Намаляват скоростта в Крушeвец след трагедията

На 17 септември ще бъде направен оглед на фаталния участък
Обновена: 12 сеп 2014 18:17 | 12 сеп 2014 18:15,
25
Намаляват скоростта в Крушeвец след трагедията
Снимка: архив Булфото

Полицията в Бургас и община Созопол ще излязат с мерки за ограничаване на скоростта на движение по главния път в село Крушевец. Там вчера граничен полицай се качи с автомобила си на тротоара и уби 11-месечната Красимира в бебешката й количка.

Още по темата
През Крушевец преминава главният път Бургас-Малко Търново. Представители на ОПУ-Бургас, пътна полиция и община Созопол ще направят оглед на участъка на 17 септември, съобщиха от пътната агенция.

След трагедията вчера кметът на селото е внесъл в деловодството на полицията в Бургас искане за изграждането на "легнали полицаи". По-рано днес родителите на малката Красимира и техни близки блокираха за кратко пътя с искане за поставянето на ограничители на скоростта.

Досега подобно искане не е отправяно, както и по време на рехабилитацията на участъка от пътя, казаха от  Агенцията.
Оттам уверяват, че безопасността на движението е основен приоритет и съвместно с местната власт се предприемат мерки за ограничаване на риска от пътнотранспортни произшествия в населените места. Една от мерките е по предложение на кмета на село Маринка за поставяне на легнали полицаи в в участъка от същия път, преминаващ през населеното място, , припомнят още от АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ШОФЬОРИ СА ОТКАЧЕНИ.ТЕ КАРАТ НАВСЯКЪДЕ С БЯСНА СКОРОСТ,НЯМАТ УВАЖЕНИЕ НИТО КЪМ ПЕШОХОДЕЦА И НИТО КЪМ СЕБЕ СИ.НЯКОЙ ОБИЖДАТ ПЕШОХОДЦИТЕ С ДУМАТА "ДРИ*ЛЬО",ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА МУ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА ДА КАРА ПО-ВНИМАТЕЛНО В НАСЕЛЕНИ МЕСТА.ТАКОВА НИ Е И УПРАВЛЕНИЕТО И ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАТОВА СЕ НАМИРАМЕ НА ТОВА ОТВРАТИТЕЛНО ДЕРЕЖЕ.НЯМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА,ЛИПСВА МОРАЛ И ВЪЗПИТАНИЕ ,ОБШЕСТВОТО НИ СЕ РАЗВАЛИ КАТО ЛАНСКО ЯЙЦЕ.ДЪРЖАВАТА НИ СМЪРДИ ОТ НЕВЪЗПИТАН СМЪРДЯЛ НАРОД.
17
2
 
1
 
! Отговори
evgeni преди 9 години
A interesno da se zapitame bebeto e bilo v kolichka na trotoara,a kyde sa bili roditelite togava kakvo samo li sa go ostavili na trotoara neche policaq ne e vinoven neme razbiraite pogreshno,no kakvi sa tiq roditeli da si ostavqt malko dete na sred trotoara bez nadzor aide malko i te sa bezotgovorni......
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А някой да се замисли да направи така че пътя да не минава през центъра на селото а да го заобиколи например. Не само в Крушевец. В повечето от населените места в България.
15
0
 
4
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Жалкото е, че Конституция, закони, наредби, укази и прочие нормативни актове не са еднакво строги към всичкси български граждани. И там е трагедията на народа ни!!!!
14
1
 
11
 
! Отговори
petkan divaka преди 9 години
Аман!!!! ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА Е "СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА"
13
7
 
5
 
! Отговори
Полицай преди 9 години
17 ти май доста престъпления си направил, че мразиш така полицаите
12
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незабавен Разстрел за тоя полицай-убиец на невинно дете, разстрел на стената както се прави в Северна Корея и Китай, от Специален Армейски Взвод за изпълнение на смъртни присъди! *** *** полицайска!!!
11
2
 
24
 
! Отговори
дф преди 9 години
За всичките катастрофи с толкова много убити по пътищата са виновни само и единствено корумпираните скапани ченгета за 20 лв пускат хора които редовно пият и карат.Аз в момента съм в Лондон тука ченге неможе да видиш но минеш ли на червено незнам откъде излизат без застраховка директно ти конфискуват колата пълен респект имат към полицията наще са от *** нагоре началниците са им още по големи ***
10
0
 
5
 
! Отговори
фес преди 9 години
да намалят скоростта да увеличат алкохола от 0.5 до 1.0 зада може да се спасяват бъмзита
9
3
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
неточност!кмета съобщи че е подавал вече няколко пъти искове за да сложат легнали полицай но са му отговорили че няма как да стане това на международен път това! и слава богу!!!! такива пътища не трябва да минават през градовете или селата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!боклуцикъде летище е в близост такава че да си летят самолетите и ние да си се молим че оня пилот е на кеф и няма да реши да си се самоубие .... в Левски Г или в ромската махала за да ни потърсят *** после обезщетение разбира се!!
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сега остава да кажат че пътя е виновен
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради мързеливите, крадливи и некадърни милиционери и ***, постоянно страдат нормалните хора. Не е проблемът в скоростта, а това че тоя убиец се е имал за недосегаем, нали се сещате,милиционер, на село, с допълнителни доходите от магазина си, направо патрон и половина. А къде са съучастниците му, с млечицето, и те умни милиционери.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След дъжд качулка, след сватба булка.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
че то и да караш пиян е забранено, ама пак карат! така, че...! това трябва да се смята като умишлено убийство!
4
0
 
4
 
! Отговори
след дъжд преди 9 години
качулка
3
1
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Намалете пияните полицаи ,така може да забраните и автомобилите за да не се карат от пияни блюстители на реда и закоността.
2
0
 
28
 
! Отговори
Жъмби преди 9 години
Значи това знаци,дупки,спящи полицаи мноого ама мноого впечатляват пияндетата.От това страдат приличните водачи само.
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aaa това ще спре пияниците,сигурен съм.