Засилен трафик по границата с Гърция

Най-натоварено е през ГКПП- Кулата, но задръствания на пункта няма
Обновена: 6 май 2013 14:30 | 6 май 2013 14:30, Красимир Ангелов
25
Засилен трафик по границата с Гърция
Трафикът по границата с Гърция остава засилен. Снимка: БТА

В последния от празничните дни се наблюдава повишен трафик през пунктовете по българо-гръцката граница, съобщават от Регионална дирекция "Гранична полиция"- Смолян. Потокът от автомобили, преминаващи на българска територия днес, е трикратно повече от
движението в посока Гърция.

Най-натоварено е движението през ГКПП- Кулата, но задръствания на пункта няма, уточняват от
"Гранична полиция".

Над 82 хиляди автомобила и близо 270 хиляди пътници са преминали през пунктовете по границата с Гърция от началото на празничните дни според данни на "Гранична полиция".

Очаква се трафикът да стане още по-интензивен в следобедните часове, когато се завръщат българите, прекарали празниците в Гърция.

На ГКПП- Кулата не са допуснати задръствания и образуване на колони от изчакващи автомобили, тъй като е създадена организация за поемане на повишения пътнически поток, информират от "Гранична полиция"- Смолян.

Трафикът през пункта се пропуска през четири коридора, докато в делнични дни се работи с две трасета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
реалист преди 10 години
здравейте.бяхме 3 дни в Троянския балкан.толкова хора не бях виждал за празниците.колите бяха с номера от цялата страна.ай да не говорим за чак такава беднотия!!!!аз лично се боря да си увелича приходите,а не да намалям разходите.за съжаление много малко хора правят като мен,а точно обратното.мислете позитивно.негативизма убива.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
300 000 души - граждани на България, могат да си позволят да почиват по празниците в Гърция. 300 хил. от 7 милиона са малко под 5% от общото население. Щом 5% от българите са заможни, следователно в тази страна беднотия и криза няма, заключи Празната Тиква и натисна бутона на тоалетното казанче.
20
0
 
2
 
! Отговори
до 19 Надежда преди 10 години
Катастрофа е станала на автомагистрала "Тракия" на 115 км от изхода на Пловдив посока София около 18 ч днес. На мястото на инцидента има екипи на полиция и пожарна.Тежко ранени са двама души, самоличността им се изяснява. Временно е отклонено движението заради произшествието. Движението се пропуска през аварийната лента от служители на пътна полиция.Джип със софийска регистрация се е врязал в мантинелата близо до ресторант.
19
6
 
5
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
KVO IM PRAVQT OBOROT NA GRUCKITE MAIMUNSKI ***........... TO ZATVA NE SA FALIRALI O6TE ZASHTOTO VSE SE NAMIRAT BUDALI DETO DA IM PULNQT DJOBA...........
18
1
 
3
 
! Отговори
Надежда преди 10 години
Някой знае ли причината за задръстването на Тракия в посока София, точно след Пловдив?МБлагодаря и честит празник!
17
3
 
11
 
! Отговори
askhole преди 10 години
Живял съм в Гърция достатъчно, за да оценя какво е тук, а то е по-добре в някои отношения. Едно да си там на почивка за кратко, но съвсем друго е на/по работа- който не се сблъсквал с гръцкото работно време и гръцка администрация, той не знае за какво става дума. Все едно се връщаш в най-кофтите години на соца, когато в администрацията има 20 души в стая, никой не знае нищо и на никого не му се работи. Там обслужване на 1 гише няма- има ходене по мъките по стаи. Така че по-леко с квалификациите
16
0
 
3
 
! Отговори
Мъзвутен! преди 10 години
До Анонимен 2И откъде знаеш как се пише сурвар, след като даже не е българска дум? Комплекса за малоценност някъде другаде, ако нямаш нещо по темата фора с 300 към училише, учителко любима.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При първа възможност ще отида пак ! Там е Рай !И не е чак толкова скъпо ! Заслужава си !
14
12
 
2
 
! Отговори
един "шут" преди 10 години
А Стига С тази Гърция , гърция това гърция онова у уу у у писнахте ве така било у гърция , инак било в гърция , цецо наглия кога ще отвлича гръцки бизнесмени.
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Софиянци да му мисля, завръща се тълпата(стадото)
12
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Големи и горчиви истини, така е, гърция грее като слънце а нашата българия прилича на кенев!
11
0
 
31
 
! Отговори
ИМЕНЯК преди 10 години
Всичко е много добре организирано и пътуващите са усмихнати и спокойни,приятен ден на всички,бъдете здрави,влюбени и щастливи,особено именяците днес..НАЗДРАВЕ,но като слезете от колите!!
10
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Играйте любимите си аркадни игри (Street Fighter, Sonic, Pacman и др.) безплатно - freearcadecity. com
9
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Гърция е съвсем друга атмосферата. Като мина Промахон и ми става леко на душата. Сякаш въздухът става друг. Чисто и подредено, всичко свети, питищата широки почти няма дупки. Като се сетя обаче как са изселили дядовците ми от Александруполис и ми става тъпо и тъжно. Като се върна обратно в БГ и ми е едно сиво - разбитите пътища, сивите порутени къщи, освирипелите хора, тъпотията и чалгарщината. В момента са на светлинни години от нас.
8
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Играйте любимите си аркадни игри (Street Fighter, Sonic, Pacman и др.) безплатно - freearcadecity. com
7
2
 
17
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
Благодаря !Но все пак напира въпроса: Ти за какъв/каква се помисли, че имаш наглостта да наричаш някого, който не познаваш НЕГРАМОТЕН ? С какво право? Само защото съм си позволил да се пошегувам малко по-грубовато?! Ей, писна ми от напудрени псевдо-интелигенти, прекарващи времето си в това да афишират колко са над всички!Остави хората да те оценят. Обективно.Успех ти пожелавам !
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ширещата се неграмотност е сериозен проблем, както и самочувствието на хора, смятащи себе си за шегаджии.
5
0
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
1.Това е общ форум, а не литературна вечеринка за обсъждане на правописа на участващите в него.2.Определено няма да съм щастлив, защото и аз ще чакам на същата опашка.3.Просто се пошегувах.Има ли някакъв проблем ?
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още сутринта Е-79, посока София, беше натоварен. На много места ограниченията на скоростта (извън населените места) са премахнати, така че колони не се образуваха. Дано и след обяд, хората да нямат проблеми.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо им нямаше на сървърите.