Махмуд – новият обитател на бежанския дом в Харманли

Бебето е родено в събота, родителите му са сирийци
Обновена: 12 фев 2014 16:35 | 12 фев 2014 16:30,
97
Махмуд – новият обитател на бежанския дом в Харманли
Щастливата майка и малкият Махмуд. Снимка: Булфото

Бежанският център в Харманли прие днес най-новия си обитател - малкият Махмуд, който се роди в хасковското АГ отделение.

Малкото момченце е родено в събота, тежи 3 килограма, високо е 46 сантиметра.

Майка му е сирийката Ясмина, за която английският в. "Гардиън" направи репортаж за разделеното й семейство.

Нейният съпруг е в Турция и вече четири пъти прави неуспешни опити да премине границата, за да дойде при семейството си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
2
 
! Отговори
11111 преди 10 години
Да ни е честито!
77
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква е тази злоба? Всички сме хора и сме "гости" на тази земя. Казват, че до 3 години децата са ангели.Аз като погледна снимката виждам млада жена, която независимо то мъката си и от това, че съпругът и го няма се радва на рожбата си.Не може да хвърляте такава ярост и омраза към едно бебе. Осъзнайте се! Този злоба и ненавист ще се върне, като бумеранг към вас. Не е нормално в 21 някои хора да не осъзнават, че на тази земя има различни хора, раси и че тези хора бягат от един ужас, наречен-война.
76
1
 
7
 
! Отговори
койчо преди 10 години
БРАВО НА ТЕЗИ, КОИТО ЧЕТИРИ ПЪТИ СА ПРЕДОТВРАТИЛИ ОПИТА ЗА НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА!!!
75
3
 
5
 
! Отговори
нострадамус преди 10 години
Ох на мама сладкото терористче!!! На прощапулника ще направи своя избор между динамит, зарин, РПГ, АК47 и макаров! А, ЧЕСТИТО!!!!
74
1
 
3
 
! Отговори
езичник преди 10 години
до 63ти нормален ли си бре?????????
73
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ястреб. Много си прав да знаеш, на Българина всеки му виновен за нещо, сега и сирийците са виновни, че не Е.ат жените си!!! Които градят''Кариера'' незнайно как... Извинявам се за острото изказване, но съм напълно прав, заради злобата и двуличието си ще се затрием като нация, не за друго... И пак ще отговоря на 6 ти, че за раждане не си длъжен да дадеш 1 лв ако не искаш "Специални грижи"
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да са живи и здрави,да се съберат и да се радват на бебенцето си!Аман от хейтъри в тая държава!
71
2
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Да е жив и здрав малкият и един ден да се гордее, че е роден в красива, културна, гостоприемна и просперираща страна - България! gio, само съвършен *** може да каже за едно сирийче "***"! Аз съм бял и синеок, трябва ли да те нарека "***"?
70
4
 
8
 
! Отговори
Гъзоразбивач преди 10 години
Да им е живо и здраво! Хубавото е че като народ изчезваме, защото не заслужаваме да го мърсим въздуха с нашата безкрайна злоба. Това което го желаем на другите ни се връща на нас, и то тъпкано.
69
4
 
11
 
! Отговори
gio преди 10 години
пратете я при мъжа и сега в Турция да се радва на *** си.
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** фабрика прилича,снощи тя роди един банглича,еех, ***-о-о,във БеГе-то хубав е живоото!
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СЪДБА-ОПРЕДЕЛЕНО-ДАД "ще се радвам това дете да стане един достоен българин" - Не си създавайте илюзии! Араби гастарбайтери няма никъде по света! В Европа гастарбайтерите са турци и италианци.Арабите не работят, продават петрол.Никой от бежанците,дошли в Бъгария няма да работи в производството или селското стопанство, дори и такова един ден да има.
66
1
 
4
 
! Отговори
СЪДБА-ОПРЕДЕЛЕНО-ДАД преди 10 години
Законите в една държава са за всички. За незаконния закона е,че е незаконен. Закон за съжаление няма. Нито българите са съжалявани в други държави. Експлоатирани да,но не и съжалявани. Компромиси с Родината си не може да правим. Трябва да я пазим. Да ще се радвам това дете да стане един достоен българин. Но това не зависи от него. Трябва да има законов ред,който да определя дадени положения,като при този случай. За щото всичко от БОГ се определя,а се бърка от хората.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е неиздържаха ***...няма и годиан и почнаха да се люпят кат зайци да ги ***..дори и мизерията не ги спира е..майка им ***..после как няма да строят най-голямат джамия на балканите в БГ..ми то само араби некстанаха Българи !
64
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига лошотия, бе хора! Една щастлива млада майка се радва на новородения си син. Да не мислите, че не е предпочитала това да се случи в родината й и сред близките й?
63
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато българките се двоумят, дали да родят или още някоя и друга година да си изкарат бели пари за черни дни, арабките раждат, дори и в отсъствие на мъжете си.На този свят кой изпревари, той натовари!
62
2
 
10
 
! Отговори
* преди 10 години
Намерих превод на името Махмуд = Похвален ...Значи дошло си с името вчера се е родил и днес всички медии го хвалят . Представете си като порасне ...
61
7
 
15
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"Махмуд новият обитател на бежанския дом в Харманли"Пръкна се още един човекоядец-терорист! Боже пази България!!!
60
1
 
4
 
! Отговори
Nona преди 10 години
До Анонимен 60Точно така!!!И то да живее в същата мизерия,че даже и по- голяма
59
1
 
19
 
! Отговори
една преди 10 години
Сега разбирате ли защо Швейцария затвори границите и въведе квотите отново? Разумно отряза целия "Европейски"Съюз без да и мигне окото.