Кацнал на един навес

Англичанин се приземи с джипа си върху сграда в Ребърково
44

Снимка: Булфото

 Англичани, живеещ в мездренското село Ребърково, "кацна" с джип "Тойота" върху навес до къща тази сутрин.


68-годишният чужденец е шофирал по главен път Е-79, който минава покрай селото. По неизяснени все още причини, той не успял да вземе завой, излетял от пътя и колата спряла на покрив върху навеса до къщата, която се намирала доста по ниско от пътя.

Шофьорът и неговата спътничка, 43-годишната жена, са оцелели, но са пострадали от твърдото приземяване. Двамата са откарани в болница с леки наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Ребърково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно навигацията му го е объркала
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брао му на навесо!
36
0
 
3
 
! Отговори
Убавинка преди 11 години
Еххх... как бих се израдвал и на мен джип да ми кацне у нивата ! Че съм гъзара на селото !
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелееее големи шофьори и разбирачи се извъдихте! Ще ми се да ви видя в UK да карате ама в първият ден още. Голям смях ще да падне, убеден съм. Не може така да се подигрвате, трябва да сте толерантни, както те СА към нас!!! Човека е възрастен правилата може и да са единни, но визуално пътната обстановка е различна, като прибавим и обратното движение.... Трябва да бъфете по-толерантни
34
3
 
8
 
! Отговори
Ле ле преди 11 години
На снимка 5 е показана неописуема картина на български къщи и дворове - можем гордо да се родеем с най-изостаналите райони в света. На кой каквото му хрумнало, това струпал от тухли и разни други материали, и понеже не било достатъчно грозно и отблъскващо, продължили с разни други недомислици. И Европа ни завижда, че голям процент българи имали собствени домове!?!
33
4
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
То е ясно че ако не е турчин ще е инглиец
32
1
 
7
 
! Отговори
логика преди 11 години
Ако беше шофирал в лявото платно, щеше да се отърве челяка...
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Джедай мастър ремонтираха го.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спътничката-хазяйка го е занимавала с наема.
29
1
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Не е първият, няма да е и последният там!Влязъл е с по-висока скорост в завоя, джипа е висок и съответно центъра на тежестта е високо...
28
2
 
1
 
! Отговори
D преди 11 години
just for the record: dadoh vi pozitiven vote na vsichki izkazvania :)
27
1
 
2
 
! Отговори
D преди 11 години
Tuka ebahti filosofite bre :) radvate me s commentarite
26
4
 
5
 
! Отговори
офца преди 11 години
Предната дясна гума е ударила или камъни; тухли...? , Тойотката рязко е завила вдясно; шофьора се е панирал, рязко е завъртял вляво; но там има хълмче пръст; задната дясна е ударила в него; от високата скорост; предницата рязко се е усукала вдясно към мантинелата. Джипа е висок; удря се странично в мантинелата; прекатурва се през нея; претъркаля се 1 или два пъти и пада над навеса. Нещо такова ще е било. Високаскорост и невнимание май; а пътя е хубав. Ако не го е изблъскал някой, така ще да е?
25
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Просто е искал да покаже Висш Пилотаж
24
2
 
9
 
! Отговори
офца до Петър преди 11 години
Не е до колата а до шофьора; ако ще Ферарри да кара, но да не забравя, че колата не може всичко; че пътя се мени! Да не рискува неконтролирано, а да внимава. Приятна вечер и всеки от нас да се пази и така ще пази и другите! Обръщал съм се с Жигула на глух път, тествах я, стъпала на пясък при висока скорост, надцених устойчивостта и и си платих. Но не карам повече рисково, не от уплаха, а зная, че на техника и път не можеш да вярваш напълно. Но Хонда БМВ са много по-устойчиви... и все пак ..
23
3
 
4
 
! Отговори
Джедай мастър преди 11 години
Пътят по дефилето е отвратителен. - много тесен с лоша настилка и с много завои. Нищо чудно някой да е изпреварвал като джигит и затова да се е стигнало до инцидента.
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами на 5 ракии, къде да се приземи? Или на покрива, или под леглото. Няма много алтернативи. А и тия завои не спряха да ги местят.
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Англия раздават книжки и на слепци.
20
3
 
6
 
! Отговори
Петър преди 11 години
До офцаЗа обикновения шофьор тези системи са само от ползва, ти сам каза изпитател. Тези системи компенсират липсващите умения на неизпитателя. Както и да е, най-добре да караме Москвичи, защото там сме по-внимателни, т.е. са по-безопасни! Поздрави и приятна вечер :)
19
2
 
3
 
! Отговори
Петър преди 11 години
До офцаДжипът е над 10 годишен. Инерционен момент няма - инерцията е праволинеен вектор, моментът - не! Въпросната Тойотка е около 130-140к.с., т.е. не е мощна. АБС само би спомогнал за избягването на инцидента, тъй като при максимално спирачно усилие би оставило автомобила контролиран. Окачването на джипчето е нормално, не е въздушно и не убива нищо. Отделно - по-новите коли са все по-управляеми - не усещаш дрън, дрън като на Жигули-то, но се насочват много по-прецизно..........