Четирима загинаха в тежка катастрофа в Пловдивско

17-годишен е с опасност за живота
Обновена: 10 юли 2014 14:13 | 10 юли 2014 12:13,
23
Четирима загинаха в тежка катастрофа в Пловдивско
Снимка: архив, Булфото

Четирима загинаха при тежка катастрофа, съобщиха от полицията в Пловдив. Инцидентът е станал половин час след полунощ на пътя между село Бяла река и Хасково.

Два леки автомобила "Фолксваген Шаран" и "Тойота Корола" са се сблъскали челно. При удара са загинали 39-годишен димитровградчанин и 24-годишен пловдивчанин.

Тримата пътниците във втората кола са пострадали сериозно. На път за болницата е починал 39-годишен мъж от Пловдив. Тежко ранена 34-годишна жена е починала от травмите си в Университетската болница в Пловдив.

Третият пътник, 17-годишният син на жената, е с опасност за живота, съобщиха за "Фокус" от Университетска болница. Той има политравми в областта на черния дроб и далака.

Служители от сектор “Пътна полиция” работят по изясняване на причините, довели до трагичния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
1
 
! Отговори
??? преди 9 години
Сега дойде ли времето да се забранят и стационарните камери?Или трябва да измре цял град, за да се присетим, че трябва да се върнат мобилните, да се снима и глобява яко и коли да се отнемат за сериозни нарушения по закона за движението по пътищата, свързани с управление с висока скорост и алкохол?
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПАПАГАЛАТ БЪМЗИ ПАК ПРОПИЩЯ СЪС ЕВТИНАТА СИ ТВОРБА, КАК БЪЛГАРСКИ *** РАЗДАВАТ КНИЖКИ НА НЕДОРАЗВИТИ БЪЛГАРИ
14
4
 
12
 
! Отговори
ПАК ПИТАМ преди 9 години
Как ТУРЧЕЕЩИТЕ се *** взимат книжки, без да могат да четат и пишат на БЪЛГАРСКИ?!
13
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СалахадинАйде стига с тея фарове. Всички мрънкат като стари баби, а почти никой не се опитва да кара нормално. И всички цъкаха с език за онова сгазено в пешеходната зона дете отпреди няколко седмици, но никой не спазва ограничения и никой няма представа какво е това толерантност на пътя. Да, пътищата ни не са в отлично състояние, но това не ни пречи да караме като нормални хора с мисълта, че има и други на пътя освен нас.
12
3
 
4
 
! Отговори
Бат Петко преди 9 години
Жалко за хората. И все пак стои въпросът: какво показаха алкохолните проби на шофьорите (ако има такива). Защото каквото си причиняваш сам, и господ няма да ти го причини
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"инцидентът е станал половин час след полунощ" и БЕЗ фарове ли да карат? Едва ли това е бил пробелмът. Само се чудите зз какво да се хванете. И лодка да беше потънала, пак " фаровете" щяха да са виновни.
10
14
 
5
 
! Отговори
онопко преди 9 години
Винаги има намесена жена. Това шофьорки не става от тия патки
9
6
 
15
 
! Отговори
И.А. преди 9 години
И кога най-после ще почнете да си слагате актуални снимки. Снимката е на Фолксваген ГОЛФ 2 и ФИАТ
8
8
 
18
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Жена на 34 години със син на 17 години... Ясна е работата.
7
17
 
15
 
! Отговори
депутат лобист преди 9 години
Четирима души са много. Добре все пак, че е станало през вечерта, че ако беше дневна щеше да ни развали статистиката, която се мъчем да стъкмим, за да излезе, че карането на фарове намалява катастрофите. А то естествено не намалява, просто депутати близки до Бойко имат интерес в един завод за акумулатори... Това е ясно, а нищо чудно някой и да внася крушки за коли!
6
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще го пишат нощен инцидент, за да им излезе лабаростатистиката, че видиш ли с постоянно включени светлини жертвите на пътя намалявали. Нещо, което не забелязваме да се случва!
5
5
 
34
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Не е ли тъпо и безсмислено, излизаш от къщи, имаш си планове за деня, месеца, годината, и изведнъж всичко свършва, само защото, си се качил при някой набеден шофьор! Мир на праха им!
4
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фаровете, фаровете ще намалят броя на загиналите. Не сте забравили че от 60 екипа пътни полицаи, само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност.
3
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Великите шофйори със великитеси испреварвания
2
4
 
36
 
! Отговори
разбирача сто % преди 9 години
каква.. някой се е правил на рали шампон... що народ загина в тея ламарини защото не умее да си контролира десният крак..
1
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Статията пак някой е я писал с ху.я си .. не може да сте толкова некадърни и неграмотни .. просто не знам....!!!!!!! ..