Сапьори помагат в огледа на района на взрива в завод "Миджур"

На тяхно разположение е брониран джип "Пустинна котка"
4 окт 2014 14:11, Анисия Иванова
6
Сапьори помагат в огледа на района на взрива в завод "Миджур"
Снимка: МВР

Военнослужещи от модула за разузнаване, транспортиране и унищожаване на невзривени боеприпаси от военното формирование 28 880 - Белене, днес извършат оглед на района на взрива в завода "Миджур" край с. Горни Лом за откриване на боеприпаси или на осколки, съобщиха от Министерството на отбраната.

Ръководител на групата е капитан Николай Георгиев. Сапьорите продължават да оказват съдействие за осигуряването на безопасността на екипите от Дирекцията "Оперативно-техническа информация" към МВР, прокуратурата и следствието, които извършват процесуално-следствени действия в района.

На тяхно разположение е екип от регионалната служба "Военна полиция" - Плевен, с брониран джип "Пустинна котка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: огледсапьориГорни Лом
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ГОГО преди 9 години
До АнонименНЕ В МАЗЕТО, А СРЕД ДЕПУТАТИТЕ В ЗАЛАТА НА ЗАКЛЮЧЕНИ ВРАТИ.
4
1
 
2
 
! Отговори
.... преди 9 години
Прилича ми на Американска намеса . Имаше един случай при който военните искаха разрешение от Американския Президент ,да нанесат удар на един обект . Президента е попитал в колко часа ?, а в колко часа работниците застъпват нощна смяна ? И казва : сега тези хора пътуват за работа и с нищо не подозират че малко след влизането им на работа ще бъдат взривени ...
3
3
 
3
 
! Отговори
факт преди 9 години
БЪЛГАРИТЕ НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ЧАРВЕНОТО ЗНАМЕ РАЖДА САМО ***, И ЧЕ ДУМИТЕ: КОМУНИСТ, ПРЕСТЪПНИК И ЦИНИЗЪМ СА СИНОНИМИ. # ЧЕХИ, ПОЛЯЦИ, УНГАРЦИ, БАЛТИЙЦИ ОСЪЗНАХА ТОЗИ ФАКТ И ЗАТОВА СА ТОЛКОВА МНОГО НАПРЕД . . .
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не извикаха собственика ( нали имаше пълната компетентност ) да помага в огледа на района на взрива ?- той знае точно къде за складирали несъвместимите взривни материали и ще улесни разследването !Той е най големият Сапьор ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аа, Сапьори сме имали ???А защо еди *** собственик. на завод , реши че може да го прави в закрити помещения и да трупа мини , и кой знае какви още взривни материали ? Кои са го поддържали ?Няма такъв закон в нито една държава !