Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа в Бургаско

Загиналите са между 16 и 17 г., шофьорът бил без книжка
Обновена: 25 юли 2014 17:45 | 25 юли 2014 13:17, Анисия Иванова
129

Смачканото БМВ от катастрофата в Бургаско. Снимка Булфото

Четирима младежи са загинали в тежка катастрофа тази сутрин в Бургаско. Инцидентът е станал около 6.20 часа. на пътя между селата Аспарухово и Сърнево в община Карнобат, съобщиха от бургаската полиция. Участъкът, в който се е блъснала колата, е бил прав, а видимостта добра.

Рано сутринта лек автомобил БМВ, управляван от неправоспособен 17-годишен шофьор, се блъска в стационарна цистерна с вода, намираща се на крайпътния банкет, от която се поливали лозовите масиви край пътя. По време на произшествието водачът не е ползвал предпазен колан.

В колата са пътували още двама младежи Н.К. и Б.Н. на 17 години и една девойка -  Е.Г. на 16 години, всички от Бургас. В резултат на сблъсъка четиримата младежи са загинали на място.

Най-вероятно те са пътували в посока с. Черково към вилата на един от загиналите, уточняват от полицията.

Най-вероятната причина за катастрофата е много висока скорост, за да бъдат извадени телата се е наложило  автомобилът да бъде рязан.

Работата по случая продължава от служители на полицията в Карнобат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: МВРзагинали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
точно този модел на бмв трябва да го забранят за шофьори с по-малко от 5год. стаж. сумати младежи са се изтрепали с тези "3-ойки"
89
2
 
9
 
! Отговори
Стефанов преди 9 години
До КрисиянаИ добра да е била, не виждам кой й е виновен, че се е качила при някакъв *** без книжка (поне за мен вероятно и пил)?!? Акъл море, глава шамандура, по-добре така отколкото утре с птичия си мозък да срещнат някое рено със семейство с 2 малки дечица на задната седалка!
88
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за децата! Възпитавайте си отрочетата добре и не ги глезете излишно.Както ги възпитате,така ще си карат докрай! Щом на 17 години нямаш страх и респект към закона,какво ще е като станеш на 30?
87
10
 
11
 
! Отговори
Крисияна преди 9 години
Спрете се бе. *** били .. Стига така .. Като не ги познавате не говорете... Елито беше едно много хубаво,възпитано момиче .. Поставете се на мястото на родителите им, на нас приятелите им и на всички държащи на тях хора.. Ние скърбим а вие ги оплювате .. Малко човечност бе хора .. А и всичко се връща .. Днес те, утре вие ;) а и знайте .. Бог забавя, но не забравя
86
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жалко за колата
85
5
 
5
 
! Отговори
sergestands преди 9 години
Ало, сайта, снимките ви са ирационални. Колата е бяла!
84
3
 
11
 
! Отговори
пубер преди 9 години
внимавайте как си възпитавате децата и с кои други "добре възпитани" деца дружат
83
9
 
10
 
! Отговори
sergestands преди 9 години
Снимките са менте. От друга катастрофа са.Всички загинали са от черната и ненужна биомаса,която някои свенливо наричат "роми".
82
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво значи стига сте осъждали хората?!? Естествено, че ще го правим. След като имат акъл да се качат на лека кола, тогава трябва да си понесат пълните последствия от това, което се е случило. Не може така да продължава, но след като няма кой да чуе това е естествен изход от ситуацията. Къде блеят родителите им, та им дават коли?!? И те са толкова виновни, колкото децата си. И на мен ми омръзна да чета само такива новини, но няма резултат! А втори шанс рядко се дава в такава ситуация
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато се обърне колата, пътища много...
80
32
 
14
 
! Отговори
megi преди 9 години
Стига сте осъждали хората Елито е моя комшйка единствено детете на майка и баща стига палете оганя.Четери семейства са почернени.Утре ако вашето дете бъде на мястото на неправоспособния водач. Щеви бъде ли приятно да четете и слушате че дететоеви е обиец и да го оплуват така както правите вие.Покажете малко състрадание към родителите оставетеги те и без това за тях живота е свършил ,какво искате още оставете ги.
79
3
 
10
 
! Отговори
Kluivert преди 9 години
Takiva pi6lemeta deto se pravqt na bezstra6ni tova zaslojavat dobre 4e ne sa prebili nevinni jertvi
78
6
 
18
 
! Отговори
шофьорче преди 9 години
Ето какво казва Бог за грижата и възпитанието на РОДИТЕЛИТЕ към своите деца:Притчи 23:13 Да не ти се свиди да наказваш детето, Защото, ако и да го биеш с пръчка, то няма да умре. 23:14 Ти, като го биеш с пръчката, Ще избавиш душата му от ада.А никой не го е грижа как да възпитава децата си оставя ги на произвола и резултатите са налице,като почнем от пиене,пушене лека дрога и купоните та стигнем до катастрофите,за всичко са виновни ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ и никой друг,като станат на 18 сами си отгвар
77
0
 
34
 
! Отговори
ACID преди 9 години
Грозна история. Да се чудиш и кой да виниш. Дали родителите, които са възпитавали децата, дали комплексирания начин на мислене следствие от приятелската среда, в която израстват или и двете. Дори и да се намери някой, който да поеме отговорността, нито децата ще се върнат, нито тинейджърите ще станат по-умни.
76
3
 
19
 
! Отговори
MAN преди 9 години
Високата скорост убива!
75
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шумахерите карам БМВ и вижте ме ГОЛЕМИЯ АЛООООО шофирането не е играчка като си играеш на NFS родителите на Шумахера младши да платят обещетения на починалите по вина на тоя без книжка но за жалост не е само той без книжка бас хващам че и застраховка няма колата
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименИ кой я "народи тая ***", м? И най-вече кой я възпита? Не е ли твоето поколение?
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До не че хейтя ...Гените нямат нищо общо в случая, нали разбирате? И точно когато си на 16, 17 и 18 и кръвта ти кипи, едва ли ще кажеш "не, благодаря, аз си оставам вкъщи"... Не че оправдавам подобно поведение като тяхното, но и Вашето изказване е малко...
72
4
 
3
 
! Отговори
17 преди 9 години
До ХристовНикой не е дал ключовете на колата, хлапето я е откраднало от баща си...
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Карнобатското село Сърнево потъна в мъка след зверската катастрофа, в която загинаха четирима младежи.Автомобилът ковчег е бил на бащата на едно от децата Георги. Той е ученик от Карнобат и живее в селото.Другите трима тийнейджъри Ели, Божидар и Николай са от Бургас, те са били на гости при свои роднини.