Мъж в болница след опит да се самоубие с антифриз

Във варненската токсикология е и младеж с алергия от миди
2
Мъж в болница след опит да се самоубие с антифриз
Снимка: архив, Булфото

60-годишен опита да сложи край на живота си с антифриз, научи информационна агенция „Черно море“ от доц. д-р Петко Маринов от клиниката по токсикология към Военноморската болница във Варна.

Мъжът е в тежко състояние. В кръвта му е отчетена висока концентрация на етиленгликол. Пациентът е с увреждания, но е стабилизиран и се надявам, че има шанс да оцелее, каза доц. Маринов.

В токсикологията е лекувана и жена от провадийските села, направила опит за самоотравяне с лекарствени средства. Тя е стабилизирана бързо и е изписана вчера от болницата.

Остра алергична реакция след консумация на култивирани миди е получил младеж. Той е приет по спешност вчера сутринта с повръщане и стомашни болки. Младежът консумирал мидите със свои близки в заведение за обществено хранене. Неговите познати обаче нямат никакви оплаквания. Мидите са тежка храна и не всеки организъм ги понася, припомни доц. Маринов.

В токсикологията е приета за лечение и жена с отравяне от почистващи препарати. Тя е пострадала след вдишване на химикалите. Жената е изписана от лечебното заведение в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: антифризВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
5 бона преди 9 години
Хората пак почнаха да се палят. нямат пари, нямат храна, болести и прочие.има кражби, има и мъка.взеха и малкото спестени пари на обикновения човек. директно от банковата му сметка в КТБ.Никога няма да върнат парите, защото крадеца не връща откраднатото, затова и постоянно променят законите и ще удължават срока, докато накрая и лева и еврото се обезценят.И след5,6 години ще Ви се обадят да си търсите парите от кредитните институции, тъй като има нов закон приет в ЕС за банковите фалити.
1
2
 
7
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
и аз пробвах снощи със 4 литра бира и пиле на грил,но нищо не стана-довечера пак ще се пробвам...