В събота - до 27 градуса, от вторник идва студ

Край морето ще е до 24°, в морето -- 23°
19 сеп 2014 17:17,
2
В събота -  до 27 градуса, от вторник идва студ
Снимка: архив Булфото

Събота ще е слънчева и топла с температури до 27 градуса. Това прогнозират синоптиците от БАН пред „Фокус“. По морето ще е до 24 градуса, а температурата на морската вода ще е около 23 градуса.  

Над Западна България обаче следобяд ще започне постепенно да се заоблачава. До вечерта облаците ще обхванат цялата страна. На Запад привечер ще превали, а през нощта – и в Източна България.

Над Черноморието ще бъде слънчево през целия ден.

Над планините сутринта също ще е слънчево, но още преди обяд облачността от запад ще започне да се увеличава. По-късно през деня в масивите от Западна България ще превали. Ще духа умерен, по най-високите върхове на Рила и Пирин силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 около 11°.

В неделя и понеделник ще бъде облачно и на места ще превали. Ще духа и слаб западен вятър. Температурите ще останат без съществена промяна. Във вторник с усилване на вятъра от северозапад ще нахлува студен въздух. Облачността ще е предимно значителна, на места отново ще превали. Дневните температури ще се понижат чувствително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: прогнозасиноптици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари