Планинската спасителна служба дири трима туристи

Тръгнали неподготвени за връх Ботев
Обновена: 18 май 2014 10:03 | 18 май 2014 09:38, Веселина Йорданова
10
Планинската спасителна служба дири трима туристи
Снимка: архив, БулФото

Планинската спасителна служба (ПСС) издирва трима души в района на връх Ботев, съобщават от там за „Фокус”.

Младежите са тръгнали за връх Ботев неподготвени и са се изгубили.

Сигналът е постъпил в 23.00 часа снощи, оттогава екипите на спасителната служба издирват тримата.

Четири отряда на ПСС участват в издирвателната акция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ПССИзгубили се туристи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До психологСтига писа като "политолог" и си отговаря като "психолог" под всяка статия, че се излагаш. На колко си годинки ? 15 имаш ли ги ?
8
6
 
1
 
! Отговори
дядо преди 9 години
@политолог,нещо май а?Томислав Дончев е съвършената калинка,като Миро Пачата,но понеже си гейбер си го споменал за да изглеждаш по-безпристрастен...за останалото си прав!На @психолог- няма смисъсъл да се отговаря-*** та дрънка,но понеже съм му обърнал внимание ще кажа-другарю гейбер @психолог,как виждате *** Буда в Европарламента-със "шмненти капелите" му,с "ние копаме трупове",с "Винету" от Карл "Маркс",или с обвинението,че Българите са "лош мат'реал"-та той е напълно завършен ***!
7
12
 
1
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Колко е точен коментара на 6 - политолог. Цяла година Станишев, Сидеров , Бареков и Пеевски ни обещават, че ще се борят против ГЕРБ за доброто на народа. И сега какво излезе доброто, всичките тези се писаха водачи на Евролистите с цел да избягат в Брюксел , а народа да духа супата. Най вероятно сега ще се борят за доброто на цяла Европа в някой луксозен ресторант с шампанско от 700 евро в ръка. Колкото и да не вярвате Б.Борисов засега си остава единствен честен политик и Държавник.
6
14
 
5
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Погледнете Евроизборите от тази страна. Кои и какви са кандидатите на партиите. Станишев-провален политик, който иска да бяга, но търси топло местенце. Сидеров- провалена Руска *** , който мрази ЕС, но обича да живее в Брюксел , а не в Москва. Бареков-*** на ДПС и Ахмед Доган , който за пари и майка си продава. Пеевски- провален олигарх , който е машата на Доган по всички въпроси. За последните двама братя не знам какво ще правят в Брюксел. На ГЕРБ- Единствено Томислав Дончев е на мястото си и е компетентен за Евродепутат.
5
8
 
2
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Това са активисти на еврейското лоби отишли да поставят червено знаме , което ги е родило !
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия пък на къде са тръгнали неподготвени за Ботев.Там още сняг има и сняг вали!То че опитни планинари по форумите се чудим дали да правим вече походи до там а тия накъде са тръгнали?
3
0
 
18
 
! Отговори
hit преди 9 години
маршрута не е труден. Дано не са пропаднали в някой скат от хижа ''РАЙ'' към върха. Най вероятно се касае за пияндурска изцепка, която дай Боже да завърши с уплаха и шамари зад врата.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, с планината шега не бива! Не ставайте туристи, че даже и алпинисти, на принципа "Барабар Петко с мъжете!"Дано да ги намерят живи и здрави.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой е изпратил сигнала? Самите младежи или техните близки? Това е от съществено значение!Да се надяваме, че са живи и здрави и ще ги намерят само поогладнели и с лека настинка.