В Бургас почетоха паметта на загиналите в атентата преди 2 г.

Светлозар Лазаров: Правим всичко, за да предотвратим подобни актове
Обновена: 24 юли 2014 20:39 | 24 юли 2014 20:35, Веселина Йорданова
14
В Бургас почетоха паметта на загиналите в атентата преди 2 г.
Снимка: БТА

На летището в Бургас почетоха паметта на загиналите в атентата преди две години. По еврейския календар днес се навършват 2 години от трагедията.

Още по темата
"Правим всичко по силите си, за да предотвратим подобни терористични актове като този преди две години", заяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, цитиран от БТА.

Той добави, че риск от терористичен акт винаги има, но са взети мерки за недопускането на подобни инциденти.

По време на брифинга след церемонията посланикът на Израел Шаул Камиса Раз каза, че притокът на израелски туристи след експлозията на летището в Бургас не е намалял. Напротив, българските служби се грижат добре за сигурността на туристите.

Главният секретар на МВР добави още, че при реформата на министерството е увеличен капацитетът на жандармерията. Тя поема охраната на стратегически обекти в железопътния транспорт, за да ги предпази от терористични актове, тъй като това е уязвим отрасъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ще почетем паметта на загиналите на гара Буново? Или защото са българи не я почитаме?
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лазаров е *** !!
3
14
 
4
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
то е лесесно да се напише бомбадира а въпросът е защо? в болницата бяха складирани ракети и други оръжия от там хамас стреля със снайпери и рпг-та ....преди да бъде бомбандирана беше изпратено съобщение цивилните да напуснат болницата!има видео на което се вижда ще след ежплозията секунди след това има втора екслпозия която доказва натрупването на големи количества оръжия!аман от дезимформатори ..меки китки
2
4
 
21
 
! Отговори
мдаа преди 9 години
Военните ни паметници не изглеждат така лъснати както този паметник в памет на 5 израелски туриста
1
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вечна им памет на загиналите евреи. Гледах с респект как равинът водеше траурната церемония. Ако тогавашният МВР министър Цветанов си беше на мястото нямаше да се стигне до тоя атентат и невинните жертви. Вместо това ББ ни разтягаше локуми, дрънкаше глупости как където има дюнери нямало терористи.