Кой крив, кой прав – винят кмет в побой над ученик

Случката се разиграла вчера в училището в Хайредин
1 ное 2013 16:41,
10
Кой крив, кой прав – винят кмет в побой над ученик
Снимка: архив, Булфото

Родители обвиниха кмета на Хайредин Тодор Тодоров в побой над детето им. Шестокласникът е докаран късно снощи в МБАЛ "Христо Ботев" Враца, приет е с комоцио.

"Състоянието му е стабилно, но ще го оставим за наблюдение", коментира за "Дарик" директорът на болницата Светозар Луканов.

Според родителите кметът извел детето им от класната стая в училището в Хайредин и го шамаросал. Състоянието му се влошило тази нощ, заради което повикали "Бърза помощ".

Версията на обвинения градоначалник обаче е друга.

Тодоров твърди, че вчера децата в СОУ "Васил Воденичарски" били превъзбудени от предстоящия празник Хелоуин. Дори се наложило възпитателка да се обади на кварталния полицай заради вандалски прояви на ученици, които чупели.

На място дошъл и той, като в стаята на шести клас заварил две момчета, които се биели, а учителката им плачела. Той извел момчетата навън, дръпнал им лекция за поведението им, накарал ги да се измият, но настоява, че не им е посягал.

В полунощ обаче му се обадила лично майката на детето, която започнала да крещи и да пита: "Защо си бил детето?"

Според Тодоров жената, която е от ромски произход, не се държи за пръв път агресивно, неотдавна налитала на бой и в местната социална служба.

Кметът обясни, че лично той е давал пари на семейството за операция на едно от децата, които по думите му били много, и в никакъв случай не би посегнал на дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кмета и брат му са начело на ДПС в общината.Кмета е този който коли и беси,бие всики който му се опълчи,няма мъж или жена,българин или ***!Сега ще се измъкне просто защото в провинцията е:Бог високо цар далеко!Днес е ***,утре ще е българин в болница,а той винаги ще е оправдан!Ходи на работа по потник и къси панталонки,никакво възпитание няма,но тръгнал да дава акъл на деца!А ако го чуете какъв речник има,просто ще се усети,че е учил в Магнаурската школа!Но нали и е от ДПС нема лабаво!
3
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Тия *** взеха много да си позволяват! Хора, те не са хора! Гледайте филма "Хотел рай" и ще разберете защо казвам това.Тази *** ***,долна,миризлива,лъжлива,крадлива /мога да продължавам до безкрайност/няма място сред българите и най-вече сред нашите деца. Спешно държавата трябва да спре тяхната размножителна способност,защото почнаха да ни интегрират.В градовете може би не се забелязва,но в селата училищата са пълни с тази ***.Положението е трагично и никой не може да се справи с не
2
2
 
22
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Като ги знам тия ***, сигурно като са разбрали че кмета го е шамаросал са го нацепили няколко пъти в главата с бата, че да има кво да отсъди медицинската експертиза...В София на канала съм виждал *** да си хвърлят децата пред движещи се коли да искат после пари от шофьорите за да не викат полиция...
1
3
 
36
 
! Отговори
hdUSHdwg5235erd преди 10 години
*** работа.