Почина пребитият от мащехата си 2-годишен Данчо

Момченцето е издъхнало още на 28-ми декември вечерта
Обновена: 2 яну 2014 13:35 | 2 яну 2014 13:35,
23
Почина пребитият от мащехата си 2-годишен Данчо
Снимка: архив, Булфото

Починал е двегодишният Йордан от бургаското село Дрянковец, който бе пребит в началото на декември м.г. от мащехата си.

Детето е починало още на 28-ми декември вечерта, въпреки усилията на лекарите да подобрят състоянието му и въпреки направените му операции.

Още по темата

Данчо бе в кома още след като бе транспортиран на 9-ти декември в МБАЛ Бургас, с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

Дни по-късно състоянието му се влоши след получен кръвоизлив в корема и детето бе транспортирано до болница "Св. Марина" във Варна.

"Нанесените му травми бяха изключително тежки, освен това детето е имало пневмония", обяви пред "Фокус" проф. Риналдо Шишков, зам.-директор на здравното заведение.

По случая бе образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител в Районна прокуратура – Айтос, макар че бе доказано, че детето е пребито от 23-годишната мащеха Ганка Димитрова, която е в напреднала бременност.

Първоначално тя бе задържана за 24-часа, но след това бе освободена заради състоянието й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще и поставят една "предродилна" депресия и ще освободят! Все пак това е един гласоподавател и още 10 потенциални!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Първоначално тя бе задържана за 24-часа, но след това бе освободена заради състоянието й."На нея ще и купят ли билет за ЮАРили са запазени само засиновете на партийните кадри
20
0
 
3
 
! Отговори
xyz преди 10 години
Ne razbiram kakvo oznachava da prebiesh do smart 2-godishno dete ?!... Ta roditelstvoto ne oznachava samo zachevane i rajdane na dete ! Zashoto tova move da se sluchi i s drugoto , koeto shte se poyavi na t.n. "byal svyat"! Otnasya se za vsichki postapvashti po podoben nachin hora , ta dori i da go ostavyat nevrastno do kofite za ***...mnogo podobni sluchai ! Tova e lipsa na kakavto i da bilo kontrol nad razuma , ta po-dobre bez deca , otkolkoto po podoben nachin da stavash roditel !
19
2
 
18
 
! Отговори
Немам думи.. преди 10 години
Да я изчакат да роди да и вземат детето и да я пребият с камани....
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Герчо с тамбуратаГерчо, не предписваме цялото зло на днешното общество на комунисти, комсомолци и т.н., а на системата на деградивно управление, която гони маса народ от интелигенцията и не само от родината, и остава неграмотна и простовата прослойка, която скоро няма да е малцинство, а мнозинство, подхранва неграмотността у населението, защото именно тази власт оглавява престъпните групировки и има нужда от подкрепата на тези необразовани хора, които с 50 лв. подкуп гласуват за тях!!! :(
17
0
 
4
 
! Отговори
angel преди 10 години
e za tova ni trqbva edin pinochet,vsi4ki podobiq na homo sapiens na besiloto PUBLICHNO, i 6te vidim dali sledva6ti te 6te posmeqt li
16
0
 
19
 
! Отговори
Сияна преди 10 години
Стига бе, хора!. Спрете да политизирате всичко! Дано накажат с цялата жестокост на закона тази жена и й отнемат детето, което чака. Мир на праха му на малкия Йордан. че при такива родители - единия те пребива, а другия го оставя да го прави - със сигурност е на по-добро място сега, макар че е трябвало да го приберат, още при установяването на предишните "майчини" побои.
15
3
 
9
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
До всички коментиращи- Точно така,цялото зло на времето след 1989 година до днешния ден предписвайте на комунистите и на времето преди 1989 година Освен това злото,в което демократите хвърлиха целият наш народ,след като избухна демокрацията, също да се казва,че причината са червените,комунистите,комсомолците,които ви облякоха,нахраниха, па и образованийце ви дадоха,Народа е с къса памят и вярвайте,че ще ви повярва, както повярва на вашите бащи и майки през 1990 гсдина
14
0
 
13
 
! Отговори
боян преди 10 години
ето това казва всичко необходимо за правосъдието в България:"По случая бе образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител "С тази формулировка се измъква кой ли не. Това е меко казано правен абсурд.
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога ще интегрираме диви животни в обществото си, крадци, лъжци и убийци, които дори не искат да говорят на български език, само защото управляващите партии имат нужда от избирателен вот, нищо че той се упражнява от ЖИВОТНИ... Милата ни родина, няма да остане и помен от историята ни и от българското потекло... :(
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доколкото знам, жени раждат и в затвора. А тази ако реши да ражда още 10, все ли ще и отлагат наказанието?
11
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това го има само в Абсурдистан където турци, националисти и комунисти управляват заедно. О С Т А В К А !!! Такава коалиция е създадена само да краде иначе алтернатива никаква.
10
0
 
60
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Не само, че извършителят е известен, но това си е чисто убийство! Мястото на тази "майка " е в затвора. Там също може да бъде наблюдавано състоянието й! А след като роди, ще направят голяма услуга на детенцето да й го отнемат, законно, и да бъде осиновено. Убийца на дете не заслужава да има този велик дар - детето!
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече не сме хора,червения преход ни направи животни. Скоро ще станем канибали като в северна корея и ще възхваляваме вожда си гей.
8
0
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Прав си за културните особености, взаимното изтрепване е частичен начин на саморегулиране на популациата им.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vsichki Bezbojnici kato taq marsha , v ADA da gorqt dano !
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Miloto detence! Dano sega da e namerilo pokoi! Kakuv izverg e taia jena!
5
1
 
64
 
! Отговори
WTF преди 10 години
"По случая бе образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител в Районна прокуратура Айтос, макар че бе доказано, че детето е пребито от 23-годишната мащеха Ганка Димитрова..." Да си *** тъпата държава, дето живея.
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог да прости детето. Мъчно е, че още едно е на път да има такава "майка". Дано като я лишат от родителски права да отиде при добри хора.
3
0
 
49
 
! Отговори
бай мангау преди 10 години
Жалко за детето, ама това са културни особености. Понякога се случва, важно е да се спазват традициите! Иначе ставаме нетолерантни и БХК веднага ще излезне с позиция!