Жандармерията спипа крадец на картофи и ракия

25-годишният е арестуван в спецоперацията на МВР
Обновена: 11 фев 2014 14:07 | 11 фев 2014 10:13, Камелия Цветанова
65
Жандармерията спипа крадец на картофи и ракия
Снимка: Булфото, архив

Крадец на ракия и картофи е бил разкрит в рамките на спецоперацията срещу битовата престъпност във Видинско, която започна от вчера в цялата страна с участието на жандармерията.

Престъпникът е задигнал вещи три пъти от частни имоти през януари, съобщиха от полицията.

Криминално проявеният и осъждан Е.М. на 25 години от село Гара Орешец е извършил три домови кражби в с. Върбово, Община Чупрене.

От частен имот в селото мъжът откраднал оградна мрежа, от друг имот – домашна ракия и два удължителя, а от трети - извършил кражба на около 20 кг картофи.

Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

По случаите в Районно управление „Полиция”-Белоградчик са заведени три преписки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
19
 
! Отговори
straightForAreason преди 10 години
Това ли е визията на служителите на МВР , как да спрат битовата престъпност ? Със жандармерия да арестуват кокошкари , дето това можеше да го направят и два нормални патрула редови полицаи !! Аз имам съвет към управляващите как да спрат битовите престъпления , , смоубийства от немотия , краденето на картофи по селата , ПОВИШЕТЕ ДОХОДИТЕ И ДАЙТЕ НА ХОРАТА РАБОТА , спрете да създавате повече престъпници от колкото са ни нужни , с безумни закони и двойно мерило при осъдителните присъди ..
38
3
 
18
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Е, и какво ще правят сега? Хванаха крадеца. Сега им дайте награда и го повторете 1000 пъти по медиите и ще уплашите крадците и мръсниците. Жалки сте. Тръгнахте да тръбите, че ще има акция и жандармерия по селата поне 3 дни преди да стане. И какво ще постигнете? Само замазвате очите на хората. Никой не мисли за народа. Ааааааа, сетих се, това е предизборна кампания, сега раздайте и кебапчета по селата!
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво ще му наложат административно наказание глоба която никога няма да плати ! Защото най-вероятно никога не е работил а се препитава с кражби! Какво ще му вземат кирливата вмирисана риза ли ???
36
2
 
16
 
! Отговори
иван преди 10 години
голяма новина !за цял ден един са хванали -браво!
35
0
 
32
 
! Отговори
бг преди 10 години
Такива спец. части трябва първо да влязат в местните РПУ-та, щот на местно ниво ченгетата играят с ***...вервате ли ми?...нещата са толкова овързани че не е истина...да влязат в общинка Д.Дъбник...малииии..Плевенско...малиии...това не са кражби а терор,вандалстват и бият и убиват безнаказано ***...Плевенско...безсилни са местните власти...или така изглежда...насядали на "пъпа" на селцата и дерибействат със скъпи возила...дали сме се освободили от робство??? ...дали сме свободни??!!??
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Т о и сега ще стане "ние ги хващаме те ги пускат" нищо че Бат Бойко не е Главен секретар или премиер ситемата е такава в БГ унищожаваме си държавата ! От *** престъпност се губи милиарди то затова няма зеленчукопроизводство и овощарство ! И аз имах един парцел 20-30 дка на един баир пустееща земя мислех да го засея с орехи или лешници ама тез *** скакалци ще оставят ли нещо чесе принуждавма да го продавам на безценица е това е *** престъпност смъква цената на земята и къщите
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Az sam ot selo Varbovo no zashto li ne sme chuli za tozi sluchai ? *** redovno kradiat. Zashto ne pishete imenata im ? Poznavame gi ???Ne si izmisliaite *** s iniciali.
32
0
 
21
 
! Отговори
читател преди 10 години
Линч на место и кастрация при бременности под 18г.Задължителна работа за получаване на помощите.Иначе потърпевшите сме ние.
31
0
 
21
 
! Отговори
един преди 10 години
Безспорно е че трябва да има полиция навсякъде и да осигурява спокойствието на хората,но се питам след месец два след като се оттеглят от селата и озверелите от глад *** на какво ще подложат населението.Накарайте ги да работят преди да им се дадат помощите които така или иначе не са ги заслужили.И след раждането на второ дете да се кастрират иначе няма оправия с тях
30
2
 
17
 
! Отговори
Страхотно преди 10 години
Гръмнаха муха с ОМП
29
0
 
25
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
утре ще бъде пуснат и ще продължи с кражбите,никога няма да бъде осъден
28
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УРА!!!!!!!!!!!!!!!!хайде време е да се прибират в София ,мисията е успешна
27
3
 
10
 
! Отговори
А банките преди 10 години
кога ще посетят. Че то там са големите крадци
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 27Обикновените полицаи са пред Народното събрание, да пазят депутатите. Вместо да пращат спец части, трябваше да накарат най-сетне полицаите да си свършат задълженията. На който не му изнася да обикаля през нощта по селата и да търси дребни крадци, да не е ставал полицай!
25
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги съм казвал, че са ни такива спец операциите - хващат картофаджии.Не, че не трябва, но къде е обикновения полицай да си свърши задълженията?
24
2
 
16
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Овчев се обесняваше, че Цветанов използва специализираните полицейски сили неоснователно, ама май се оправдава за собствена си глупост.
23
5
 
29
 
! Отговори
малеее преди 10 години
Поредният червен кьорфишек...Другарите от *** 20 пак забавляват хората с циркаджийските си номерца...:)
22
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го накарат да изпие ракията на екс за наказание.
21
0
 
30
 
! Отговори
игати пауъра преди 10 години
Полицията не може да се справи с прости крадци кокошкари, та пратили жандармерията. Не губете време, а се обаждайте на Путин да ви прати на помощ витязь-ите, че работата е много сериозна и от тоя омагьосан кръг няма излизане-отглеждат се ***, за да може да нараства броя на ченгетата и да имат работа.
20
0
 
43
 
! Отговори
поп Грую преди 10 години
Бой, бой на умиране и после - да си ходи. Какви преписки, какви дела - бой!Цял живот *** ще трепери като чуе за полиция и жандармерия.Само това е начина - от друго освен дървен Господ не разбират.