Майката на убитото в Русе дете също е била малтретирана

Надява се другото дете да бъде настанено в сиропиталище
Обновена: 23 апр 2014 10:30 | 23 апр 2014 09:43,
20
Майката на убитото в Русе дете също е била малтретирана
Снимка: архив Булфото

Майката на убитата в Русе Пламена, Деница, също е била малтретирана, физически и психически, от бащата на децата й, съобщава Нова телевизия. Тя твърди, че е подавала сигнали в полицията, но оттам й обяснили, че не могат да се намесват в семейни проблеми.

7-годишната Пламена беше пребита до смърт от 38-годишния си баща навръх Великден. Той сам закарал мъртвото си дете в русенска болница. Бащата разказал, че момичето само е пострадало, докато си играело. Полицията пък потвърди, че детето е починало от бой с тъпи предмети. На бащата е повдигнато обвинение за убийство.

Още по темата

Едва на 19 години Деница се събира с 13 години по-големия от нея Пламен. Няколко месеца след сватбата им се ражда първото им дете – Пламена. Още тогава обаче Деница е била бита от мъжа си. Определя брака си с него като грешка.

В резултат от физическото и психическото насилие Деница развива депресия. За това свидетелстват медицинска документация. Въпреки това през 2011 г. се ражда второто им дете – Десислава.

Деница и Пламен се развеждат през 2011 г. по взаимно съгласие и Русенският съд дава правата върху двете деца на бащата. Майката на убитата Пламена твърди, че това се е случило, тъй като тя нямала доход и апартамент.

За последно Деница вижда жива Пламена миналото лято. Надява се другото момиче да бъде настанено в дом за деца или родителите й да се грижат за нея, тъй като тя няма възможност да гледа малката Десислава.

Отношенията между Деница и брат й са влошени от години. Според него е малко вероятно семейството й да се грижи за другото дете, тъй като живеят единствено със заплатата на майката на Деница, която получава минималното възнаграждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: убийствоРусеПламена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
J преди 9 години
Пълни простотии- ако е подавала документи и ако наистина е търсила начин, е щяла да намери.Ако си зле и те бият , не виждам що за любов би изпитвал,камо ли да родиш поредно дете.А и си има закони, винаги децата са с приоритет, и дори ако дома е на бащата, но същия може да бъде изведен от там, а майката да остане в жилището.Друг е въпроса ако не знаеш закони,асоциации и т.н., които ще ти окажат както правна защита,помощ от психилог и ще осигурят на децата нормални условия,докато майката си справи
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже ,нормалните хора се молят ,дават пари за доктори и врачки да имат деца,а тези ненормалници раждат и убиват като животни децата си.
15
0
 
12
 
! Отговори
тя преди 9 години
Не могат да гледат деца , а раждат. Тези , които могат да гледат , нераждат.
14
2
 
18
 
! Отговори
Диди преди 9 години
Подала оплакване в полицията, но от там и казали, че не могат да се намесят ?! А сега вече се намесихте, когато детето е вече мъртво !!! УШЕВИ , за нищо не ставате !!!
13
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредните ***. Жалко, че не са се избили един друг. "Майката" се надявала да изпратят детето в приют - ужас просто!!!
12
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Познавам ги, българи са. Но такъв *** не заслужава да се нарича българин.
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ КАКЪВ ЕТНОС СА ТЕЗИ ХОРА , ДАЙТЕ МАЛКО ИНВОРМАЦИЯ ,
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ДРУГА ДЪРЖАВА ТОВА НЕ МОЖЕ ДАСЕ СЛУЧИ , ОЩЕ ПРИ САМОТО ДЕЛО ЩЕ ПРЕЦЕНЯТ ЧЕ И ДВАМАТА НЕ СТАВАТ ЗА РОДИТЕЛИ , И ДЕЦАТА ЩЕ БЪДАТ ОТНЕТИ , ТЕЗИ *** СА САЯМО ЗА РАЗПЛОД
9
0
 
19
 
! Отговори
езичник преди 9 години
деградация. регрес. според маите маймуните произлизат от хората. почвам да мисля че е вярно.
8
0
 
66
 
! Отговори
TooN преди 9 години
Кой НОРМАЛЕН родител ще иска детето му да бъде настанено в дом, при условие, че вече се е установил на постоянен адрес и води що-годе нормален живот? Кой НОРМАЛЕН родител ще вижда детето си веднъж на година? И защо роднините на "майката" не искат ни да я видят, ни да я чуят? Има нещо мноооого гнило в майката. А бащата, че е за смъртна присъда, спор няма!
7
3
 
40
 
! Отговори
vivian преди 9 години
Майката е по-зле даже и от бащата убиец!
6
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждайки психоложката от училището с напомпени уста тип фолкаджийка ,разбрах,че коментарите са излишни.В този случай всички участници са с елементарно и глупаво поведение,най-долна класа.
5
0
 
37
 
! Отговори
?! преди 9 години
А как да разбираме приказките на тяхната близка пред телевизионната репортерка - защо се твърди, че тези деца не са родени от Деница?!Бог да прости детето.Негодни за брак хора се събрали, после се развели. Социалните работници не си свършили работата. В резултат - всички тези пълнолетни хора, които пред закона са отговорни за това дете, са си живи и здрави. От живот бе лишено само детенцето. Уви!
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАСЕ МОЛИ ЦЕЛИЯ НАРОД НА ТАКИВА БЕЗХАБЕРНИЦИ ДАНЕ ДАВА ДЕЦА , ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЗА ТАЗИ НЕВИННА ДУШИЦА , БАЩАТА И МАЙКАТА ДА ГОРЯТ В АДА ,УБИЙЦИ
3
1
 
5
 
! Отговори
булгарише МАНГО преди 9 години
В махалата има бой яко, а и полиция трудно идва!
2
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И МАЙКАТА НЕЯ БИВА , ТОВА КОЕТО ПОКАЗАХА В СУТРЕШНИЯ БЛОК ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ , НА ВЪПРОСА ЗА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ КОЙ ЩЕГО ГЛЕДА ,ТЯ НЯМА АДЕКВАТЕН ОТГОВОР , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ НЕГО ИСКА , И ДВАМАТА СА УБИЙЦИ , ИДВАМАТА СА ЗА ЗАТВОРА
1
2
 
44
 
! Отговори
. преди 9 години
Когато чуете разправии , викове и така нататък не се колебайте да повикате полиция , защото както се вижда подобни неща могат да имат фатален край.