Къмпинг Градина под вода

150 души чакат евакуация, твърди доброволецът Добрин Петков
19
Къмпинг Градина под вода
Снимка: Булфото, архив

Къмпинг Градина е изцяло под вода, независимо, че валежи през нощта не е имало.

В района има около 150 души, които няма как да бъдат евакуирани, заяви пред Дарик Добрин Петков, доброволец, който организира желаещи да помогат на пострадали хора в различни райони.

Той твърди, че наводнението в района се дължи на изпускането на язовир Равадиново, като на места водата достига метър.

По думите на Петков, хората от къмпинга се извозват единствено с високопроходими машини. Това е единственият шанс хората да бъдат евакуирани.

"От страна на държавните институции тук няма никой, от 112 отговарят на хората, че не могат нищо да направят. Ние сега евакуираме къмпингуващите, покъщнината", допълни Добрин Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: къмпинг Градина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Кемп преди 9 години
Това на снимката не е къмпинг Градина, а къмпинг Смокиня! Делят ги 5-6 километра! Не е ясно и кога е правена тази снимка. Що за информация ни се поднася?!
12
2
 
6
 
! Отговори
@ преди 9 години
А хората от къмпинг Градина следяха ли редовно метеорологичните сводки ?
11
5
 
8
 
! Отговори
циника преди 9 години
А по това време бате ви Бойко разказва в Арена Армеец на 15 хилядното гербаджийско стадо за своите геронтофилски копнежи по фрау Меркел
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
predi mslko ni udari i cunsmi, no spokoino, mediite 6te vi informirat skoro :)
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умните и красивите,моралния коректив на обществото нека питат КОЙ не си свърши работата.Нали сега техните любимци-знаещи и можещи, управляват.Предишните бяха виновни за предното наводнение.Сега кой е.Много ясно,Благой е.Не нашите,не ние.
8
3
 
43
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
От една седмица напред метереолозите и синоптиците тръбят за обилни валежи, код оранжев и пинбян.Никой от собствениците или ползвателите на язовири не изпусна предварително водата. А те са природно или изкуственно създадени да бъдат буфери при такива валежи.Няма Надзор, няма Държава.Няма виновни за шараните в наводнените дворове, падналите къщи, в палатките на къмпинга, в завлечените в пороя жертви.Като утихнат нещата идват пожарните с помпи да отводняват и после сечем ордени за награди...
7
4
 
12
 
! Отговори
stoqnov преди 9 години
Kakyv izpusnat qzovir be...vie lydi li ste.... toi si prilivashe... koi da gi e izpusnal.. ako go nqmashe qzovira da poeme vodata ot tozi golqm vodozbor..kympinga nqmashe da go ima...imalo e kontrolirano izpuskane 2 dni predi valejite.
6
31
 
10
 
! Отговори
BMW E36 racing преди 9 години
еми така е като карате японки ще бедствате!!! Ако карахте БМВ истинската машина отдавна да сте направили водата на пастарма и да нямате проблеми
5
4
 
21
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
То да е само в къмпинг градина а по цялото южно черноморие положението е критично.и къде по напред да се притекат на помошт ПБЗН. ГЗ и др.До кога ште се оправдават с язовирите ,то тези къмпинги са без всякаква канализация и се обитават предимно от летовници превъженици на екстремни ситуациии авантюри.
4
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пичове ,сами се евакоираите. Във момента /отговорните мъже /във държавата провеждат предизборна кампания. Няма кои да обърне внимание на някакви си 150 гласоподаватели много сте малко.
3
6
 
18
 
! Отговори
милена преди 9 години
Тези язовири са голяма беля, ужас! Браво на хората които са се организирали!!!
2
6
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ей за туй си...стоя в Кривунделово,на 500 метра надморска височина и...всичко що вали,се стича...надолу.
1
7
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ей за туй си...стоя в Кривунделово,на 500 метра надморска височина и...всичко що вали,се стича...надолу.