Тежка катастрофа затвори "Хемус" край Девня

Сблъскали са се 2 коли, един човек е загинал
Обновена: 22 окт 2013 08:01 | 22 окт 2013 07:27,
19
Тежка катастрофа затвори "Хемус" край Девня
Тежкият инцидент затвори магистрала "Хемус" край Девня. Снимка: Булфото, архив

Временно е ограничено движението на моторни превозни средства по АМ "Хемус" между град Девня и село Неофит Рилски в посока Шумен, съобщават от АПИ.

Мярката се налага поради тежко пътно транспортно произшествие. Водачите трябва да използват обходен маршрут - път І-4 през град Девня - село Неофит Рилски - АМ Хемус.

Пътният инцидент е станал между две леки коли – БМВ и Шкода, от които са се разпилели кашони и багаж. Колите са потрошени до неузнаваемост, като на място има полиция.

По данни на Областната дирекция на МВР един човек е загинал, а други двама са тежко ранени. Загиналият и пострадалите са пътували в чешкия автомобил. Водачът и пътник от другия автомобил са без сериозни наранявания.

Причините за катастрофата се изясняват. Самоличността на загиналия и пострадалите също. В момента поради извършването на процесуално-следствени действия магистралата в този участък е затворена за движение, а
автомобилите се пренасочват през стария път за София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ВарнакатастрофаДевня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
16, kato gledam magistralata mai e ubieca v tozi sluchai.....
14
0
 
4
 
! Отговори
Х преди 10 години
Кога ще видим УБИЕЦ с автомобил в затвора за 10 години?
13
1
 
2
 
! Отговори
Жорката преди 10 години
STOPtheWAR Ти това копирал ли си си го... и си го постваш от едно време на всяка новина за БМВ :DСупер си смешен си.
12
2
 
9
 
! Отговори
STOPtheWAR преди 10 години
Псевдо-ГЪЗАРЧЕНЦА, осъзнайте се - И НЕМСКИТЕ АВТОМОБИЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА. Това че си яхнал 10-15 годишно "БИ-ЕМ-ВЕ" и вече си "ГЪЗАР", не означава че няма да отрепеш някой невинен човек, който не кара "БИ-ЕМ-ВЕ".
11
0
 
11
 
! Отговори
Human преди 10 години
На тази магистрала, край Девня постоянно има катастрофи, защото дупките са като на швейцарско сирене. Чехите от къде да знаят, че магистрален път в БГ не е като нова същото в Чехия.
10
0
 
6
 
! Отговори
do7 преди 10 години
Изнасяше се в 57 държави и без магистрали :) Направиха ли в новия участък на Тракия поне една бензиностанция, за заводи няма да говорим, чакаме барем тоалетна от някой ,,инвеститор,,.
9
2
 
4
 
! Отговори
Келешо преди 10 години
Пешо, кой те е карал да минаваш през поповица? Що не отби от Първомай през Дълбок извор, Патриарх евтимово и т.н. ... ама като не знаеш от къде да минаваш така ще да е
8
0
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
До 7 "тих Великан" Бог да го прости човека. А що -се отнася до пътищото скоро пътувах до южна България,и на фона на прекрасният път от Шумен до Карнобат и Боковата магистрала,попаднахме на нещо ужасно- пътя между с.Поповица и Асеновград. По-голям ужас скоро не бях преживявал -от дупка в дупка от кратер в кратер,а това е центъра на България граничещ с Цариградско шосе.А менаретата на джамиите в Станимъка стърчат на високо нови новенички и сигурно за не малко парички.
7
2
 
10
 
! Отговори
Saab преди 10 години
Прави ли ви впечатление, че напоследък само BMWта правят белите? От гоуфу у бавареца май е формулата на простотията...
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 7Това е моста до Девня, който го ремонтират изцяло. Лентата посока Шумен вече е ремонтирана, а тази на снимката бяха тръгнали да я ремонтират преди 5-6 месеца- може вече да са я оправили , защото не съм минавал от 3 месеца оттам. И тоя мост беше в плачевно състояние през месец го кърпеха и все излизаха дупки в продължение на 20 години вече. Чак сега се сетиха да го ремонтират изцяло, а не да го кърпят.
5
7
 
18
 
! Отговори
тих великан 681 преди 10 години
Само забележете пътя Хемус - Девня!Девня е една от най-печелившите общини в БГ,заради заводите.Има търговско пристанище и заема стратегическо място за промишлеността.Износ е имало на цимент и торове,киселини в 52 държави през комунизма.Дори в Африка се е изнасяло много ценна химическа съставка за питейната вода там.Виждам пътя на снимката и си мисля,кражбите не са престанали от там.Един път нямаме за 23 години.Добре,че Бойко направи нещо..Девня-Марцианопол-три години временна столица на Рим!!!
4
4
 
25
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Дали има статистика за марките автомобили, които участват в ПТП най-често?Много ми се набива в очите напоследък абривиатурата "BMW".
3
6
 
11
 
! Отговори
ПОЛИРОВКИ преди 10 години
Трябав да се предложи ВСИЧКИ ПЛАСТМАСОВИ ФАРОВЕ ПОНЕЖЕ ПОЖЪЛТЯВАТ И ПОТЪМНЯВАТ ОТ СЛЪНЦЕТО ДА БЪДАТ ПОЛИРАНИ ....ПРЕДЛАГАМ И ГЛОБА ОСОБЕННО В СВЕТБЛАТА ЧАСТ НА ДЕНОНОЩИЕТО АКО СЕ КАРА С НЕПОЛИРАНИ ПЛАСТМАСИ НА ФОРОВЕТЕ ФАРЧЕТАТА И МИГАЧИТЕ.............
2
2
 
21
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Ристу,няма да те огрее.Виждаш ли,че и хората проглеждат за тези фарове!!Радвам се че целта ми намира изражение!!!Ако успея да се преборя за тях почвам-що от Лукойл бензина излиза на 1,20 а до колонката вече е 2,60.И повярвай ми не е само акциз!!!
1
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужаст, но заради добрата осветеност поради карането на фарове, тея преди да ритнат петалата, са се видяли в детайли.