Трима сирийци са задържани на "Капитан Андреево"

Те били укрити в товарен автомобил
21 юли 2014 11:11,
5
Трима сирийци са задържани на "Капитан Андреево"
Снимка: Булфото, ахрив

Трима сирийски граждани са задържани от служители на ГКПП „Капитан Андреево”. Чужденците били укрити в товарен автомобил с българска регистрация, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 20 юли около 06.30 часа на ГКПП „Капитан Андреево” е пристигнал за влизане в страната товарен автомобил „MAN” с българска регистрация, шофиран от 43-годишен столичанин.

При предприетата с газ-анализатор проверка били констатирани завишени стойности във вътрешността на камиона. Последвала физическа проверка, при която в средната част на товарния отсек на ремаркето на тира граничните полицаи открили трима чужденци на възраст 22, 24 и 26 години.

Тримата са задържани в рамките на 24 часа, установена е самоличността им и са приведени в специализираните помещения за задържане на РД „Гранична полиция”-Свиленград.

Шофьорът е разпитан в качеството на свидетел и е освободен, за случая е уведомена районната прокуратура, а работата по разследването му продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Ами отивай ти да ги бесиш кат си толкоз отворен.
2
2
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Шофьорът в случая даже не е знаел,че има хора. По паркингите и по опашките им режат въжетата или отгоре бризентите или под осите влизат ! Ем не знаеш ем глупости говориш.
1
6
 
6
 
! Отговори
Хамаз преди 9 години
Тези тримата ако са ислямистки терористи защо не ги обесят още на границата. В Сирия убиват християни а ние християнска държава ще им даваме подслон. Е да си ги вземе еврейката Меркел като толкава и са скъпи.