Със спукан череп е ударената на спирка ученичка

16-годишното момиче е с опасност за живота
19 май 2014 18:58,
60
Със спукан череп е ударената на спирка ученичка
Снимка: Dnes.bg

„В тежко състояние с опасност за живота е 16-годишното момиче, което беше блъснато на автобусна спирка в Пловдив този следобед”. Това съобщиха за Dnes.bg от спешното отделение на Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив.

Още по темата

Пострадалата е с две счупени бедра с разминавания на костите, има счупени черепни кости и различни травми по тялото.

В момента лекарите се опитват да я стабилизират, за да направят операция на двата крака. Очаква се интервенцията да бъде извършена до края на деня.

Ученичката пострада, след като спортна кола се вряза в автобусна спирка в Пловдив. По данни на очевидци шофьорът на леката кола е карал с повече от 100 километра в час.

23-годишен гръцки студент е виновен за инцидента. Според информация на полицията, младежът се е врязал в автобусната спирка, след като се е ударил в друг лек автомобил на кръстовището до моста на Герджика в Пловдив.

„Прелиташе, направо летеше”, разказа шофьорът на ударената кола.

Най-вероятно причина за инцидента е високата скорост. Полицаите са направили тест за наркотици и алкохол на гръцкия студент, който след инцидента е бил в неадекватно състояние.

Към 18,30 часа движението по моста продължава да бъде затруднено, а автомобилът стои забит в автобусната спирка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
46
 
! Отговори
drago преди 9 години
Ако българин беше ударил и убил някой в гърция , веднага ще го опандизят гърчолята и повече най вероятно няма и да излезе оттам , тук можеш да убиеш 2-3 защо не и повече , след това имаш ли пари просто си излизаш с некоя мижава условна присъда напълнил гушите на разни адвокати магистрати съдии прокурори и т.н.
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХИММЛЕРАбе ше те порят тебе скоро ама да видим кога...
23
29
 
2
 
! Отговори
ХИММЛЕР преди 9 години
Наистина не е карало гърчето...ВАШЕ, ВАШЕ ВУЛГАРЧЕ ГО НАПРАВИ ТОВА.АИДЕ ГИТ БУРДА.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обаче гръцкият студент си е убиец по рождение.Има такива хора.Размазва някакво невинно момиче със колата си, излиза от нея и казва "Аз тъкмо идвам,незнам какво е станало.." Според мен това е опит за убийство извършено със умисъл и съзнание. И разбира се всичко завършва с лека гавра с *** които дори не са истински *** защото ако бяха тоя щеше вече да е при Винету.Така де,нали тъкмо отивал. Вместо това най вероятно вече са го пуснали поживо поздраво.А трябва да гние по затворите години.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРАВОСЪДИЕ НА МЯСТО!
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои видят снимка и веднага коментират, други прочетат заглавието и пак така. Абре момци прочетет какво, кога, как и т.н. е станало и после коментирайте.80% от подобни произшествия са поради чувството за безнаказонст в шофьорите.
19
1
 
4
 
! Отговори
до #20 преди 9 години
Абе,а този #20на какъв се правиш бе, ти каква народност имаш и какво търсиш тука,а?
18
17
 
0
 
! Отговори
Панталеев преди 9 години
Този *** е таксиметров шофьорът както винаги ,като видя жълта кола и ми се повръща.
17
3
 
13
 
! Отговори
до 17 от 16 преди 9 години
Предлагам на 24 Май да излезем с плакати и национали знамена срещу мафията и ЕС, да им заявим, че не сме вече рая покорна!Във всеки областен град да се открият подписки срещу геноцида върху българите и да се изпратят в Народното събрание и ЕК по правата на човека!
16
1
 
8
 
! Отговори
Йуцифер преди 9 години
Заглавието е страхотно.Или по-скоро страшно.Вероятно е напиасано от жОрналист.
15
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
16"Докога ще търпим гаврите на олигарси, магистрати, политици и всякаква мафиотска *** върху нас?"Всичките изредени горе са като теб и останалите *** нарекли се народ.*** долу = *** гореРазбра ли ***??
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоз го коля, после и майка му и баща му...и отивам в панделата да си го лежа
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледахте ли новините, гъркът заяви, че не знаел кой е блъснал момичето, той като бил дошъл колата му вече била там размазана... Тъпата малака явно си мисли, че тук лапаме мухи.
12
1
 
7
 
! Отговори
тираджия преди 9 години
до 16А ти ми кажи докога?!Уверявам те аз питам това всеки,който познавам,а съм на 43 и познавам страшно много хора.Отговорът винаги е въпрос........КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ?
11
2
 
26
 
! Отговори
Умира ли България? преди 9 години
Къде си вярна ти, любов народна?Докога ще търпим гаврите на олигарси, магистрати, политици и всякаква мафиотска *** върху нас?!
10
1
 
19
 
! Отговори
тираджия преди 9 години
Аман от слаби шофьори бееее,но със самочувствие на състезатели.Да еб и пумиярите скапани.Бе детето баща няма ли,или ще се осланя на закона в България?!
9
1
 
19
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Не българите а медиите са с извратено съзнание,няма да се учудя ако утре покажат снимки на потрошеното момиче,но никога снимка на виновника-убиец...Може да се мерне негова снимка след месец във съдебната зала когато гневът на хората е поутихнал...Верно е,че на всеки може да се случи да сгреши,но в този и други подобни случаи,когато в следствие на арогантно и безрасъдно поведение на шофьори употребили дрога или алкохол има сериозно пострадали невинни хора...милост-никаква!Съчувствам на родителите
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези гръцки *** са егати и смотаняците,казва ,че не карал той колата,е кой я е карал тогава ,баба му ли,прават се на голямата работа тея византийци,а са въздух под налягане,само се фукат и нищо не работят,на такива не трябва да им връщат книжките,дано се оправи момичето.
7
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай Боже сили на това невинно дете. Лека ръка на лекарите да върнат живота и, и да се оправи
6
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва целият български народ да се вдигне като един срещу геноцида, който се извършва срещу него!Сега много са се вторачили в Евроизборите...Абе, хора, не разбрахте ли, че политиците мислят само за собственото си благополучие?!