"Оставка" в полето

Българин изписа призива си на три декара в полето край Бъзън
Обновена: 28 ное 2013 14:08 | 28 ное 2013 08:53,
101
"Оставка" в полето
Снимка: мРепортер

Българин от Русенско избра нестандартен начин, за да изрази своята гражданска позиция.

На площ от 3 декара той изписа с огромни релефни букви думата: "Оставка!"

Надписът се откроява особено ясно сега, след падането на първия сняг.

32-годишният Танжу Ахмед от село Бъзън се занимава професионално с озеленяване. Именно професията му дава идеята как да даде гласност на своите искания.

"Аз исках да изразя своята подкрепа в протеста срещу това правителство, което просто дърпа България надолу, на нас ни трябва нещо по-добро, по-хубаво. Като озеленител знам, че когато вали снегът, че когато тревичката е равна, снегът покрива равно тревичката и всеки надпис в декорацията се изразява", обясни той пред bTV.

Танжу е изработил надписа върху баира край селото със собствения си хресторез. За да го направи, са му трябвали около 3 часа.

"На площ от 3 декара, може да се види и от Космоса", хвали творбата си младият мъж.

Обяснява, че предприел нестандартния ход заради административните спънки, от 3 години се опитвал да развие собствен бизнес с озеленяване, но той така и не потръгнал до днес.

"Все не мога и все не ми се дават възможности. Държавата постоянно ощетява средния и малкия бизнес и ни потиска, и не помага", коментира Танжу Ахмед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
43
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Тоя "маестро" дето чакал от 3 години да развие собствен бизнес....защо сега се сети да протестира?! По времето на Боко как протестираше ли? Омръзна ми от евтин пиар, като на пачата Колтуклиева снощи.
8
3
 
61
 
! Отговори
художника преди 10 години
Евала на пича ! Няма значение от какъв етнос си, важното е да имаш позиция и да я отстояваш.Държавата ни е изключително ***. Вместо да помага на предприемчивите хора, които искат да работят за себе си, от които ще събират данъци, и които няма да и висят на врата в социалните служби- тя, държавата пречи, пречи не само на хората, пречи и на себе си. Все едно търговецът да си гони клиентите, или да им пречи да му влязат в магазина.
7
8
 
55
 
! Отговори
УКРАЙНСКИ ГЕЙ преди 10 години
нападнете човека той се чуда как да храни себе си и семейството си вие си пишете за накви партии и за ББ абе вие в ПОЗИТАНО СТЕ НАСИРАЛНИЦИ ......... ОПОРНИТЕ ТОЧКИ СА ПРОМИЛИ МОЗЪКА........................ДЪРЖАВАТА ВРЪЩА НАЗАД И ВСИЧКИ МАЛКИ ФИРМИ СА ПОЧТИ ФАЛИРАЛИ ИДОТИ ПОЗИТАНСКИ
6
36
 
17
 
! Отговори
bg преди 10 години
дт къде сиромаха е взел тоя хразторез аааааааа.......сигорно ГЕРБ са му го дали .ЯЯЯЯЯ..гладния прокорор да го разследва за своеволие а зелените за погазване зелените площи
5
39
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до Хехо: бизнесa го съсипa Борисов
4
56
 
16
 
! Отговори
До Озеленителя преди 10 години
Aми преди 3 години нaли беше твоят Вожд , сегa кaто искaш остaвкa знaчи пaк него си искaш!Тоест, нещо послъгвaш!
3
5
 
66
 
! Отговори
Хехо преди 10 години
Ами поздравления за креативността му! И аз съм на мнение, че държавата е стъпила на врата на малкия и среден бизнес в България и на никой от политиците не му пука!
2
24
 
43
 
! Отговори
УКРАЙНСКИ ГЕЙ преди 10 години
даваме опорните точки......той е наркоман напил се и направил нещо дето незнае какво даже няма книжка за трактор...НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН
1
3
 
51
 
! Отговори
Тлъб преди 10 години
"Оставка" на фона на ядрена експлозия - свежо