Трима младежи загинаха при катастрофа край Широка лъка

Колата им е паднала в река
Обновена: 23 дек 2014 14:00 | 23 дек 2014 09:50, Красимир Ангелов
26
Трима младежи загинаха при катастрофа край Широка лъка
Снимка: Булфото, архив

Трима младежи са загинали при тежка катастрофа на главен път село Широка лъка – Девин, съобщават от Областната дирекция на МВР-Смолян.

В понеделник около 21.30 часа, на главен път Широка лъка – Девин, лек автомобил "Рено” - Меган, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия напуска платното за движение и пада в коритото на река „Широколъшка”. В колата са пътували общо четирима души.

Загинали на място в автомобила са трима 18-годишни момчета от град Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от град Девин, е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ – град Смолян, без опасност за живота.

След катастрофата на място са пристигнали два екипа на пожарната в Смолян, които са извадили телата и автомобила от реката. Телата на починалите са пренесени в МБАЛ – град Смолян за извършване на аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам кокво става, всики ден се говори, не да се забранява а да се внимава! Това са местни хора, трябва да познават пътя но нашенската простотия е безкрайна. Особено в отдалечената провинция. Там всеки е на всеки роднина, как да го спреш и искаш документите, татко, чичо, батко ще се разсърдят. Да, малък но много *** народ, не се обиждайте. Истина е! И тук в София е така. Комплекса гони провинциалиста да се прави на Фитипалди, да не си помислят, че е смотан. Е, смотан е но е поправимо.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ФАРОВЕ за автомобилите, ФАРОВЕ po мантинелите, ФАРОВЕ в реките, по празниците може освен ФАРОВЕ и новогодишни ЛАМПИЧКИ да включим. Само те ще ни отърват от смъртта по пътищата.
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фаровете, фаровете ще спасят света от гибел.
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Салахадин А,пък вии, поганците си ги избрахте пак същите ,дето ви сменяха имената. Бъкано е с хора на ДС.Нали знаеш ,че Лютфито е бил агент и имал вземане и даване с ВКР-тата из Кърджалииско. Да не говорим за тези дето ги избирахте толкова години . Всички ДС. Нещо за полковник Ю. Лютфи..Още по големи *** .Да гласуваш за тези дето ви смачкахаи унизиха преди години и да се радваш.И това ако не садо- мазо.
7
5
 
15
 
! Отговори
Цветан Цветанов преди 9 години
Фаровете са много важни, трябва да си ги пускате!!!
6
9
 
17
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Лека им пръст на младежите.На 18 г.влизаш в казарма а кола не може да караш.Кога да карат младите на 30 г.Всичко си е до човека с ограничения не става.Трябва сериозен контрол и за шофьорите и за поддържащите пътя.Някой да е видял да се мият от прахта знаци мантинели светофари?Аз не. А в европа го правят.Тук е най лесно шофьора да е виновен.Ами тези на 18 г.които са отговорни и сериозни защо трябва да бъдат ограничавани.Проблема не е в годините.
5
10
 
13
 
! Отговори
А преди 9 години
Отговорността е и на всички държавни служители, които държат масово опастни места по пътищата без мантинали и прегради! Пълната липса на реален контрол от страна на МВР е друга много тежка причина за подобни инциденти!!!
4
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 18-годишните не трябва да им се позволява да шофират извън града или по тъмно, те нямат необходимия опит да оценят поведението на автомобила с висока скорост, както и непредвидените препятствия по платното. Изпитателен срок за младите водачи трябва да се въведе, и при най-маловажно нарушение да се отлага издаването на шофьорска книжка с месеци.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напишете пак, че оцелял е шофьора.......
2
13
 
17
 
! Отговори
Емигрирал преди 9 години
Нема такава държава.
1
2
 
61
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
ГОРКИТЕ РОДИТЕЛИ ! ДЕЦАТА ИМ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВА ОГРОМНА МЪКА И БОЛКА СА ИМ ПРИЧИНИЛИ !!