Унгарци измамиха 76-годишен мъж с 1200 лв.

Възрастният човек искал да помогне на туристите, защото нямали левове
24 мар 2014 14:53,
12
Унгарци измамиха 76-годишен мъж с 1200 лв.
Снимка: Булфото, архив

Унгарски туристи измамиха 76-годишен мъж от Бургас с 1200 лева, съобщават от Областната дирекция на МВР в морския град. Инцидентът е станал вчера.

Възрастният мъж е подал сигнал в Първо Районно управление "Полиция"-Бургас около 20.00 часа в неделя. Човекът обяснил на служителите на реда, че същия ден е поканил в дома си непознати мъж и жена, представили се за унгарски туристи, които срещнал по-рано през деня.

Те поискали да им покаже пътя за болницата, тъй като там се лекувал техен близък и трябвало да заплатят лечението му, но не разполагали с български пари, а само с долари.

76-годишният бургазлия решил да им помогне и им дал сумата от 1200 лв., а в замяна непознатият му казал, че ще се се върне след 2-3 часа от болницата и ще му даде долари.

След като чакал до края на деня, пенсионерът разбрал, че е излъган и съобщил за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
rado1 преди 10 години
...О,неразумний Юроде,поради що се срамиш да се наречеш Българин?!
7
5
 
1
 
! Отговори
Илиян Илиев преди 10 години
Нищо му няма на дядото , щом е имал толкова пари в брой и се е полакумил да ги одвои с долари.........хората са казали : ,, На такъв *** - такъв х.й,,
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
народът ***,животът тежък,труден....!
5
1
 
9
 
! Отговори
Такива хора Гласуват преди 10 години
Гласът на такива наивници обръща колата ...за това ни е такова дереджето...........БГ е страната на глупаците
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Етнически унгарци или унгарски ***? Защото и в Унгария проблемите с това малцинство са големи.
3
1
 
5
 
! Отговори
Р. преди 10 години
Продължение....и след като и го изръсих си помислих че сега ще ми забие един шамар минимум или ще каже на другите и ще ми се смеят после.А аз бях казах че искам да бъда поне час с нея и ще и дам определна сума пари(така реших защото приличаше точно на молските мацки)...И тя взе че се съгласи....като и казах че на другия ден ще изтегля от картата сумата и ще и я дам.Само че още сутринта ние потеглихме към нашия град и сугурно газ е пикала...та така и с дядото ;)
2
3
 
3
 
! Отговори
Р. преди 10 години
''76-годишният бургазлия решил да им помогне и им дал сумата от 1200 лв., а в замяна непознатият му казал, че ще се се върне след 2-3 часа от болницата и ще му даде долари. '' Това ми прозвуча като една моя случка.Преди 2 години бяхме на една екслурзия и се засякахме с едни наши връсници от друг град и там имаше една неверятна мацка която пожелах веднага.Всички и се сваляха но тя се правише на недостъпна.Реших да действам директно пък квото стане и и казах че ще и напрая неприлично предложение.
1
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"76-годишният бургазлия решил да им помогне и им дал сумата от 1200 лв., а в замяна непознатият му казал, че ще се се върне след 2-3 часа от болницата и ще му даде долари."Като си ***, сега ще духаш супата.