Откриха и четвъртата жертва на трагедията край Винево

Тялото на 56-годишния Мюмюн бе намерено днес от водолази
Обновена: 30 апр 2014 16:46 | 30 апр 2014 16:44,
11
Откриха и четвъртата жертва на трагедията край Винево
Снимка: БТА

Шест дни след трагедията край с. Винево тялото на последната жертва на водния ад бе намерено. При претърсването на язовира край хасковското село, днес водолазите откриха трупа на 56-годишния Мюмюн Рамадан в тинята до устието на водоема.

Още по темата
Dnes.bg припомня, че нещастието се случи в четвъртък миналата седмица след обилните валежи в Хасковско. Придошлите води на реката край Винево повлякоха автомобил с четирима души в него - 56-годишните съпрузи Мюмюн и Ресмие, 30-годишната им дъщеря Шерин и 4-годишният им внук Мерт.

Ден след трагедията тялото на Ресмие бе намерено от местни доброволци. В понеделник дъщеря й бе открита от южната страна на язовира, където се влива реката. На около 150 метра оттам вчера бе открито тялото на малкия Мерт.

Основен виновник за трагедията в хасковското село Винево е мостът, през който семейство Рамадан е преминало в злополучната вечер. От години съоръжението е било за ремонт, а в следствие на обилните валежи миналата седмица основите му са подкопани.

Пътят, който минава през моста, остава затворен. Хасковската община Минерални бани ще търси финансиране за ремонт на  съоръжението от Междуведомствената комисия по бедствия и аварии, която веднъж вече е отказала да отпусне пари.

Местните хора се канят да дадат курбан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: жертвиколапоройВинево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
! преди 9 години
До dragunov7.62 - Проблема не е в кабинета! Проблема е че всички чакат някой да ги оправи в това число и ти! На нито едно място по света където нещата са по-добре от тук не е дошъл някой да ги оправи!
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne zabravqyte 4e pod osmansko vladi4esvo sme bili po dobre
4
6
 
6
 
! Отговори
Tur4ina преди 9 години
Molq vi hora na ataka tova sa 4ove6ki jivoti.Ne sim ot dps ili bsp.No za 4ove6ki jivot spored vas ima li cena
3
1
 
19
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 9 години
Тъжно !тъжно! Аз като казвам че в България е опасно да се живее много хора ми се смеят , подобни истории се повтарят всяка година и не се намери един свестен кабинет да оправи тая скапана държава.
2
22
 
5
 
! Отговори
Стоимен Узунов преди 9 години
То утайките обикновено са на дъното.
1
8
 
10
 
! Отговори
Кибрит преди 9 години
Бедствено положение, късно вечер, лоша видимост, лошо състояние на моста и придошла река? И ти си такъв ***, че да решиш да минеш? Застрашавайки живота на собственото ти семейство? На това му се казва естествен подбор. Да бяха останали при роднини, приятели или в краен случай в колата. Поне щяха да са живи.