Живот във фургон: самотен баща с двама синове

180 лева на месец – с толкова се прехранва семейството
Обновена: 4 фев 2014 14:04 | 4 фев 2014 12:34,
84

Снимка: Impact Press Group

Виж други галерии »

37-годишният Иван Борисов отглежда сам двете си момчета на 9 и 10 години.

Помага им майка му Радка, която също живее с тях на ул. "Войнишка" във Враца. Доскоро тя работела във фирма БКС, но вече е безработна.

Синът й също е безработен, така четиримата живеят само със 180 лева на месец.

Децата посещават училище, но се оплакват, че се чувстват различно заради подигравките от връстниците им, че живеят във фургон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Rose преди 10 години
От вестник Конкурент, където първи писаха за бащата предоставиха номер на сметка: ИВАН ЧЕРВЕНКОВ БОРИСОВУЛ. ЛЕДЕНИК 57, ГР. ВРАЦАIBAN: BG 05 STSA 93 00 00 21 52 63 37БАНКА ДСК - ЕАД
62
0
 
23
 
! Отговори
fffff преди 10 години
като пишете такава статия поне разкажете историята докрай. Къде е майката, как този човек е стигнал до това положение, дайте и инфо къде и как може да му се помогне. А сега написаното са само общи приказки без начало и без край. Някои хора явно са си купували дипломите за журналисти
61
1
 
1
 
! Отговори
ама пример преди 10 години
До Debora1А защо наричаш Рамбам само съветник на фараони?Той първо е талмудистки равин Моше бен Маймон-Рамбам,който чака техния друг месия да дойде,споре Маймонидите Исус Христос не е Месията.
60
0
 
12
 
! Отговори
повече инфо преди 10 години
Жал ми е за децата но когато се публикуват такива истории е хубаво да се дават повече подробности.Бащата кога е загубил работата си,децата от раждането им ли живеят във фургона?При нарастващата тенденция и натиск на неправителствени организации да се дават привилегии на малцинства вместо всички граждани да бъдат третирани като равни такива случаи могат да се използват за техните цели вместо обективно решение.
59
1
 
15
 
! Отговори
Народен Юмрук преди 10 години
Първо искам да кажа че тези хора са ДОБРИ...защо мисля така ли?Ами в БГ който е честен-добър той е супер беден и низвергнат.Сега сравнете този баща с децата си до Борисов-Станишев-Бисеров-Рамадановци и все които ни управляваха 24 години под мотото...КРИЗА Е (за вас)а ние сме с милиардите окрадени в време и пространство.Като този човек вече са милиони в БГ и скоро с тях ще правим Народната Революция като обесим по горе изброените от мен заради които сме като вампири с изпити лица от глад.Скоро!
58
0
 
6
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Dano tozi chovek uspee dase spravi i razmurda malko tqloto si zashtoto rabotata otiva oshte na po zle,dane chaka na milosurdiq no dase stresne mlad chovek e.Naistina che v bulgaria lipsva i edinstveniqt izhod.KURAJ bratko
57
9
 
5
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Абе да не и този като онзи, дето просеше пари - мълзелив пияндурник, дето ревеше, че майката не му давала 70 лева детски, за да греда децата.Напривил 4 деца, пък чака на помощи да ги гледа.. и проси
56
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам какъв е случаят с този човек, но аз имам следното преживяване.Преди кризата работех в голяма фирма с много персонал. Веднъж на улицата ме спря млад мъж. Гладен бил, нямал работа... купих му сандвич и го разпитах какви умения има, защото там където работех се търсеха хора. Предложих му да дойде и да си донесе СВ, пък да видим. Не дойде. Няколко дни по-късно пак го видях да проси и пак ми поиска пари. Отказах. Та, да знаете, че има и такива. По-лесно им е да просят.
55
2
 
18
 
! Отговори
do 15 преди 10 години
Плати му един курс са квалификация или преквалификация, ако искаш да помагаш. Но пари на готово не е никога добра идея, освен ако не става дума за лечение. Ако искаш доказателство, поглендни цялата *** общност в България. Не става дума за човещина, а за правилно делегиране и използване на средставата. Като го гледаш човека, дали мислиш, че ще има сметка. А ако му я открие някой друг, някоя организация, нали и той ще си поиска процента. Не бъди наивен!
54
1
 
18
 
! Отговори
54 преди 10 години
Или както казва mr99 от Ка$иНо"Една прекрасна страна с една противна държава"
53
3
 
18
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
До европеецЗа да се избегне централизацията и пустеенето на красивите български земи трябва основен ремонт на закона. За жалост никой от *** управление не чете коментарите на обикновения гражданин и коментари тук са глас в пустиня. От обикновения работещ човек се изисква да плща данъци и да спазва допотопните им закони
52
1
 
19
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
До Анонимен - 54Може би си прав. Статията е неясна но това което винаги ми е било ясно е че рибата се смирисва от главата.Държава в която бедноста е наказание а богатството престъпление говори за слабо управление, Някой по доло написа че има *** барони, лидери та даже и царе ако е *** човечеца нека му помогнат неговите. Ако е българин и аз ще му изпратя помощ. Но първо изяснете нещата ако това не ви затруднява за да има полза.
51
4
 
27
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 10 години
"На кой му пука за децата" ... Нали военни и полицаи вземат макс.пенсии и по 20 заплати без да са платили и един лев данъци през живота си,нали здравеопазването си го плащаш нищо ,че пише че е безплатно,нали сме с най ниски данъци,а не можеш да си позволиш нищо освен най необходимото,нали си купил един апартамент,но са те съкратили и банката ти иска пари за още четири нищо че и без този си останал...има ли такава действителност по света...НЯМА!
50
0
 
28
 
! Отговори
европеец преди 10 години
Българската държава е вдигнала ръце от болните, гладните, тези, които не могат да намерят работа в малките населени места... Защото България НЕ Е София, да, ама родните депутати това въобще не ги интересува, затова и възрастните хора ги обират всяка нощ и не могат да заспят, мамят ги, обезлюдяват се цели райони, децата не учат, това не спря Депутатите да си вдигнат заплатите с 354 лв. - да са свършили нещо в "полза народу"??? Нещата са много по-дълбоки и отдавна не могат да се решат с приказки..
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Debora1Уточни, че говориш за Бели Европейски Държави!Тука ще му вземат здравето от работа и утре като падне на легло...всичко свършва!
48
2
 
17
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Аз бих му изпратила пари ако знам как да го намеря. Била съм в трудна ситуация от подобен род. С удоволствие бих му подала ръка!
47
4
 
16
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Има работа и за хора които не са ходили на училище. Ако човека е мързелив, вредно е да получи пари. За този който ги дава и за този който ги получава. Мързела се лекува с труд.Четох съветите на доктор Рамбам, велик египетски учен, лечител на фараоните, живял преди Новата ера . Той казва:Ако искаш да помогнеш на здрав и млад човек, не му давай пари за да живее а го научи как сам да си изкара парите за живота.Така твоята помощ ще му остане за цял живот и никой няма да може да му я отнеме,
46
2
 
8
 
! Отговори
pol преди 10 години
niamam dumi za tapite komentari , kakvoto i da e tozi 4ovek gleda dve deca vav furgon , nikoi ne e vinoven kakav se e rodil i kade i kak da raboti kogato ima da otglejda dve deca mai tapanarite koito niamat deca neznaiat i pishat tapizmi s edna duma na 4oveka mu e trudno i to mnogo zashtoto nekoia go e zariazala i toi sam triabva da se spravia sas situaciata ama v provinciata i v bulgaria nema kak da se spravi za tva triabva pomosht a za tezi koito ne rabirat tova da go l,,,t tapanari
45
5
 
3
 
! Отговори
ciganin преди 10 години
ave glupak sto pisete ta ka i tebe kak dane te pusuvam ne vijdaj li coveka se bori za hlyab ati mu pises mainata ti nateb
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Respekt za 4ove4eca i uspeh na de4icata v taia smotana durjava...