Критично е състоянието на самозапалилия се във Варна

21-годишният Събин Събинов е на апаратна вентилация
Обновена: 11 дек 2013 15:20 | 11 дек 2013 15:20,
14
Критично е състоянието на самозапалилия се във Варна
Младежът е на апартна вентилация, поддържат го с медикаменти. Снимка: архив, Булфото

Критично остава състоянието на 21-годишния Събин Събинов, който в понеделник се самозапали във Варна и бе приет в болница с близо 90 на сто изгаряния по тялото.

Още по темата
"Пациентът е на апаратна вентилация с опасност за живота. Крепим момчето с медикаменти. Това са много дълбоки изгаряния и е сериозен шок за тялото му", коментира пред "Фокус" дежурният лекар от реанимацията към ВМА Варна.

По думите му предстоят да се направят и редица интервенции, част от тях и хирургични, но прогнозите на медиците не са оптимистични, тъй като има сериозна опасност за живота му.

Желаещите да дарят кръв за младежа могат да го направят в Центъра по трансфузионна хематология в двора на болница "Света Анна", като трябва да съобщават името на младежа и къде е настанен за лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По информация от Станишев, момчето се е запалило по невнимание в момент на възпламеняване на пиратка от радост от управлението на Орешарски и партиите БСП, ДПС и Атака.
9
6
 
0
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Чак пък и кръв трябвало.Моята кръв във вените на психично болен никога няма да тече. Да си е правил сметката като се е пържил като кебабче. Ай да умира ,че да не заема място в болницата за други нуждаещи се.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали мутрата Борисов падна защо хората се палят още! Досега нито един *** не се е запалил палят се българи а помощи има за *** ГЕРБ = БСП
7
2
 
7
 
! Отговори
червенушки преди 10 години
Какво стана, бе, нали Станишев разправяше, че хората се палели заради Боци, май сега и заради Ореха започнаха, а зимата още не е настъпила сериозно. Тепърва какви клади ще има. Ама не трябва да насочват агресията към себе си, към на Позитано трябва, заради техният 20 годишен преход сме още в калта.
6
10
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ 4 ГОДИНИ ЩЕ СА НУЖНИ ГОДИНИ ДА СЕ СЪВЗЕМЕМ ОТ РАЗБИВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО И ПОСЛЕДВАЛИТЕ ФАЛИТИ НА БЕЗБРОЙ ФИРМИ ЧЕ И НЕ МАЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ!
5
10
 
2
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
До Киро кофражистаИма още доста докато се стигне на бройката на самозапалилите се по тиквено време...
4
2
 
16
 
! Отговори
Траур преди 10 години
Този мъж за да го направи значи обществото го е изхвърлило . Ако го е направил в знак на протест то това е жалко . Аз бин се запалил гушнал Мая общата или с колан динамит в компанията на отявлени майкопродавци като безродниците Станишев , Местан , Доган Борисов Кунева-Правова или Костов В компанията на тия *** човек си заслужава да се гръмне с динамит ! Тогава ще има паметник и народът ще се гордее с него . А *** като Данчо Ментата трябва само с кучешко ако да се замерят
3
3
 
8
 
! Отговори
ивко преди 10 години
Наближи зимата и започнаха страшните самозапалвания.Не ни се живее-това живот ли е.Нямаме и капчица надежда за нещо по-добро.
2
4
 
18
 
! Отговори
ДОЛУ БСП преди 10 години
До това доведе мафиотското управление на Орешарски българите днес.Оставка!
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкия, сигурно е недоволен от Герб и Бойко Борисов и за това си е теглил клечката, да му беше казал някой че ГЕРБ е в опозиция ....