Млад мъж се самозапали пред Тубдиспансера във Варна

21-годишният е бил психично болен
Обновена: 9 дек 2013 14:20 | 9 дек 2013 12:25, Анисия Иванова
19
Млад мъж се самозапали пред Тубдиспансера във Варна
Самозапалване пред Тубдиспансера във Варна. Снимка: Булфото

Млад мъж от Варна се е самозапалил тази сутрин пред Тубдиспансера, съобщава местната полиция.

В 10:45 часа е получен сигнал за мъж, който се е запалил на ул. "Мануш войвода” пред входа на тубдиспансера. Мъжът е установен, на 21 години от Варна.

Очевидци и съседи са го изгасили преди пристигане на екипите на пожарна, полиция и Бърза помощ. Мъжът е получил изгаряния по цялото тяло, откаран е веднага в болница, където е констатирано, че има 90% изгаряния и е с опасност за живота.

Пострадалият е регистриран като психично болен. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
MAAFAKA преди 10 години
То стана модерно да се самозапалват хората в знак на протест. Не сме първите, но има една разлика. Когато за прув *** е направено това, то е било по всички световни медии. Дори го има и в някои български учебници. Когато това стана в България (и то не веднъж), никои освен нашите медии не го отразиха !!! Ето сега, кажете ми моля, за кой и в името на какво се самозапалиха всички тези хора ??? Чу ли ги някой, или като ги видя - загрижи ли се? Чухме ли някой политик да се интересува от това?ТЪЖНО!
13
2
 
5
 
! Отговори
ACA преди 10 години
А е още едва декември! Какво ли ще стане до Февруари?По-добре да убием по един комунист преди да си драснем клечката.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Fuckingdnes
11
1
 
3
 
! Отговори
pigeon преди 10 години
Нещо хората масово психясаха
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niakoi vijdal li e psiatria i pri kakvi yslovia jiveia tia xora izostaveni ot vsichki mrasotia zatvoreni kato kycheta xigiena i otnoshenie sashto kato ylichnite pomiari.
9
1
 
14
 
! Отговори
No name преди 10 години
Явно не е толкова психично болен...щом и на него му е писнало!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, че е психично болен е ясно. Нормален човек не се пали. Но и в този случай си има причини, защото и не всеки психар си драсва клечката публично.
7
1
 
5
 
! Отговори
Kennedy преди 10 години
До 6А защо пишеш на маймуница?
6
4
 
9
 
! Отговори
caramba преди 10 години
Така е, при управлението на комунистите и турците тези които се самозапалват са психично болни. Преди няма и година обацхе не бяха такива.Гарантирано от БСП и ДПС !!!!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bratq vsichki sme psyhichno bolni .. Pone tiq koito mislqt che jivota v bg e mizeriaa .... Rabotish za da hranish *** i pensioneri .. 240 nekadurnika deto se chudat .. Kade da otidat po vreme na rabotno vreme ....pruskash vsichkite pari za smetki i gore dolu nekvo dolno ocelqvqne na ruba vseki mesec ..
4
5
 
27
 
! Отговори
qwer преди 10 години
А какво стана бе комундури, и на тоя ли Бойко му драсна клечката или тоя протестира против задачата за кебапчетата. Хайде бе къде сте сега, февруари след всеки палеж налазвахте форумът сега се завирате из дупките си да не пламнете и вие ли.......
3
1
 
25
 
! Отговори
чвор преди 10 години
И като дръпнем чертата кво става-при герб се палиха хора,при сегашните пак с палят!Говорете ми после,че ще се оправим без да ги изринем всичките!
2
3
 
27
 
! Отговори
варненец преди 10 години
Това че е бил психично болен трябваше да го подчертаете с дебело и да започнете статията с това. Нали така са ви платили, да подчертаете,и натъртите,че току виж народа се надигне отново и ви измете правителството. Да се самозапалиш вече става традиция в БГ. Аз съм потресен от гадния живот в БГ. След нова година хващам терминал 2.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Особеностите на един народ...