Републиканските пътища са проходими при зимни услови

Проходите Златишки и Върбишки остават затворени за движение
Обновена: 30 ное 2013 19:37 | 30 ное 2013 19:28, Петя Славова
0
Републиканските пътища са проходими при зимни услови
Снимка: БТА

Републиканските пътища са проходими при зимни услови, съобщиха от пресслужбата на АПИ.

Проходите Златишки и Върбишки остават затворени за движение на всички моторни превозни средства /МПС/. Проходът на Републиката, Ришки, "Предела", Котленски, "Рожен", "Пампорово","Превала", Троянски и "Печинско" са отворени за всички МПС.

През проходите Твърдишки, "Вратник" и "Шипка" е забранено движението на МПС над 10 т, а Дюлински проходът е затворен за движение на товарни МПС. При Айтоски проход е забранено движението на МПС над 20 т по моста на река Казан Дере. През прохода "Петрохан" товарните МПС трябва да се движат без ремаркета и полуремаркета.

Ограничението за проход "Шипка" е валидно до 31 март 2014 г.

Опасност от падащи камъни има край Искърско дефиле; Кресненско дефиле; проход на Републиката, както и на всички пътища на област Смолян. Има пътнопочистваща техника.

Пътят I-5 при разклона за русенското село Иваново временно е затворен за движение на моторни превозни средства. Ограничението е поради пътнотранспортно произшествие с ТИР. Водачите трябва да използват обходен маршрут през Иваново - Басарбово - Русе и обратно, до освобождаване на пътното платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари