Времето се стопли, хайде на морето

Десетки варненци се радваха на топлото време на плажа
11 фев 2014 14:33, Красимир Ангелов
36

Снимка: Impact Press Group

Виж други галерии »

Необичайно топлото време за средата на февруари за пореден ден тази седмица зарадва почти цяла България.

Във Варна традиционно избраха за разходка Морската градина и плажа, а няколко смелчаци дори влязоха във водите на Черно море.

Температурата на въздуха достигна 16 градуса, а тази на водата е около 4-5 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Варнатопло време
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало Варна, футбола к"во стана?
24
4
 
7
 
! Отговори
до 23 преди 10 години
Не виж, проблема на бургадидаските селинджъри е, че постоянно се мерите с големите, а че във Варна никой не ви бръсне за слива е едно на ръка, това че приличате на малък злобен пинчер, който подскача покрай голяма овчарка е вашият истински проблем.
23
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ей двавата от Варна и Бургас. И двата града не струват т.к. нито един български град не струва. И при двата града морето е мръсно, защото и при двата града все е Черно море. Единия да отиде да живее в Гърция, че там морето е чисто и тогава от Бяло, Йонийско, Средиземно и прочие море да пише на другия на Черно море как е по-добре от него. Аман от местен шовинизъм, неподплатен с нищо. Онзи долу що ви пише, че ще ходи в Кавала, а не във Варна или Бургас? Щото му е по-евтино там явно. Смешни сте
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
краВарненски комплекси изпитваш ти, селянче. Бургас за 100 години ви издуха многократно, въпреки хилядолетната ви "история, култура и традиции", дето само вие си ги фантазирате и въпреки 50-60 години лансиране на грозното ви село от комунтисти, БСП-ри и всякаква друга ***. И пак ще ви издухаме!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Цяла краВарна е един голям ***! ;)"Което говори лошо за Бургадидас, който се явява малък селски клозет.
20
3
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
Бургадидаски комплекси, мойто момче, бургадидаски комплекси.
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цяла краВарна е един голям ***! ;)
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не разбирам защо Бургадидас се обажда, които покрай фекалиите могат да се похвалят с пожълтелия от химии въздух и с мазута в морето.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименРазлив на мазут в Бургаския залив има точно толкова, колкото и във Варненския (мазут има във всеки кораб, не бъркай ПЕТРОЛА с мазут). А петролен разлив на Нефтобаза Росенец не е имало никога. И ти ми се пишеш за варненец - просто слянче си май, даже нямаш понятие от кораби. Кроношпан е разположен на западния край на Бургас, както и Лукойл именно заради ветровете - винаги духат от морето към сушата, ама и това няма как да го знаеш, щото си *** селянин, дето се пише за морски. :)
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе мазут смешен , какви пречиствателни сънуваш бе ? Могат ли те да изчистят МАЗУТА от нефтохима който идва от Росенец директно на бургаския плаж ? Могат ли да ви изчистят въздуха от кроношпана ? То бива да си комплексиран бургъзки герберас , ама вашето е смешно вече !
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До BLITZМда, пише там в същата статия за проблемна шахта до новостроящите се квартали, която ще бъде оправена. Нищо общо с изливаща се помия на плажа на краВарна и туристи, къпещи се във фекалии. заради липса на пречиствателна станция, ама ти си *** гагауз и не ги разбираш, къде си чувал ти за пречиствателна станция, друго си е Шокаровия канал... :)
14
2
 
3
 
! Отговори
BLITZ преди 10 години
Остра миризма на джибри и фекалии пропиха района край лъскавия хотел Плаза в бургаския квартал Сарафово, където в момента се издигат още десетки нови къщи и комплекси. Причината за вонята е отворена шахта, която постоянно бълва помия
13
4
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Я, новина от преди 4 години - zonaburgas.bg/?p=18256Както казах - ти за такова чудо у краВарна ще помечтаеш още някоя друга година. :)
12
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимния преди 10 години
Виж сега, едно е да ми цитираш жълт сайт като Флагман, в който всяка новина е кръв, ла8на, секс и т.н. и всичко е толкова измислено, колкото и ти самият, друго е да те отразяват всяка година по националните медии - ей-така, профилактично. И няма какво да търся в гугъл, директен линк ти давам - btvnews.bg/video/video/news/fekalii-zamrsyavat-varnenski-plazh.html
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хха кои телевизии бе смешен , я напиши в гугъл "flagman фекалии Сарафово" и виж кво ще излезе бе гербераст . Балона герб и бургас се спука а вие си оставате село бургас ааахахахаха
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе ! Затова в бургаските сайтове всеки ден реват че фекалии се вливат в плажа на Сарафово , който е на 1 км от плажа на Бургас /север/ . Не можеш да излъжеш хората бургъзки , вече има интернет . А шокаровия от това лято гп спират ,с тласкателя на акациите . Ама ти си бургъзки гербераст откъде да ги знайш тия работи ?
9
1
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
До DO Шокаров приятно мХаха, реват всички национални медии за затваряне на плажовете на Варна заради високо наличие на фекалии, нали ги гледахме лебедите как си хапват органични отпадъчета от канала, не може да излъжеш народа, вече има телевизия, ама ти си *** гагаузин заслепен, няма как да видиш как ви се смеят всички на фекалните води. PS, случаят в Срафаво беше преди мноооого години преди пречиствателната да бъде изградена, а ти ще си мечтаеш дълго за такава у село краВарна... :)))
8
5
 
6
 
! Отговори
Шокаров приятно ми е преди 10 години
До DO 1Фекалии в квартал Сарафово трудно ще видиш, имайки предвид, че европейския град Бургас е с изцяло изградена канализационна система. Друго си е да ти се излива Шокаровия канал в центъра на морската градина и плажа на Фекалната столица на България. Бухахахахаха.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мда. И аз си мисля да си направя едно море през уикенда, но няма да е във Варна, а по-скоро около Кавала. В морето може и да не вляза, но да си се попека на плажа може, пък после Кавала, стария град, крепостта, акведукта, центъра и след това по таверните. Така е като няма пари да се ходи я до Куба, я до Доминикана, я до Сейшелите, я до Тайланд. Не всички сме като Болен.
6
4
 
5
 
! Отговори
дрън преди 10 години
Някои май доста ги тресе местния шовинизъм. И времето във Варна вече им пречи. Болни душички. Отидете да се лекувате някъде.