Мъж от Трявна се оплака от полицейско насилие

От полицията са категорични, че ченгетата не са превишили правата си
Обновена: 9 яну 2013 12:21 | 9 яну 2013 12:21,
159
Мъж от Трявна се оплака от полицейско насилие
Снимка: YouTube

24-годишен мъж от Трявна се оплака от полицейско насилие. Мартин Цанев е качил във Facebook клип и твърди, че полицаи го измъкнали насила от колата му, тъй като бил паркирал неправилно. 

Случката се разиграла на 5 януари около 14.58 часа на центъра на Трявна.  „Помощ!“, крещи Мартин на записа, сниман с мобилния му телефон. „Как ще извършвате насилие над граждани? Ще ми счупите ръката“, заявява още той. „Ти панаири ли ще правиш?“, пита го един от полицаите. 

Шефът на габровската полиция Денислав Донков обаче е категоричен, че в случая няма полицейско насилие. По думите му двамата служители на реда са действали професионално и не са превишили правата си. 

Мъжът е задържан за 24 часа, но не за пътното нарушение, а заради това че е попречил на служебни лица да извършат задълженията си.

Той отказал на служителите да предостави документите си за проверка и влязал в колата си с намерението да потегли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Робин Худ преди 11 години
Къде е сега този клип, защото мръсната ченгесарска *** трие всичко неудобно за тях. Вижте какво правят с протестиращите ченгетата българоубийци. Това което се случва говори ясно че в България няма демокрация, положението братя става като в Русия. Намирисва на гражданска война и неподчинение на никоя власт. Но това сами си го причиниха, никой вече няма да гласува, това не е моята държава, мразя всичко облечено във власт
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука гледам всеки втори адвокат, наизустил закона и обяснява как полицаите нямат вина.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hahaha mnogo smeshen klip napravete boshte ,sled kato ne si dava dokymentite da my se moliat li ,ama i te sa ynikalni kotka i mishka.bravo za klipa no bravo i na tiuax .
119
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvi sa tia policai ,ei cvetanov zashto naemash maloymnici na rabota ,kato go gledam tozi e mijityrka i te sa kato hieni na pliachka ,poglednete se bre ,ako tozi e prestapnik malko my e che se snimal ,no ako nee prosto ste tapi serliani.se naemat v policiata.
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
policiata e za tva samo boi i nishto drygo ,osobenno asreshty prestapnicite ,e poniakoga stavat i greshki no e normalno v nenormalna darjava kato bg.
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н Донков, "накажете" още няколко от "криминална" да работят в автопатрулните екипи и Трявна ще си отдъхне от нагли *** като този.
116
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе мирно стояло не бе чудо видяло.Трябва като те спрат да изпълняваш нарежданията .Ако нещо се и недоволен трябва да се оплачеш от което полза няма да има със сигурност.
115
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 137Ако се сравняваме с Изтока, ще трябва да коментираме, че нашите полицаи малко бият.
114
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имат радиостанция , ако е престъпник могат да проверят номера на колата . До него другите коли да не би да са спрени правилно . Запречен му е пътя така , че няма как да си подкара колата , къде ще бяга ?
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най не ми е ясно , защо винаги в България се дава за пример на запад на запад та на запад , ние толкова ли сме ограничени , че трябва да преписваме от другарчетата на запад . Те там може да имат пари и да са осигурени , но са най големите роботи и историята показва , че тъпите американци нямат нищо против да ги събличат по летищата само защото ги е страх от "терористи" . Забравяме , че органите трябва да ни вардят от престъпници, не да ни изкарват такива .
112
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момчето качи също клип заснет от камера на площада и се вижда как подминават една камара коли паркирани не правилно , после спират до него и седят поне 10 мин преди почне екшъна . Учил съм 5 години в Трявна , там полицаите се имат за господари и не един път са превишавали правата си ..
111
2
 
4
 
! Отговори
Иларион Спиртомиров преди 11 години
До ДилянаПиши тук:nocorr.mvr.bg/Ефект има :-) от личен опит го знам.
110
2
 
13
 
! Отговори
Диляна преди 11 години
Спор няма, че има много кадърни и читави полицаи. Но със сигурност са много по-малко от некадърниците и чистите престъпни ченгета в тази система. Да, трябва всеки гражданин да прояви култура и поведение спрямо служители от МВР, когато е необходимо, но питам от опит, какво трябва да направи гражданин в момент, когато полицай му казва- "маинай се от тук ***, нема какво да ти обяснявам", както ми отговори Борислав Цанов от РУП-Роман. А директора на ОДП-Враца-Росен Иванов ме навика, като дивак! Е то
109
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами то сега някои си мислят, че свободата е слободия...не че полицаите са цветя, обаче нали произлизат от същия матрял...я матряла както знаем не струва...
108
7
 
31
 
! Отговори
Иларион Спиртомиров преди 11 години
*** си мисли че кат вика помощ и вече не е виновен хаха, ***, според закона всеки е длъжен да се подчини на полицейско разпореждане, в противен случай полицая има правото и е длъжен да употреби сила и специални средства. Ако тъпия не знае точно сега му е времето да го научи. Остава и да го осъдят за дребно хулиганство че да е пълен кефа.
107
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално за милиционероромскитиквомутренски ***.
106
9
 
26
 
! Отговори
Гунчо преди 11 години
Защо това педи не покаже началото на записа където се прави на мъж Прави са поицаите
105
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Служители на Икономическа полиция" са влезли днес в офиса на телевизията на оператора "Булсатком" ТВ Плюс".В медията има засилено полицейско присъствие. В момента проверяват документите за самоличност на хората, работещи в студията.++гадините от БТВ пуснаха тежката артилерия ...
104
9
 
10
 
! Отговори
Немеца преди 11 години
До 96Не в колата може ти влезе, ами и в къщата. Какво като си си я купил сам бе? Това да не ти е бункер. Направил ли си нещо против законите на страната имат право да те арестуват където и да си. ***
103
10
 
22
 
! Отговори
Немеца преди 11 години
Чета коментарите ви хора и направо не мога да повярвам на очите си. Хем повечето вече постоянно пътуват в чужбина, работят там, а доста вече и живеят постоянно там. Та във всяка западно-европейска държава полицаите ще те направят див и щастлив при неподчинение. Само в България всеки продължава да се чувства над закона.