Пиян нападна екип на Спешна помощ във Враца

Мъжът се заканил да стреля, полицаите намерили нож в него
Обновена: 2 яну 2014 15:15 | 2 яну 2014 14:57, Камелия Цветанова
27
Пиян нападна екип на Спешна помощ във Враца
Снимка: Булфото, архив

Мъж от Враца е бил задържан за нападение и заплахи за убийство на екип на Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/, извикан заради бременната жена, с която живеел.

Инцидентът е станал сутринта на 1 януари, потвърдиха от Областната дирекция на МВР.

Според д-р Здравко Ангелов, ръководител на извикания дежурен екип, малко след 6.00 часа е подаден сигнал, че 20-годишна бременна жена има силни стомашни болки.

Линейката е пристигнала за четири минути след подаване на сигнала на адреса в квартал "Дъбника", разказа той, цитиран от БТА.

С пристигането на екипа мъжът във видимо нетрезво състояние, с инициали В.Б., започнал да рита автомобила от страната на шофьора, заканвайки се, че ще извади пистолет и ще ги застреля, защото се били забавили.

Лекарят успял да види, че на кръста на врачанина има не пистолет, а нож, и не позволил на медицинската сестра да слезе от линейката.

В това време се намесили близки и съседи, които овладели агресивния мъж. Медицинският екип да извика полиция, като отзовалите за минути два полицейски екипа задържали В.Б. и действително намерили в него нож.

Младата жена след това е транспортирана до спешното отделение на врачанската болница и след консултация с акушер-гинеколог е освободена за домашно лечение, допълни д-р Ангелов.

По данни на полицията задържаният за 24 часа В.Б. е криминално проявен.

Медицинският екип е подал жалба за извършеното нападение при изпълнение на служебните им задължения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За такива *** трябва поне 20 години без право на обжалване.Ама нали оная Златанова сега предлага да се премахне доживотния затвор защото не било ХУМАННО ЗА УБИЕЦА!!!да идват тия избори да изберем АТАКА че направо живи ни унищожават
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пък аз искам да чуя новина " Пиян нападна екип на Спешна помощ ! Докторите за да се защитят го наритаха , направиха му клизма и след това му биха по няколко шамари да се съсвести . "
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почерпен В.Б. с нож, това ще да е ВАсил Банго!?
20
4
 
1
 
! Отговори
Физически... преди 10 години
...невъзможно е да се стигне от Спешното до Дъбника (а.к.а. Комплекса) за четири минути,така че от Спешна помощ май пак си измислят.Добре,че поне този път се е разминало без тежки инциденти,а само с един рестуван.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 18Брех майка му стара. На теб значи ти трябва да ти кажат че алкохола е наркотик, за да не го пиеш? ИЛи на мен ако ми кажат че е тежък наркотик и на 99% от българите, че е такъв и те ще спрат да го пият? Какви простотии ми говориш? Това е все едно надписа на цигарите който гласи че от тютюнопушенето може да хванете рак да спре пушачите да пушат.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 16. и 17.Изобщо не става дума за забрана, а за НАЗОВАВАНЕ с точното име - ТЕЖЪК НАРКОТИК, на ВЕЩЕСТВОТО алкохол. И малките деца да го знаят това! А след това вече може да се правят УГОВОРКИ, че когато това вещество - наркотик, е разредено в бира и вино може се пие в малки количества, а концентратите - в съвсем малки! Няма да се спре пиенето, но поне пияниците ще си знаят, че СА НАРКОМАНИ - това е една истина! Обществото е длъжно да казва истината поне на малките деца, на юношите
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13Аз к'во съм виновен че на някои хора не им понася алкохола и стават агресивни, че да го обявяват за тежък наркотик? Аз като обичам с вечерята да си пийна 2-3 чаши домашно вино, държавата ли ще ми забрани да пия щото било наркотик? Да дойде и да ми забрани.Стига ме разсмива !
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 13И какво предлагаш като се обяви за тежък наркотик алкохола? Да се забрани? Нали се сещаш че тогава ще има бум на производство на домашно вино и ракия. 99% процента от българите пият алкохол и то много над нормите. Ако нормата е на седмица 100 грама концентрат, ние го пием на вечер или максимум 2. Или ако не пием концентрат, пием вино пак над нормите. нормата ако е 200 грама на вечер вино ние не се спираме на 500 грама.Няма как да забраниш алкохола на българина. Не можем без алкохол.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До IMETEK .EUD, 12.Едва ли има по-отвратителна професия от тази на лекари, сестри и шофьори от "Бърза помощ"... Ако някой иска да види разсипани и опустошени от работа в психоемоционален план хора, нека да отиде в "Бърза помощ". Разбира се, и сред персонала има и психопати, и алкохолици и всякакви(!?)... :(
14
1
 
7
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Време е за новина - Екип на спешна помощ нападна пиян и го инжектира .....
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"във видимо нетрезво състояние"Има го и този момент - веществото АЛКОХОЛ Е ТЕЖЪК НАРКОТИК! За какви правила и закони говорим, след като в състояние на ОПИЯНЕНИЕ ОТ ТЕЖЪК НАРКОТИК, хората не са в състояние да ги осъзнават и следват!?... Най-напред обществото трябва да обяви официално, и това да се прави постоянно, че ВЕЩЕСТВОТО АЛКОХОЛ Е ТЕЖЪК НАРКОТИК! А, иначе, особено пияни простаци и психопати винаги ще "атакуват" "Бърза помощ" и лекари, вкл. и когато нямат основания за това.
12
0
 
8
 
! Отговори
IMETEK .EUD, преди 10 години
ДОКОГА СПЕШНИТЕ МЕДИЦИ ПО СПЕШНИТЕ КАБИНЕТИ И ПО АДРЕСИТЕ ЩЕ СМЕ ОБЕКТ НА НАПАДЕНИЯ И ПСИХИЧЕСКА АГРЕСИЯ.ТРЯБВА ЛИ ДА ХОДИМ НА РАБОТА ВЪОРЪЖЕНИ ИЛИ НАКРАЯ НЯКОИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ,ЩЕ ВЪВЕДЕ ПРАВИЛА ,ЗАЩИТА НОРМАЛНИ КОМУНИКАЦИИ С ПОЛИЦИЯ. НЕ НИ ТРЯБВАТ СТРАТЕГИИ ТРЯБВА НИ ЗАЩИТА НА ЖИВОТА НИ !КОИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ НИ ГАРАНТИРА ,ЧЕ УТРЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕМ ЖИВИ СЛЕД ДЕЖУРСТВО НЕЗАВИСИМО КЪДЕ ПРЕГЛЕЖДАМЕ СПЕШНИ ПАЦИЕНТИ!
11
0
 
1
 
! Отговори
Markov преди 10 години
С колко патрона е ножа??? Шемет небесен :)))
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 8Аз съм далеч от този северозападен край, но Краси Радков добре пресъздава нрава и характера на тези хора в скечовете си. Самият той най-добре може да го направи, защото е от този край.Особено като се прави на Гацо Бацов...йедене и пийене само. Обаче има някакво противоречие...хора които имат голямо чувство за хумор като Врачани би трябвало да са широкоскроени, а те само за стомаха си мислят и как да се наядат и напият.
9
3
 
0
 
! Отговори
baco gacov преди 10 години
E pa toa e shtel da strelia s noju,udri pianicata mrusna..
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди да коментирам искам да уточня, че северозапада е мястото където съм роден.И нека хората там се замислят, защо са бедни!Моето мнение е, че всичко е въпрос на мислене.Тясно скроени и завистливи, крадливи.Хора способни да изкопаят цялата подземна поливна мрежа по поречиети на Ботуня река за да задигнат тръбите, или да разкопаят древни селища и на безценица да продадат намереното вместо да направят музей и да печелят.Всичко минава през червото и това е!Пимитивни в истинския смисъл!
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом е с инициали е 100% ***. В комплекс лютибродски има голяма концентрация от тях
6
3
 
16
 
! Отговори
Зверино преди 10 години
Пак е имало вечер на културата на Северозапада, после се чудят що другите са по напред от тях
5
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И това при положение, че Орешарски управлява толкова добре?
4
16
 
0
 
! Отговори
sergo преди 10 години
Akoe *** 6te6e da go prebie .tova bulgarska rabota ha ha