Влак дерейлира след удар с фадрома

При инцидента няма пострадали
5 ное 2014 19:36,
8
Влак дерейлира след удар с фадрома
Снимка: архив, Булфото

Локомотив на пътнически влак е дерайлирал, след като е ударил фадрома в района на кочериновското с. Мурсалево, съобщи БДЖ.

Инцидентът е станал днес след 17 часа. При инцидента няма пострадали.

Фадромата е била част от строителната техника за изграждането на автомагистрала Струма в участъка от Дупница до Благоевград. Строителната техника попаднала на релсите, след като предните й колела блокирали, докато тя преминавала през трап, обясни Табачка.

Шофьорът е успял да скочи малко преди удара.

Влакът се е движил в състав от локомотив и два пътнически вагона. В него са пътували 26 души. За тях бил осигурен алтернативен превоз, но те отказали и се придвижили пеша до наблизо намиращия се път Е-79 за търсене на алтернативен транспорт. На мястото има пожарникари от Рила, които осветяват участъка до разчистването му.

Движението на влаковете в участъка Бобошево – Кочериново е спряно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: влакфадромадерейлира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ANONIMEN преди 9 години
ZACHESTILITE PROIZSHESTVIA S VLAKOVE MI NAPOMNIAT NA SASHTITE PO VREME NA VAZRODITELNIIA PROCES.T.E.KOGATO TURCITE PADNAT OT VLAST,PLASHAT S VLAKOVIKATASTROFI IZAPLAHI OT PODOBEN TIPPROKURATURATA DA RAZSLEDVA VSEKI TAKAV SLUCHAI
3
0
 
4
 
! Отговори
Кака Гицка преди 9 години
Тъкмо щях да се поинтересувам за Табачка, някой ме изпреварил :D. За заглавието, че влакът бил "дерЕйлирал" предпочитам да остана безмълвна.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
....Строителната техника попаднала на релсите, след като предните й колела блокирали, докато тя преминавала през трап, обясни Табачка...--------------------------------------------------------------------- Това въобще не мога да си го представя,а коя е Табачка няма и да питам.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През ден влак се блъсна, язовир преля!?!Някой се побърка от бездействие