ГЕРБ помага с доброволци във Варна

Цветанов: Да бъдат почистени градините и училищата
Обновена: 20 юни 2014 11:03 | 20 юни 2014 10:40, Веселина Йорданова
36
ГЕРБ помага с доброволци във Варна
Снимка: архив, БТА

Да бъдат почистени училищата и детските градини е първото, което трябва да бъде направено в кризисната ситуация във Варна, смята зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

Той съобщи, че от централата на ГЕРБ ще бъде направена комуникация с всички кметове от партията, които вече се обадили и разговаряли с лидера Бойко Борисов.

Цветанов ще разговаря с кмета на Варна Иван Портних и общинския щаб, за да се види какво е нужно на хората в пострадалия от пороите кв. „Аспарухово“.

Още по темата
Депутатът съобщи, че една фирма е заявила готовност да предостави минерална вода.

„Ще направим организация да видим какви са възможностите на наши кметове, на нашите организации и структури, екипирани доброволци, да отидат на място и да се включат в тези възстановителни дейности“, каза той.

Цветанов подчерта, че това ще става с „с пълната синхронизация на местната власт“, защото няма необходимост от създаването на допълнителен хаос.

Според него няма канализация, която да издържи на големия водосбор след обилните дъждове. По-добре е да си синхронизираме действията, да работим и да помогнем на тези хора, призова Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Вихрен преди 9 години
Правителството ВЕДНАГА трябва да поиска международна помощ явно е че не може да се справи с проблема, сега Станишев да отиде и да се моли за отпускане на средства пред ЕС само, че след като така се закопахме 1 година не знам какво ще ни отпуснат ..
25
0
 
3
 
! Отговори
Симо преди 9 години
Орешарски не може да вземе решение, а Йовчев гледа като тряснат, това са неадекватни хора, има бедствено положение дръжте се като мъже. Може да плюете Бойко и тоз оня ама излизат с решения ясно и точно а не да се маят и вайкат. Мина времето за вайкане, сега действия трябват
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tozi kradec I tupunger kakvo nspravi za horata ot Pernik I navodnenoto selo? Edno golqmo nishto, samo luji I obeshtaniq. Horata v Pernishko oshte chakat pomoshti a groznika Donchev gi mami s meseci! Cvuko kradeca vmesto da e v zatvora dava akul a se znae, che mu e devicit kakto I na gospodarq mu BUDA, agenta na DS, bandita ot SIC, ograbil naroda si s 4 milqrda I go vurnal s 10 godini nazad! Dano Sretan doide po-skoro da utepa tez ***!!!!!
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цвъки да взима багера и вместо да копае професори, да разчисти наносите! Геерп!
22
2
 
11
 
! Отговори
гост преди 9 години
Нормално е всички ЗАТВОРНИЦИ да не си чоплят носовете , а да свършат нещо, ЗАТОВА ЗАТВОРНИКО ЦВЕТАНОВ ОБУВАЙ БОТУШИТЕ , ГРАБВАЙ ЛОПАТАТА и в Аспарухово.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво значение има от коя ши***а партия са доброволците? Важното е да се помогне на бедстващите хора, не скапаните, нещастни и долни политици да си правят PR на гърба на пострадалите, както за съжаление се случва БЕЗНАКАЗАНО винаги във вече затритата ни държава.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще помагате, Цецко, ваш човек е. Видя се колко работа е свършил досега.
19
4
 
5
 
! Отговори
орехче преди 9 години
Да помогне и СЕРГЕЙЧО с парите, които ви дават да пишете глупости по форумите!
18
0
 
2
 
! Отговори
от 26 преди 9 години
*иащоте = имащите
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 25държа да ти припомня, че за герберастката шушумига гласуваха малко над 38 000 души, което около 10% от иащоте право на глас. Другите не гласуваха, понеже всеки един друг кандидат беще безобразен. Т.е. варненци не са си го избрали...
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кметът на Варна, го видяхме и чухме. Некадърен човек, направи ми впечатление , че не може да говори , търсеше подходящите думи , които не му идваха на ум и повтаряше едно и също. С една дума , Вие варненци сте си го избрали , но срам за Вас, че една мижитурка гербераст управлява града .
15
7
 
10
 
! Отговори
гола вода преди 9 години
Ваште кметове ги видяхмеЩом стане напечено и почват да плюят като пожаpeн *** Ама не стават като придойде реката - много вода ставаЩото и те самите са гола вода
14
4
 
8
 
! Отговори
оставете преди 9 години
Орешарски да работи,вие си говорете.За всичко си има хора.Хората ще оценят всички на изборите,добре е,че ги искахте по бързо.Ще бъдете изненадани всички.
13
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според Боко щом на първа инстанция си с присъда,значи трябва да останеш в ареста.Защо Цоко не е вътре?
12
7
 
13
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Тоя "красавец" заедно с патрона си пак пияр , пияр , наакаха се.Смятайте колко им е акъла?
11
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До Анонимен 16Няма как, защото медиите ги натискат... ;)
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почнаха PR акциите, ГЕРБ дава, ГЕРБ помага... Не можете ли поне веднъж да свършите работа без много шум и без да викате всички медии да отразят събитието?
9
4
 
15
 
! Отговори
добре,помагайте, преди 9 години
ама защо го обявявате като нещо изключително.Хората там,на място ще ги оценят.Пак политика,пак тази пуста власт.
8
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората пострадаха, а ГЕРБ пак прави политика от това!
7
9
 
21
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Аре, панделата те чака, престъпнико!