Влаковете край Калояновец няма да бъдат пуснати скоро

Композициите до морето ще преминават през Карлово
Обновена: 12 юли 2014 19:30 | 12 юли 2014 19:27, Красимир Ангелов
9
Влаковете край Калояновец няма да бъдат пуснати скоро
Снимка: Impact Press Group

Създадена е извънредна организация за превоз на пътниците от влаковете, които по разписание преминават през гара Калояновец, съобщават от БДЖ.

Пътниците от бърз влак 8601 София – Варна вече са превозени с автобуси до гара Стара Загора, откъдето е осигурен извънреден влак, с който в момента те пътуват за Варна. Влакът е заминал от гара Стара Загора в 18.03 ч. и ще пристигне във Варна в 23.13 ч.

Всички бързи влакове, които по разписание преминават през гара Стара Загора, ще бъдат отклонявани по обиколен маршрут през Карлово - Тулово. За пътниците от пътническите влакове, които по график се движат през гара Калояновец, ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка между Свобода и Стара Загора.

"Движението няма да бъде пуснато скоро, тъй като вагоните са напреки на линията. Поне три има такива, има други полегнали. Ще имаме доста задачи да вършим, за да възстановим движението”, обяви пред БНР генералният директор на НКЖИ Милчо Ламбрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
maxobg преди 9 години
абе като гледам снимката ,положението е трагично !през тия треви ,кокошка не може да мине ,камо ли влак и това е ново твърдят?????
7
3
 
0
 
! Отговори
niksan преди 9 години
До Пуркоa gqurite kradat relsite mai a ?
6
7
 
0
 
! Отговори
niksan преди 9 години
sprete da obvinqvate *** nikoi ne e vinoven za sajalenie tova e incident v koito ima zaginal 4ovek a vie drankate samo gluposti *** i neznam si kakvo bulgarite kradete mnogo pove4e zatova tur4ina 6te vi *** o6te mnogo !!!
5
1
 
3
 
! Отговори
льжата преди 9 години
Исках да кажа Бьлгаро убийци.
4
1
 
7
 
! Отговори
alkap преди 9 години
аве по тия релси криви с открадени държачи всеки знае че влак немое се кара. спирайте ги, магистралата затворете да се знае че таа държава е напълно блокирана и фалитирала
3
2
 
19
 
! Отговори
льжата преди 9 години
Машиниста не е виновен.Свята му памет.Сигурно има над 25 години гонене по релсите.Не вярвам в превишение на скороста.Всички знаят че с тия стари машини не може да се гони.Истината е друга но ще чаем това само от хората ппеживяли гадната катастрофа сьздадена от братушките ......Циганоубиици.Пращайте им. Смс за Варна.
2
1
 
27
 
! Отговори
Пурко преди 9 години
Съмнителна е цялата история, много...Иначе БДЖ е в трагично състояние, *** си берат болтове и релси. Дано да не потулят целия случай! Мир на душата на загинялия...
1
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП ПОБЕДА!