Камион прекъсна движението на влаковете в района на Кочериново

НКЖИ е създала организация за превозване на пътниците
6 ное 2014 17:25, Анисия Иванова
3
Камион прекъсна движението на влаковете в района на Кочериново
Архив: Булфото

Прекъснато е движението на влаковете в района на гара Кочериново заради камион, който е скъсал контактната мрежа на прелеза в района на гарата, съобщиха от пресцентъра на Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ).

Инцидентът е станал в 13.25 часа днес. Камион, преминаващ правомерно през прелеза, но с вдигнат кош, е скъсал габаритната рамка и контактната мрежа. От НКЖИ уточняват, че прелезът е с автоматично управление, свързано и командвано от осигурителната техника на гарата, с електрически бариери. По време на инцидента в междугарието не е имало влакове и прелезът е бил отворен, с неспуснати бариери.

Незабавно е създадена организация за превоз на пътниците от бърз влак 5623, пътуващ от София за Благоевград, в участъка Дупница–Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: влакКочериновоНКЖИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По новините дадоха че "камионджита" е анадолски дивак (както в 99% от случаите)
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре дощли в ***
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, какво става?!! За една седмица я съсипаха тая ЖП инфраструктура. Оня с трактора закъсал - дерейлирал локомотив. *** золуми - милиони левове щети. Тоя сега кара камион и не гледа къде му е кофата - къса контактна мрежа. Нямам думи просто!!!