Дете падна в кладенец в Лясковец

Спасено е, няма информация за състоянието му
23 мар 2014 13:48,
5
Дете падна в кладенец в Лясковец
Снимка: архив, Reuters

Дете падна в кладенец в двора на собствената си къща в град Лясковец, съобщиха от Районна служба Пожарна безопасност в град Велико Търново.

Сигналът е получен малко след 16.30 часа вчера. Пожарникари от Горна Оряховица веднага са се отзовали, но докато са пристигнали на място детето вече е било спасено.

Няма информация за здравословното му състояние. Произшествието е посетено и от инспектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: детекладенец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро ще има и обесен .. а после и заклан.В Лясковец са такива, знам ги. . .
2
1
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Не им обръщайте внимание на простотията. Журналистите отдавна вече си купуват дипломите, както и почти всички останали висшисти в "Нова България". Тези пък, които са си взели образованието с четене, след това непрекъснато са в колянно-лакътно положение пред хората с пари. Така, че не чакайте обективни медии и образовани журналисти. Наскоро доайенът на журналистиката в България Петко Бочаров каза в интервю, че няма обективна журналистика.
1
0
 
21
 
! Отговори
Г-жо Стела Стоянова, преди 10 години
Вероятно искате да кажете, че МЯСТОТО НА ПРОИЗШЕСТВИЕТО е посетено от инспектор. Но, като пишете, че "Произшествието е посетено и от инспектор", се създава впечатлението, че падането на детето в кладенеца се е осъществило пред публика, сред която е присъствало И длъжностно лице със служебна задача да инспектира това падане!