Нови рокади във Варненския общински съвет

Няколко души сдават постовете си
8 окт 2013 14:18,
2
Нови рокади във Варненския общински съвет
Снимка: Булфото, архив

Нови рокади се заформят във Варненския общински съвет, след като само преди около месец двама местни парламентаристи от ГЕРБ напуснаха групата и продължиха работата си там като независими.

Тези дни се очаква общинският съветник от “Промяна за Варна” Петър Липчев да бъде назначен за шеф на дирекция "Администратимно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността" в местната областна управа. Той обаче е категоричен, че ще продължи да бъде общински съветник, тъй като при съвместяването на двете длъжности нямало конфликт на интереси.

Заради сериозни здравословни проблеми Николай Стоянов от ГЕРБ също се оттегля от Варненския общински съвет, като той вече е подал молба за това. Той обаче няма да напуска партията, потвърди председателят на местния парламент Иван Луков.

На негово място ще влезе №26 в листата на ГЕРБ-Варна Николай Дочев. Другото ново лице, което се очаква да седне сред общинските съветници в морския град е заместник-председателят на областната структура на СДС Валентин Станев, който е брат на заместник-шефа на Варненския общински съвет Янко Станев.

Това ще се случи, ако общинският съветник Желез Железов бъде назначен за заместник-кмет в „Младост”, „Одесос” или "Аспарухово", каквито са очакванията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ВарнаГЕРБ - Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
варненец преди 10 години
П.Липчев е един от най-непочтените хора в политиката на Варна.Негова фирма обслужва "Пазари" Варна така че и разкатава майката. Искат да им се плаща без да работят. Крадци.Той гледа да е все в игрите за лапачка
1
1
 
4
 
! Отговори
веселка преди 10 години
ех, герберчетата оредяват, напускат....скоро май няма да има кой да запълва дупките им....най-добре да се разкарат от общинския съвет и без това само си въртят игричките и нищо градивно не правят за варна....