по-дълго във Варна та са се научили.
102
1
 
1
 
! Отговори
ТХ преди 11 години
LOSHO то където и да отидеш като не може да караш все ще си в нервна криза.
101
2
 
11
 
! Отговори
TX » Teheran преди 11 години
teheran ;-)
100
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТХ - като TeXas
99
2
 
8
 
! Отговори
LosHO преди 11 години
TX = Dobrichtova sa kakto Perichani za Sofia.Kato vidq TX vnimavam poveche zashtoto vse edno na patq ima uchebna kola karana ot blondinka. Nai-golqm stress beshe kogato otidoh s moita kola do Dobrich. TX nomerata bqha navsqkade okolo mene i za malko v nervna kriza shtqh da izpadna :)) dori vidqh katastofiral varnenec bl
98
7
 
8
 
! Отговори
ТХ преди 11 години
Стига с тези предрасъдъци за автомобили с регистрация ТХ. Аз също съм с такава регистрация и какво най-вероятно карам много по-добре от повечето с регистрация В. Карам във Варна всеки ден от 10 години и честно казано най-глупавите проишествия съм виждал с рег.В. А ТХ регистрацията си има доста преимущества от административна и финансова гледна точка по-зпознатите сигурно знаят аз нямам намерение да ви отварям очите. И нека комплексарчета да продължават да нареждат ))
97
10
 
4
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
на варненци им пожелавам само ТХ да ги газят , гадни византийци..