Млад шофьор блъсна двама братя на зебра

Водаръч изпреварвал такси
9 дек 2014 10:52,
8
Млад шофьор блъсна двама братя на зебра
Снимка: архив, Булфото

Млад шофьор е блъснал двама мъже на пешеходна пътека в Благоевград.

Инцидентът е станал около 19.40 часа вчера в квартал „Еленово“. Пешеходците пресичали пътното платно и са били ударени от автомобил, изпреварващ таксиметрова кола.

Пострадалите са братя на 60 и 53-годишна възраст. Единият от тях е с две счупени ребра и комоцио, към момента остава под лекарско наблюдение в МБАЛ-Благоевград, съобщиха от лечебното заведение пред "Фокус".

Другият пострадал е с леки натъртвания, след лекарски преглед е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** народ сме и такива ще си останеме
5
0
 
2
 
! Отговори
Здрасти преди 9 години
За съжаление няма кои да сложи камери, ако са там 24 часа, контрол на обстановката, от оператори и връзка за съдействие от полицията, ако има нужда от помощ на пътя.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега да го вкарат този на топло. Той нарушава няколко правила, а на всичко отгоре е и млад шофьор. Аман вече от дрогирани, пияни и ***.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно това нарушение (изпреварване на пешеходна пътека) го виждам МАСОВО и навсякъде. *** народ!Добре, че повечето български пешеходци са тренирани атлети и са взели поука от съветите на Камен Донев по въпроса.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости, ся хората ще му платят на този колата и моралните и материални загуби! А, на него няма да му вземат книжката и колата за това...
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подзаглавието ме обърква с това "Водаръч" иначе по темата- повечето млади шофьори не знаят, че на пешеходна пътека не се изпреварва, освен ако не си с БМВ "резачка" , черен жип, гоуф с РК номер или жик-так рицар с на тате коуата! Но и в този случай да напомня за една поговорка: "Пешеходеца беше повече в своето право отколкото жив" - видите ли хормонално удавено *%$ и ако чуете чалгата преди да видите колата, не пресичайте!