Намериха трупа на малкия Мерт, който загина край Винево

Продължава издирването на четвъртата жертва
Обновена: 29 апр 2014 14:04 | 29 апр 2014 11:44,
53
Намериха трупа на малкия Мерт, който загина край Винево
Снимка: Булфото

Тялото на 4-годишния Мерт, който стана жертва на трагедията край с. Винево е намерено. Около 11.30 часа водолази са открили трупа  му на около 150 метра от мястото, където вчера бе намерено тялото на 30-годишната му майка Шерин.

Dnes.bg припомня, че трагедията се случи в четвъртък миналата седмица. Около 22.00 часа Шерин, майка й Ресмие, баща й Мюмюн и малкият Мерт пътували със семейния "Опел" от село Винево за Кърджали. Пътят им минавал през моста край селото. Заради обилните валежи реката придошла и повлякла колата им.

Още по темата
В петък бе намерено тялото на 56-годишната Ресмие. Издирването продължава, тъй като тялото на 56-годишния Мюмюн е все още във водите на близкия язовир край Винево, който се простира на площ от около 150-160 дка.

В операцията днес участват четирима водолази от Пловдив и хасковски пожарникари, които с две лодки обхождат язовира. Кучето на Планинската спасителна служба-Пловдив пък обхожда брега на реката и язовира заедно с десетки доброволци от съседните села.

Мостът, който се сочи за основен виновник за трагедията, е затворен. Причината е, че след проливните дъждове миналата седмица основите му са подкопани.

За лошото състояние на съоръжението се знае още от 2012 година, когато е било установено, че по моста има разрушения. Тогава от хасковската община Минерални бани са кандидатствали за финансиране пред Междуведомствената комисия по бедствия и аварии, но проектът им не е бил одобрен.

След водния ад от миналата седмица, който взе четири жертви, кметството отново ще потърси средства от Междуведомствената комисия. Местните хора се надяват този път проектът да бъде одобрен и опасният мост на бъде ремонтиран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Манолски преди 9 години
аве няколко турци дали фира голяма работа, да си бяха седели да нижат тютюн в селото където им е мястото
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До No Islam In EuropeА ако бяха кастрирали баща ти ........ доста *** по-малко !
35
2
 
5
 
! Отговори
БатБулгар преди 9 години
За толкова дни не можахте просто да проверите, че селото не се казва Винево, а ДИНЕВО. И Журналята и коментиращите сте от една порода - безмозъчни. КАЗАХ>
34
0
 
3
 
! Отговори
Sulio преди 9 години
vai, ami ako beshe busa s Lutvi Mestan i Iskra Michailova?
33
2
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
До СпусъкМерт означава смел, мъжествен.
32
10
 
6
 
! Отговори
Спусък преди 9 години
Не е трябвало да кръщават детето Мерт! Много близко е до "морт" и отрицателната енергия привлича бедите!
31
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 9 години
защо не правите разлика между нещастен случай и убийство. в случая природата и човешката непредпазливост доведха до печални резултати за това семейство, горките да почиват в мир.
30
4
 
23
 
! Отговори
така е да преди 9 години
Това ако беше по времето на Цветанов, представяте ли си какво щяха да ви чуят ушитепри Цветанов като убиха Мирослава от Перник, такъв скандал стана, Станишев кълнеше по всички медии и искаше оставкиСега всеки ден убиват деца, а Станишев мълчи като дупеЗащо ли?....Абсолюгно вярно!
29
2
 
41
 
! Отговори
ясно е преди 9 години
Мир на праха им. И българи и турци и *** - всички сме на един хал срещу мафията ,която управлява и нехае за живота на хората.
28
5
 
41
 
! Отговори
Скотове преди 9 години
Всички, които намират време и сили, за да злобеят от смъртта на едно дете и семейството му са скотове, а не човеци!!!!
27
4
 
25
 
! Отговори
повтарям и аз преди 9 години
2 000 000 лв. хонорар за хидроинженера и тогава ще има нов мост.
26
15
 
38
 
! Отговори
marsian преди 9 години
На простите маймуни от български произход да им напомня ,че тази лекарка с ТУРСКО име е спасила не един български живот .Не сте хора ,а диваци .Ваща ....@@@@@
25
2
 
31
 
! Отговори
Ал преди 9 години
Причините за тази трагедия са много , но основната вина е на водача на автомобила. Що за глупост на тръгнеш на път при пороен дъжд през нощта по лоши междуселски пътища ! Нямаш почти никаква видимост , не знаеш дали пътя не е отнесен от пороя . А лошото състояние на моста е било известно на всеки. Това семейство би могло да пренощува в къщата,където е било на гости , и да си тръгне на другия ден. Но за съжаление подобни грешки понякога са фатални.
24
51
 
16
 
! Отговори
No Islam In Europe преди 9 години
Няколко *** по-малко
23
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1То по твойта логика всички сме шумерци, *** резак
22
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 000 000 лв. хонорар за хидроинженера и тогава ще има нов мост.
21
43
 
19
 
! Отговори
Висшист преди 9 години
Добре че намериха Мюмюн и Шерин, вече ще спя спокойно!!! Забавиха се с Ресмие и Мерт, НО СЛАВА БОГУ и тях намериха...Ако бяха Иван, Георги, Мария и Петър търсене ли? - щяха да им оставят телата да гният в язовира докато не ги изръфат кучетата...
20
13
 
17
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-28,след 500лета невервам да си българин,***,турчин може да си ти.
19
38
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До VALIANTТурчин и *** е едно и също, но ти понеже си от ***-турската раса е правиш на ударен сега. Няма какво да се делите вие сте едно цяло *** и турци
18
3
 
8
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Дпс в Европа. ЕВРОПА В дпс е лозунга им.. Айде пак гласувайте за Дпс