Отново ад на пътя край Широка лъка: 29-годишен загина

Другите ранени при катастрофата са без опасност за живота
31 дек 2014 13:46,
47
Отново ад на пътя край Широка лъка: 29-годишен загина
Снимка: Архив Булфото

Мъж загина при тежка катастрофа по пътя Смолян - Девин в последния ден от годината, съобщиха от полицията в Смолян.

Още по темата
Това е поредният смъртен случай при катастрофа по този път, след като на 22 декември трима ученици загинаха, падайки с кола в р.Широколъшка.

Пътната злополука е станала в участък от пътя между Широка лъка и Стойките с лек автомобил "Инфинити", управляван от 23-годишния Б.К. от Божурище.

Поради движение с несъобразена скорост, колата е излетяла от пътното платно и пада в р.Широколъшка.

На място е починал пътувалият в колата Мартин Г. на 29 г. от Банкя. Шофьорът и останалите трима пътници са настанени в МБАЛ - Смолян с контузии без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАми злъчните коментари (ако задължително трябва да се нарекат такива) са към шофьора, а не към загиналия и са съвсем основателни. Ако имате да разкажете нещо за загиналия, адресирайте го към шофьора, а не към читателите на един вестник. Лично го направете. Може дори и да се почувствате по-добре след *** на приятеля си.
41
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До всички, написали жлъчни коментари! Сведете глави пред паметта на това момче. Познавах лично както него, така и семейството му. Умно, интелигентно дете, завърши висше образование, работеше много и беше опора за семейството си. Не мога дори да си представя какво е на майка му - прекрасен човек, учител по английски език. Какво значение има каква е била колата, защо е бил там и т.н. Нали момчето вече го няма, имайте милост към семейството му. Нека бог дари душата му с покой!
40
2
 
6
 
! Отговори
Духчо преди 9 години
До анонименТака е, но особенно е опасно, когато местните джигити след 3 ракии се качат да карат.. Никой не мож те спаси от тях!
39
2
 
10
 
! Отговори
ivo преди 9 години
Самонадеяност, липса на опит, самочувствие за величие примесено с некомпетентност и арогантност са едни от най-лошите компоненти на БългаринаПоради движение с несъобразена скорост, колата е излетяла от пътното платно и пада в р.ШироколъшкаМ даа всеки път е или несъобразена скорост или е алкохол или дядо Коледа, но никога "Аз" не съм виновен и това не е моя грешка
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега няма ли да обявят траур и отмяна на Нова година?
37
2
 
29
 
! Отговори
69 преди 9 години
Бог да прости, но все пак трябва да се знае, че не е редно да се опитваш да си надскачаш сянката. Лично аз имам "превъртяни" километражи на три леки и два товарни автомобила по пътищата в България и Европа. Знам обаче, че съм слаб шофьор и карам така, сякаш всеки момент ще ми се наложи да спирам аварийно. Все пак физиката има своите закони, които смятащите се за безсмъртни не бива да подценяват. Иначе резултата е налице.
36
2
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
По тези пътища ограниченията са 40, 30 и даже 20. В сухо и хубаво време съм минвал с 60 до 80, но при тези условия е желателно да се спазват. С такава скорост и да се удариш в мантинелата няма да ти има нищо и със сигурност няма да паднеш в реката.
35
2
 
9
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
Кой ли инструктор му е продал книжката за 250 лева?
34
2
 
7
 
! Отговори
алкап преди 9 години
за лед най сигурното е гуми с шипове- практикува се в скандинавия и русия зимата задължително се кара с такива гуми
33
6
 
9
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
До 31. Ами може и да не са згрешили ти бил ли си там.?Всеки който кара греши рано или късно.Но не всеки има късмет.Това че е бил със скъпа кола не го прави виновен.Има много и с евтини коли които се правят на големи тарикати.Ако бъде премахната несъобразената скорост доста чиновници ще станат подсъдими.А на тоя път и с разрешената скорост и без вина пак може да се озовеш в реката.
32
4
 
4
 
! Отговори
алкап преди 9 години
въпроса е да не се изхвърлят и да не вярват на системата за сигурност която има колата тъй като от 1980 година колита са мръднали милиметър напред
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам за инфинити, но съм виждал много шофьори болни от синдрома BMW! Те са безгрешни и безсмъртни и за жалост най големи донори на органи!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
олелеле ... Згрешили са, партиен член, и още как ...
29
12
 
11
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
А някой обърна ли внимание как е обезопасен пътя.При предишния инцидент по ТВ имаше репортаж от там.За такъв опасен път тая мантинела все едно я няма.Трябва да е поне двойна и по здраво укрепена.Жалко за младежите дори да са згрешили.Но пътищата трябва да са добре поддържани.Най лесно е да се каже карайте с 20. Опитайте да карате с 20 ще бъдете още по опасни.Според мен трябва да се кара разумно.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До alkapInfiniti има не само джипове ----------------------------------------Имай това предвид следващия път, когато пишеш.---------------------------------------- В статията не се казва, дали е джип.
27
8
 
8
 
! Отговори
alkap преди 9 години
когато пиша имайте го в предвид. ------------------------------------------ДЖИП- ППС с много висок център на тежестта, тромави коли които лесно се обръщат и при най малката залитка от пътя става мазало. Карайте ги тези коли по бавно макс скорост за тях е 90-100 няма лексус няма инфинити няма мерцедес 3-4 тона кютук. Особено на магистрала много бавно с тези коруби тряя се кара.Системите за сиг са рекламен трик за баламитеОня ден минах от там много е опасно за там макс скорост е 30-40.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
систеи за безоппасност, имах предвид
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Относно коментарите по-долу, че "бели" ставали дори и с 20 км/ч. и по лед винаги е опасно:1. С 20 км/ч. може да катастрофираш, но надали ще се убиеш.2. Да, на лед стават бели и затова ако не можеш да караш на лед, не тръгвай и най-вече - не карай с превишена скорост.3. Инфинити е доста стабилна и оборудвана със системи кола, че за да се пребиеш, значи наистина си карал яко каруцарски.И все пак - Бог да го прости! Горчив урок за неговите приятели, ако изобщо се сетят, че е такъв.
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отново комплексарче на пътя с лъскава ***. Жалко че и той не е гушнал букета
23
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
този път/г.делчев-доспат- девин-смолян/,не е никак лек, аз съм от този район.само бавно каране защото няма и мантинели и не е обезопасен.