Жертвите на пороя в Бургас станаха две, издирват дете

За 11 часа са паднали 200 л на кв.м, обяви кметът Николов
Обновена: 6 сеп 2014 14:37 | 6 сеп 2014 11:42, Александър Попов
101
Жертвите на пороя в Бургас станаха две, издирват дете

Проливните дъждове в Бургас взеха втора жертва. Издирваното момиче е намерено удавено, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Още по темата

По-рано бе намерена мъртва жена в автомобил в местността Ченгене край Бургас, като се предполага, че автомобилът е бил залят от приливна вълна.

Десетки пожарникари и доброволци издирват малко дете, което се предполага, че е на загиналата. Има сигнали и за други изчезнали хора в общината.

"Положението в Бургас е зле. За последните 11 часа са паднали 200 литра на квадратен метър. Два от кварталите „Победа" и „Акациите" са във вода. Има доста наводнени къщи", разясни кметът на Бургас Димитър Николов пред Фокус.

Едната жертва се казва Недялка Русева на 69 години,а другата е Камелия Желязкова на 21 години. И двете са от Бургас, обяви Йордан Бакалов на извънредния брифинг.

В момента психолози разговарят с родителите на младото момиче, за да преодолеят шока.

Министър Бакалов съобщи, че в момента хеликоптер на МВР извърша полет над рибарското селище Ченгене скеле с цел да бъде направена оценка на щетите.

50 лодки са отнесени в морето, част от тях не могат да бъдат възстановени, пропаднала е една къща, 85 къщи на рибари са наводнени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Бургаснаводнение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
39Не е от Сура, от НАТО е, инак щяхте да пищите.
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
39 вече повтаря една приказка.Та за Сура.Химическите следи в небето и неестествената промяна на климата започна от преди няколко години, откакто нашите управници ни продадоха на НАТО. Не е от Сура, инак щяхте да се разкекерите по телевизиите да обяснявате, ама се спотайнате като пръдни в ***.
53
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Множество селища в страната са в бедствено положение,хора загиват,губят домовете си, а политиците ни вместо да организират доброволци, да почнат компания за помощи, правят компания за избори.Срам!!
52
10
 
13
 
! Отговори
Т2 преди 9 години
Не случайно най-големите бетствия стават в герберските общини,това красноречиво показва къде се краде най-много от парите за подържане на инфраструктурата,София,Варна,Бургас и т.н.......
51
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
65,ти наистина ли вярваш , че Русия е започнала война с Турция за освобождението на българите.Има ли са стратегически интереси и просто много неща , включително и СЪЕДИНЕНИЕТО са работели по това време срещу нейните интереси.Факт е , че без тях ,щяхме още да бъдем турска провинция, факт е , че доста своеволни решения въпреки интересите на Русия , впоследствие се оказват фатални за България/Фердинанд/63222
50
4
 
12
 
! Отговори
Да бе.. преди 9 години
СУРАта ударил----ха,ха,хаааааааааааааа....Ти си ударен в главата , бе усро...!Нали секохте гора яко ...сега ше ви мерише на море в цела България!Ходи си измий СУРАТо , докато има вода!
49
2
 
13
 
! Отговори
33333 преди 9 години
ДО 68ИЗПИТВА ВЯРАТА НА ТЕЗИ КАТО НАС, КОИТО СИ ОСТАНАХА ТУК ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ, НО НИ И НАКАЗВА ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СМЕ МАЛОДУШНИ И РАЗБРАХМЕ КРИВО СВОБОДАТА.
48
1
 
7
 
! Отговори
yan преди 9 години
А къде е голямата, препарирана уста - Ахчиева - която дойде да търси конспирации в Аспарухово - Варна.Да ходи да прави сега репортажи по баирите.
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог не ни наказва!Изпитва вярата ни!!!
46
3
 
22
 
! Отговори
33333 преди 9 години
ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ИМА ДА НИ НАКАЗВА ГОСПОД НАС БЪЛГАРИТЕ, ЗАТОВА ЧЕ СЕ ХВАНАХМЕ НА СБОРИЩЕТО НА НЕЧЕСТИВЦИТЕ, МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ИЗБЯГАХА ОТ ПРЕКРАСНАТА СИ РОДИНА И ОСТАНАХМЕ ОСАКАТЕНА *** ТЕРИТОРИЯ.
45
13
 
10
 
! Отговори
СЪЕДИНЕНИЕТО преди 9 години
Е НАПРАВЕНО ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО НА РУСИЯ !Турция е подписала веднага акта на Съединението !Русия е искала да стои в България , като окупационна сила.Берлинския Договор я премахва ,като такава!!
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам , че цари обединение на безмозъчните в нета .... празнуват празноглавците ...
43
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За големият празник ,съединението на България получихме честитка от потопи чрез HAARP,има ли още които да вярват във избори ? има ли още които да вярват че наводненията са дело на лошото време и сеч на дървтeа а не на *** ционисти и HAARP?
42
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И господ се отказа от нас, защото не сме народ а *** - позволихме *** и престъпници 25 г. да ни убиват всеки ден. Политиката на геноцид спрямо българите скоро ще се върне тъпкано на някои.
41
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
държаната не можа` да премахне незаконните строежи - природата обаче може
40
10
 
12
 
! Отговори
до АТАКИСТ преди 9 години
Теб съм те запомнил като един от най-простите *** в тоя форум много приличаш на Волен-Чибурашка-Агата.
39
2
 
27
 
! Отговори
НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ... преди 9 години
НАЛИ СЕЧЕТЕ ГОРИТЕ И ГИ ЗАМЕНЯТЕ ЗА ПАРЦЕЛИ НА МОРЕТО!???СЕГА , КАТО ЗАВАЛИ ДЪЖД , ЩЕ СПИТЕ С ПЛАВНИЦИ И ГУМЕНИ ДЮШЕЦИ , ТА ДА ВИ МИРИШЕ НА МОРЕЕЕЕЕЕ.....!!!!ЕХЕ,ХЕ,ХЕЕЕЕЕЕ.....И ЗАМИРИСА И В ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ НА МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
38
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изгонихте толкова много хора от скапаната си държава и викахте след тях,че ще ядете по един хляб повече и ще живеете по добре.Е каква стана тя да се давите в собстенната си слюнка.
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvo stava c nashi zemi i zashto stava taka jalko za naroda. Azsam v Italia kakto gledam novinite nena dobre shte e po Zle
36
2
 
29
 
! Отговори
Julis преди 9 години
24 Часа: "България дава 200 хил. лева на Сърбия и Босна и Херцеговина за последиците от наводненията" 03.09.2014. Незнам как да коментирам това....Отпускаме помощи на чужди държаваи за бедствие от преди месеци, докато при нас бедствието е в същия този момент и ние сме тези, които имат нужда от помощ.Хората останали без дом и без поминък са тези, които имат нужда от помощ!Кога България ще постави интереса на българите пред интереса на чуждите? Това е толкова нелепо, че ми трудно да го коментирам