Велопоход в Перник в памет на пометено от пиян момиче

17-годишната велосипедистка загина преди година
Обновена: 26 апр 2014 11:12 | 26 апр 2014 10:42, Веселина Йорданова
6
Велопоход в Перник в памет на пометено от пиян момиче
Снимка: архив, БулФото

С велопоход в памет на 17-годишната Кристина Даниелова колоездачи ще отбележат днес в Перник една година от смъртта й, съобщиха организаторите.

Младежите ще потеглят в 16.00 ч. от спирката "Кралевски път" по вътрешноградската магистрала на Перник и ще стигнат до сградата на общината.

Още по темата
Участниците ще спрат на лобното място на Кристина, където има малък паметен знак. Момичето загина на 26 април м.г. на вътрешноградската магистрала в Перник, докато се прибирало към дома си с колело.

Велосипедистката бе блъсната от автомобил, управляван от пияния 28-годишен Павел Иванов, припомня БТА.

В участъка, където загина 17-годишната Кристина, има повишена концентрация на пътнотранспортни произшествия.

През 2007 г. на същото място пияна жена зад волана отне живота на трима млади хора. Сега там са предприети мерки за ограничаване на скоростта на автомобилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: перникколоездачи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 предлага нещо разумно.Бог да прости момичето и дано да няма други подобни жертви.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пияният *** в затвора ли е или на свобода, щото няма да се учудя, ако делото още се влачи и гада е на свобода и си пие пиенето !!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, пак наказвате невинните. Били предприети ограничение (Че то кога ли нещо друго сме видяли от властта) - според вас на пияните пука ли им а ограниченията, дори ако са скрити полицаи? Пак ще си гонят, а като минат бързо през скрития полицай даже ще са още по-голяма опасност
3
14
 
7
 
! Отговори
от 1 преди 9 години
Защо са минусите?Говорим за Перник!Градът на пияните минъори каращи гоуфи ,помня една дето обезглави 3 *** като прелетя с Голфа ,а вие искате между такива да се кара колело !Никога и никъде ,не само ,че ще ме отнесе ,но и ще ме влачи 300 метра !Колело в Бългрия на собствен риск ,колело в Перник след диагноза!
2
1
 
17
 
! Отговори
от Перник преди 9 години
Предприети били мерки и то какви изрязаха асфалта на две места и какво тези които си караха като луди преди пак го правят нали минавам от там всеки ден дори един ми направи проблем че съм намалявал скоростта за да мина през този участък а той бързал.Според мен там или патрулка трябва да стои всеки ден или камера иначе смисъла на това да изрязват асфалта е никакъв.
1
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велосипед само в някои парк затворен за автомобили ,то и там не е гаранция!Такива глупости да караш колело на улицата между коли ,не - никога!