Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара

Инцидентът стана в бургаското село Крушовец
Обновена: 11 сеп 2014 15:13 | 11 сеп 2014 11:33,
93
Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара
Снимка: архив Булфото

Нова кървава трагедия стана на пътя у нас. Тази сутрин лек автомобил излезе от пътното платно в района на созополското село Крушовец и връхлетя върху детска количка на тротоара. На място е загинало едногодишно момиченце в нея.

Още по темата
Трагедията се е разиграла на главния път Малко Търново-Бургас, който минава през селото. Шофьорът се качил на тротоара и блъснал млада жена от Крушовец, която разхождала детето си. Няма информация за състоянието на жената.

Майката се казва Нонка Красимирова, разказа пред БНР кметът на Крушовец. Тя разхождала бебето си в центъра на селото, когато върху тях връхлетяла колата.

„Карал е с превишена скорост и не е взел завоя. Дали е заспал, дали е алкохол?! Било е някакъв ужас“, обясни още кметът. Той разказа, че преди фаталния завой има пешеходна пътека.

Автомобилът е излизал от главния път от Малко Търново по посока Бургас. Момиченцето е починало на място, потвърдиха от полицията.

Следствената група прави оглед на местопроизшествието и все още няма официална информация за алкохолната проба на шофьора, както и дали той е карал с несъобразена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
18
 
! Отговори
Варна преди 9 години
50 км в час.. Това е позволената скорост в населено място.Само искам да споделя моето скромно и неангажиращо мнение.Първо ,всички ние сме виновни за това , което се случва ежедневно , защото ВСИЧКИ НИЕ не спазваме ,не само правилника за движение , а всякакви правила и закони.Нека се научим да бъдем толерантни един към друг,колкото и невъзможно да ни се струва. Не само да обвиняваме другите,какво били направили , как го били направили .Да спрем и да огледаме собствените си постъпки и действия.
69
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
90 процента от всички престъпления се вършат от милиционери и техните синове и дъщери...Поправка, полицаи, не милиционери. Народната милиция бе строга организация - да пиеш по време на служба, просто изгаряш, ако ще да си роднина на бай Тошо. милиционерът нямаше право да носи тъмни очила - това предизвиква безпокойство в гражданите, както и пистолетът не се виждаше - над задния джоб във ***. Белезници също не се виждаха. Светло сиви и светлозелен костюм, близък до цивилното облекло, както и об
68
1
 
39
 
! Отговори
един преди 9 години
ШИБАНИЯТ ПИЯН ПОЛИЦАЙ Е УБИЛ ДЕТЕТО, А НЕ КОЛАТА!ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО И АКТУАЛИЗИРАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯТА!
67
1
 
23
 
! Отговори
wtf преди 9 години
Забележете, как автомобила е направил нарушението, и как автомобила е виновен, а не задкормилната уредба. По тази логика, виновен е производителя на автомобила, защото не го е научил да спазва правилата...
66
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурен съм, че този пазител на границата не е спрял нито един неин нарушител, вместо това спря един живот преди да е започнал.
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОПЛОДИТЕЛUrod, teb bashta ti te e pravil murtvo pijan, a majka ti e bolnata ot sifilis selska povlekana, zatova si s mozuchna nedostatuchnost. Dobrata novina e, che takiva kato teb umirat ne po-kusno ot 30 godishna vuzrast. A ako sa ja preskochili po njakakva prichina - pukvat na sledvashtija den sled prostashtinata na zjivota si. Zjalko, che - zaedno s naj-blizkite si - detsa, roditeli (e, dokolkoto *** mogat da imat "blizki")
64
1
 
29
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Да се върне смърното наказание за всички предумишлени убийства. Щом не спазваш пътните знаци и караш, като си пил, много добре знаеш, че си тръгнал да смазваш хора. И сега, като е с униформа, вярно ще изкарат, че горкото дете само се е пъхнало под колата. Ей, българи, едно е ясно, няма полиция у нас. Защо хората не се обръщали към тях при кражби и произшествия? Защото на обикновения човек никой не обръща внимание. Защитават престъпни министри, депутати , бизнесмени-ето това българското МВР!!!
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
leleeee kak 6te si policai i 6te pie6 alkohol kamo li sled tova da kara6 kola zatvor 6te mu e malko dobre 6te e zakoni kato v arizona i teksa
62
2
 
16
 
! Отговори
маузер преди 9 години
трудно се коментира такава новина правосъдието вероятно ще го порицае разтрел на място другото са приказки бля бля
61
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
90 процента от всички престъпления се вършат от милиционери и техните синове и дъщери.Ей го и тоя пияния, тръгнал с колата да убива. А с онези дето ги драха пияни преди дни в Слънчев бряг какво стана,че те много нагли искали отстъпка срещу полицейската си карта. За тези несретници и едни други тъмни на цвят, се харчат над 4 милиарда лева годишно, а полза никаква.
60
1
 
23
 
! Отговори
chengene преди 9 години
Zatvor za chengeto i to dojivot!!!
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 66Trjabva, no kakto za vsichki nepravdi i beznakazani prestuplenija - ne go pravim. Zatova BG e raj na prestupnitsite. Sigurno sme ot malkoto podobni "rajski" durzjavi v sveta. Mnogo, mnogo tuzjno, no e fakt. Vseki si misli, che nego njama da go stigne, vseki se goushi do "silnija na denja" - bez znachenie dali "silnijat" e bandit, banker, partiets ili prosto naglets,no kogoto mu minavat nomerata. ZASHTOTO SME SHOSHOUMIGI.
58
1
 
42
 
! Отговори
jk преди 9 години
Вместо прощъпулник - ковчег, няма такава жестокост! Жалкото е, че и правосъдие няма да има
57
1
 
32
 
! Отговори
Езоп преди 9 години
В България е много добре. Прекрасно място е... за серийните убинйци!Тук, когато един сериен убиец получи импулс да вземе живота на поредната си жертва, не е нужно да планира похищението си, да губи време в заличаване на следи и изобщо да се притеснява за изпълненеито на престъплението!!Той може просто да се качи в автомобил и да сгази, коготи си пожелае!
56
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОЛИЦАЯТ ОТ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ УБИ ДЕТЕ А КАК ЛИ ПАЗИ ГРАНИЦАТА КАТО ПИЕ И КАРА ?ЗА ТОВА ИМА ТОЛКОВА ТАЛИБАНИ У НАС
55
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този граничен полицай (Костадин Стоянов) ще има ли доблестта да се гръмне със служебното оръжие или бащата на детенцето трябва да свърши тази работа!
54
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много тъжно, сега как да има човек настроение през целия ден.трябва да променим нещо.трябва да излезем по булевардите.
53
1
 
26
 
! Отговори
trug преди 9 години
да почива в мир душичката невръстна. бащата да не му мисли много, да прати *** след нея.
52
1
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Поредната трагедия, резултат от беззаконието в цялата държава(силно казано държава)!България от години никаква държава не е, а само географска област, в която могат да прокопсат само мутри, крадци и разбойници!
51
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убиецът се оказа мъртво пяно ченге!!Същите тия *** сега ще пазят ГЕРБ БСП и ДПС да си купуват необезпокоявани гласове в съотвените райони!!Същите тия бездействат, когато *** *** убиват, крадат, изнасилват и тероризират провинцията!Най-големия мръ*сник Цв.Цв. бе осъден на 4 години затвор, а вие питате защо Волен не е в затовр, за това че бил ударил 100 килограмово полицайче, боец по ММА, което се покри, защото се видя, че е бил ухапан дори от комар!Срам и позор за такова общество