Поморие погреба малката Александра

Атанаска удушила момиченцето, защото обидило племенниците й
13 апр 2014 15:23,
117
Поморие погреба малката Александра
Снимка: Булфото

Семейство, близки и роднини се простиха днес с 8-годишната Александра Веселинова в гробищният парк на Поморие. Хора от целия град се събраха, за да изпратят 8-годишното дете.

Момиченцето изчезна в четвъртък, а ден по-късно стана ясно, че е убита от съседката си Атанаска Георгиева. Жената е арестувана и отведена в следствения арест в Бургас.

Още по темата
Атанаска вече е разпитана пред съдия, пред когото е направила пълни самопризнания. В показанията си тя посочила, че е убила 8-годишната Алекс, защото момиченцето отправило обиди към децата на сестра й Северина, предаде Нова телевизия.
 
На този етап разследващите са установили още, че Алекс не е била отвлечена, а сама се е качила в дома на Атанаска. Двете си говорили около два часа, след което ядосана от думите на детето по адрес на племенниците си, Атанаска я удушила.
 
По време на разпитите на жената разследващите са установили още, че тя може би има психични отклонения и затова са назначили психологична експертиза, която да установи по безспорен начин дали Атанаска е невменяема, или е извършила убийството в момент на афект.
 
Мярката за неотклонение на Атанаска ще се гледа утре около обяд в Бургаския окръжен съд, където прокуратурата ще поиска постоянно задържане под стража за Георгиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
Balgarin до #500 преди 10 години
Някой да е казал,че се радвам,че детето е мъртво!!? Чети хубаво какво съм писал преди да обиждаш и коментираш!! Май като гледам ид*ота си ти в случая..който не може да схване какво се говори!
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Поклон!тогава дай личен пример. Сигурно си единствения в БГ, който винаги спазва закона и никога не греши. ***
86
6
 
3
 
! Отговори
500 преди 10 години
До Balgarinстава въпрос за дете, бе , ***! Няма бедни, няма богати! Какво се радваш, че детето е убито! Срам за България и за такива като теб!!!! Отивай в психиатрията бързо, злобен психарино...
85
0
 
9
 
! Отговори
Balgarin преди 10 години
Бог да го прости детето!
84
5
 
12
 
! Отговори
Balgarin преди 10 години
Ревете ли баровци гадни,долни и надменни?!! Ами ще ревете и страдате като се мислите за повече от другите хора и се държите отвратително и надменно с тях.Всички ние хората на тая земя сме никои и равни пред Господ,но явно вие не можете да го разберете и затова принуждавате Господ да ви го покаже,но за най-голямо съжаление с цената на живота на децата ви!
83
0
 
1
 
! Отговори
стефан преди 10 години
До avaСклонен съм да вярвам на Силвия. Не за друго, ами 6 лета по 4 месеца си правят 2 години. Как мислиш, дали това време е достатъчно да се преценят хората?
82
1
 
10
 
! Отговори
стефан преди 10 години
Преди десетина години, когато следвах, лятото ходех да работя на морето, това продължи общо 6 летни сезона. Няма да ви обяснявам, какви неандерталци обитават малките курортни градчета. Поморие, Ахелой, Несебър. Страшна простотия. През цялото време работех барман, няколко пъти са ме шамарили местните, защото съм заглеждал приятелките им. Прибавете към това, че са далеч от по-големи градове и нещата се решават на локално ниво от местни дерибеи и техните приятели от полицията и ще ви се изясни.
81
4
 
5
 
! Отговори
кдодо преди 10 години
До АнонименДа, никой не може да предположи, че детето ще стане по-добро от бащата. Просто защото крушката не пада по-далеч от корена. То и на тази възраст е било същото - изобщо не е знаело какво е болка и съчувствие. Видя ли какво пишеха за момиченцето - че способностите ѝ били много над тези на съучениците ѝ. Вярваш ли го? Щеше да стане съпруга на някоя мутра и това е. И щеше да води живот като милионерче за сметка на децата, които са оставени сираци или разорени от баща ѝ.
80
1
 
4
 
! Отговори
ava преди 10 години
До силвияСилвия, ти наред ли си? Ходила съм и декември и то в Поморие и един няма по джапанки и нито пък ***. *** е диагноза и не е само за тези които живеят по морето. Като прочета такива плоски , *** и *** изказвания ми иде да емигрирам. Незнам как може да има толкова плиткоумни хора. Кой град по морето е без кнализация??? Ти глупава ли си или Да?
79
0
 
6
 
! Отговори
нека преди 10 години
да си спомни, който може, как реагира пресата преди години: "България уби дете!"Не е ли пак така?
78
0
 
5
 
! Отговори
нека преди 10 години
да си спомни, който може, как реагира пресата преди години: "България уби дете!"Не е ли пак така?
77
7
 
15
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Явно бащата има прегрешения за които си плаща.
76
1
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Какво става в тази България,всеки убиец го изкарват луд.Няма луд няма здрав всеки убил човек до бялата стена докато стане червена.
75
6
 
22
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Ако някой иска да види как изглеждат хората от Южното черноморие да отиде май или септември. Грозни, по джапанки, прости ,страшни ***. То не може само пари от "курорт" и без канализация. Пък после Хемингуей виновен. Като русалки от Дискавъри.
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е истина това, което пише 91, тогава наистина нещо много, ама много не е наред!Ако наистина са влезли в мансардата с куче, не е възможно то да не намери детето!Не знам какво да мисля.
73
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАЩАТА АКО Е ИСТИНСКИ МЪЖ И ОБИЧА БЪЛГАРИЯ, ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ, КОИ СА ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ !!!АКО ТРЯБВА ДА РИСКУВА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ !ТОВА СА ОНЕЗИ, КОИТО УБИХА МИТРОПОЛИТ КИРИЛ, ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ АПЕТИТИ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ...
72
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог да прости детето! А от полицията да си свършат работата и да не ни разправят бабини деветини. Нито мотивите за убийството са убедителни, нито, т.нар. признания.
71
9
 
6
 
! Отговори
"черна завист&q преди 10 години
Абе то сестра на сестра завижда, камо ли стара и бедна жена на богато и младо момиче. Как каза репортерката "нали знаете - женска злоба" и толкоз, готово
70
9
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
НЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТЕЗИ СЪБИТИЯ, А САМО ГИ ЧЕТЕМ И СЛУШАМЕ ОТ ПРЕСАТА.ДЕТЕТО НЕ Е ВИНОВНО ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА БАЩАТА. А ПЪК И ТАЗИ ЛЕЛЯ , КОЯТО ИСКА ДА СЕ ПОЩАДИ СЕМЕЙСТВОТО НА СЕСТРА Й.АБЕ ЖЕНА , А СЕСТРА ТИ ПОЩАДИ ЛИ ТОВА МАЛКО НЕВИННО СЪЩЕСТВО?)!ПОЩАДИ ЛИ НЕГОВИТЕ БЛИЗКИ КАТО ИМ ОТНЕ НАЙ- МИЛОТО.?!МОЛЯ, НЕ БЪРКАЙТЕ ПОЛИТИКАТА С БИТОВИЗМИТЕ.НЕ ОБИЖДАЙТЕ ПОЛИТИЦИТЕ. НИМА ТЕ СА НАКАРАЛИ УБИИЦАТА ДА ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО?!
69
6
 
13
 
! Отговори
Поклон! преди 10 години
90 процента от вината е на бащата-факт.Защото нещата стоят така-или избираш да имаш семейство,или да живееш извън закона,но когато поискаш и двете,нещата непременно завършват трагично. Да,всички казват-да бяха убили него,а не невинното му дете.Да бяха,да,но той ще умре един път и всичко ще приключи,а така ще умира всеки ден бавно и от угризения на съвестта.Защото всичките пари на света не биха могли да върнат детето му обратно.И все пак Алекс бе напълно невинна и не биваше да плаща чужди грехове