Лекари от ВМА летят със "Спартан" за ранените полицаи

Пострадалите са настанени в болницата във Велико Търново
Обновена: 14 мар 2014 14:19 | 14 мар 2014 14:10,
28

Транспортират ранените полицаи. Снимка: Булфото

Самолет "Спартан" с лекарски екип на ВМА-София кацна на летището в Горна Оряховица, за да окаже помощ на тримата ранени полицаи, пострадали при стрелбата в Лясковец тази сутрин.

Още по темата

Спецполицаите са настанени в болницата във Велико Търново, като състоянието им е стабилно.

Единият от тях е в по-тежко състояние, но няма опасност нито за неговия, нито за животите на другите двама.

Най-вероятно служителите на реда ще бъдат транспортирани до София, за да им се окаже нужната медицинска помощ.

Екипът от медици от ВМА се ръководи от зам.-началника на Клиниката по анестезиология и реанимация подп. доц. д-р Николай Младенов.

Полетът е по разпореждане на началника на отбраната генерал Симеон Симеонов, съобщиха от военното министерство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
1
 
! Отговори
:-) преди 10 години
Разбира се, че ще летят със самолет за да спасят нечие здраве и живот. Само тъпите комунисти могат да намерят в това проблем.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 20и кой каза,че няма за лекари? Такъв слдък бизнес е! Вземат се хилядарки под масата. Полицаите ряпа да ядат ,които от тях са корумпирани. Катаджии питат "Е кво праим сега?" ,а лекарите ти показват моргата и нареждат колко трябва да "кихнещ". Колко бона. Айде тия басни не на нас. За лекарите.
18
2
 
3
 
! Отговори
2012 година преди 10 години
Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!
17
6
 
1
 
! Отговори
до georgi.ishkitiev преди 10 години
Ставаш полицай и си решаваш проблема, щом мислиш че е толкова сладко!
16
1
 
7
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
за двама полицаи изпращат лекари от софия със самолет, а за нормалните хора - каквото има в наличност.
15
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До БГ Даси жиб в и здрав за тези хубави и истински думи
14
3
 
3
 
! Отговори
ДОСТОЙНИ УЧЕНИЦИ! преди 10 години
ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА! В АМЕРИКА ДОРИ В УЧИЛИЩАТА СТРЕЛЯТ И ЦЕЛИ КЛАСОВЕ ИЗБИВАТ. ПРЕВЪРТЯЛИ КИЛЪРИ ИЗЛИЗАТ ТАМ НА УЛИЦАТА С АВТОМАТИ И ТРЕПЯТ НАРЕД. НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ЗАРАДИ ТЕЗИ УБИЙСТВА ОСТАВКАТА НА ОБАМА. ПРОСТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПРИЕЛИ, ЧЕ ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА. ДЕМОКРАЦИЯТА ИСКА ЖЕРТВИ. ВИЕ ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПРИ ДЕМОКРАЦИЯ, НО ДА ИМАТЕ СИГУРНОСТТА ОТ ТОТАЛИТАРНО ВРЕМЕ. ДА ВИ ИМАМ ДВОЙНИЯ ЛИЦЕМЕРЕН, ФАЛШИВ МОРАЛ! ИСКАТЕ НА ДВА СТОЛА ДА СЕДИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО!
13
0
 
9
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Браво. Така трябва да реагира държавата за всички ! Но както каза МАМА, не трябва да е по нареждане на генерали а да е нещо нормално. Трябва да сме добри, съвестни и отговорни. Човешкия живот няма цена.
12
4
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 10 години
Спартан е НОВ самолет - първи полет - 1999 г. И на това му викаш "пенсиониран спартан на 50 г"! Когато си ***, не парадирай с това!И 19 *** са ти сложили "+". Жалко, ама злобата клокочи и напира да изскача! Става дума за български момчета, а такива ни останаха малко, на всяка крачка - меки китки!Друг въпрос е, че трябва да имаме различни типове специализирани самолети и въртолети.В бившата ГФР котка одрасква един приятел и изпращат противобесен серум с хеликоптер, който каца пред университета
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До лекар-психологКолега не се излагай, моля!Тиквените разсъждения ги остави за анамнезата.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този полет със сигурност е незаконен.Да си направят една анкетна комисия в парламента да го разследват
9
1
 
24
 
! Отговори
Мама преди 10 години
Живеем в град от 20 000 жители в средна Европа.Болницата се вижда ясно от прозореца ни.Много често кацат хеликоптери ,защото всеки един обикновен човек заслужава това тук.А,не с нареждане на генерали.
8
1
 
8
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
10: а майките на миньорите в мина Ораново какво според тебе обясняват на децата си?
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не защитавам държавата защото така отдавна няма. Да полицията ни е адски корумпирана корумпирана но конкретно за счулият какво лошо има в това, че се опитват адекватно да помогнат на тези момчета? Да не забравям, че днес може би една майка трябва да обяснява на детето си защо баща му повече няма да се прибере! Нека да бъдем първо хора това, че днес пострадаха полици трябва да с радваме ли? Знам, че се отказва адекватна лекарска помощ у нас но на дали тези полицаи са виновни за точно това!
6
2
 
15
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
8 нямаме злоба ,просто не всеки баща може да си целуне детето и да му остави ежедневните 20.00 избичени от нощната смяна от някой беден човечец!!Ти чувал ли си за голяма измама и престъпление да е без участието на полицай?
5
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе хора какво Ви става? Тези простреляните полицаи не са ли обикновени хора и те имат семейства и т.н. Пострадаха при изпълняване на служебните си задължения, не мога да разбера каква е тази злоба във вас?
4
9
 
17
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
А за обикновенните граждани кога?Или ако си ушев с баничка и в заведение на 45 пенсия може!!!Една позната отказах да приемат баща и за преливане на кръв защото "Доцента бил на изпит"!!Ама ако си Ушев може!!Знаете ли колко данъкоплатци на ден са с отказана медицинска помощ,знаете ли???
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единият от тях е в по-тежко състояние, но няма опасност нито за неговия, нито за животите на другите.----------------Една добра новина.
2
15
 
27
 
! Отговори
4 преди 10 години
Така става - по-добре да летят за ранени полицаи и да ги спасят, отколкото за мачовете на Боко с Бистришките тигри!
1
19
 
24
 
! Отговори
лекар-психолог преди 10 години
Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.