Гръмнал бойлер потроши десет апартамента

Инцидентът е станал рано сутринта във Враца
Обновена: 21 май 2014 13:45 | 21 май 2014 12:50, Камелия Цветанова
27

Снимка: Булфото

Виж други галерии »
Бойлер се е взривил в апартамент на ул. "Братя Миладинови" във Враца, няма пострадали, но са нанесени сериозни щети на съседните жилища, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 6 часа тази сутрин.

От взрива са разрушени напълно съседните две гарсониери, а щети са нанесени на общо десет жилища в блока.

Дограмата на апартамента, където е гръмнал бойлерът, е избита от взривната вълна и е паднала върху паркираните пред блока автомобили.

Собственикът на жилището е спял в кухнята, а не в стаята, която е съседна на банята, и това е спасило живота му.

В момента продължава огледа на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
32
 
! Отговори
bobideli преди 9 години
Kakva e markata na boilera.tova e vaino za vsi4ki nas ...
25
1
 
37
 
! Отговори
урунгел преди 9 години
Баси зривът.Да метне чак до колата-яко.Приставям си собственика как се е опулил!
24
4
 
34
 
! Отговори
staroto преди 9 години
МАКАР И РЯДКО СЕ СЛУЧВА ДА ГРЪМНЕ БОЙЛЕР, МАКАР И ОЩЕ ПО-РЯДКО СЕ СЛУЧВА ДА ГРЪМНЕ НЯКОЙ АЕЦ , НО НАЙ-БОГАТИТЕ НЕ ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ ТОЧНО ТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ НАЙ-МНОГО АКО ТАЗИ ПЛАНЕТАТА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТА В ЧЕРНОБИЛСКА ПУСТИНЯ !!!
23
0
 
38
 
! Отговори
потребител преди 9 години
Може да е Теси, те имат 5г. гаранция както е казано че е имал.Те все пак са компания тип МФ (маркетинга първо, за останалото потребителя да духа супата).Казвам го от лош опит с тази фирма. Не повторих, но и веднъж ми беше много.
22
1
 
35
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 9 години
-------------------------- 22ТООООООООООООЧНО ЗА НЕГО ГОВОРЯ ТАКИВА СЕ СЛАГАТ НА ВСИЧКИ БОЙЛЕРИ ПРОИЗВЕДЕНИ НАПРИМЕР В ЕЛДОМ-ВАРНА, ОТ БЛИЗО 10 ГОДИНИ НАСАМ :)) РАДВАМ СЕ , ЧЕ СИ СЕ ПОРАЗРОВИЛ ИЗ НЕТА И ФОРУМИТЕ
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ Има и комбиниран "Възвратно-предпазен" клапан... Това че ти не знаеш точното му название си е твои проблем.
20
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мога да ви уверя, че не е нито Индезит (с двата водосъдържателя), нито Елдом - прекалено са тънки и се пробиват веднага след като се стопят анодните предпазители.
19
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишеф е виновен !
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, б,...да...
17
2
 
40
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 9 години
ДО НОМЕР ------- 12 :)) ### И с акъл не помагаш, както ти казаха. Възвратния клапан служи при повишаване на налягането при нагряване на водата - затоплената вода да не се връща във водопроводната мрежа. Системата за защита на бойлера се състои от терморегулатор + термореле + "балансен" клапан, настроен за 9-9,5 атм (за работно налягане се приема 8 атм). Проблемите идват когато пипне "инж. Ганев".... ### ХУБАВИЧКО ПОТЪРСИ ИЗ GOOGLE.BG --- ФОРУМИ ЗА ВЪЗВРАТЕН КЛАПАН + ЧУЧУРЧЕИ ПАК ЕЛА :)
16
0
 
46
 
! Отговори
Maks преди 9 години
В друга медия пишеше, че бойлера е бил в гаранция. Дано напишат и марката на производителя за да проверим дали гаранционния бойлер не е с дефекти . Добре че няма жертви експлозията е била явно много мощна.
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2 Естествено - не ставай смешен. Бай *** постоянно се чуди как да прецака държавата, и като стане дебела - почва да *** че държавата нищо не прави за него.
14
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Продават ни *** А аз си мисля че какъвто и да е бойлера - ако го монтира или ремонтира гъзорък майстор- резИлтата ще е същия..
13
0
 
49
 
! Отговори
Продават ни боклуци преди 9 години
Дано се намери някой благодетел да ни осведоми каква марка е бойлера.Ще извърши една благородна постъпка за която ще му сме благодарни всички ние!
12
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ И с акъл не помагаш, както ти казаха. Възвратния клапан служи при повишаване на налягането при нагряване на водата - затоплената вода да не се връща във водопроводната мрежа. Системата за защита на бойлера се състои от терморегулатор + термореле + "балансен" клапан, настроен за 9-9,5 атм (за работно налягане се приема 8 атм). Проблемите идват когато пипне "инж. Ганев"....
11
0
 
45
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 9 години
До Анонимен ------------------ 10 И с акъл не помагаш :)))))Бойлерите в такъв тип блокове са от преди "демокрацията" или от зората на същата, а тогава пазара беше ограничен. Няма значение какъв е бойлера, въпроса е как се монтира и експлоатира... А в случая и как експлодира :-)))) ######################### ВЪВ ВСИЧКИ НОВИНАРСКИ ЕМИСИИ КАЗАХА, ЧЕ БОЙЛЕРА Е ВВВВВ ГАРАНЦИЯ НА 4 ГОДИНИ Е БИЛ , ОТ ОБЩО 5 НЕ СЕ ОБАЖДАЙ НЕПОДГОТВЕН ! ЗАПОМНИ ЛИ --- НЕПОДГОТВЕН --- НЕ !!!
10
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМИ с акъл не помагаш :)))))Бойлерите в такъв тип блокове са от преди "демокрацията" или от зората на същата, а тогава пазара беше ограничен. Няма значение какъв е бойлера, въпроса е как се монтира и експлоатира... А в случая и как експлодира :-))))
9
7
 
44
 
! Отговори
DeDe преди 9 години
Марката на бойлера е ....100 процента съм сигурен ,че е елпром Варна ,дето ни заливат с глупави реклами.Е, рекламата се вижда на снимката.
8
2
 
42
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 9 години
ДО ------------- НОМЕР 7 tesist Ква марка е бил болера?Бългърски или не? ##################################### ЕДВА ЛИ Е БИЛ БЪЛГъРСКИ :) , бългЪрските са от много тънка ламарина, плюс това имат ВЪЗВРАТЕН КЛАПАН, който дори и защитата да не сработи - при нагряването на водата от 90 градуса надоге - възвратния клапан започва да изпуща !!!
7
6
 
41
 
! Отговори
tesist преди 9 години
Ква марка е бил болера?Бългърски или не?